Despre ultima Luna Noua a acestui An si ce aduce 2017

Draga OM,

Iata-ne ajunsi la ultima Luna Noua a acestui An! Un an cu multa forta de mers inainte, dar in acelasi timp, si cu multa stagnare. Stagnarea o consider in final benefica in contextul dobandirii unei intelepciuni superioare, necesare pentru a folosi corect forta.

Trecem intr-un an de numar Unu (2+0+1+7=10=1) si se pare ca avem nevoie de o pregatire suplimentara pentru a intra Armonios UNificati in aceasta minunata perioada, dupa cum observam prin descifrarea ecuatiei Lunii Noi curente.

 

Ideile-forta ale Lunii Noi din 29.12.2016

Intalnirea Soarelui cu Luna din 29.12.2016 ( la 8:48 a.m. ora României) aduce in prim-plan caeva idei-energii puternice.​

#1 ✨

Luna Noua curenta are loc cu doua zile inainte de sfarsitul anului 2016. Practic, prima Luna Noua din 2017, adica inceputul ciclurilor lunare din anul care vine, are loc abia pe 28.01.2017. In ianuarie 2017, suntem practic intr-o antecamera, unde ne pregatim asiduu pentru initierile in energiile anului UNU. De aceea, prima idee-forta este cea de asteptare-pregatire-respiro inainte de marile inceputuri preconizate in 2017.    

#2✨

Ziua la care se petrece Luna Noua din decembrie (29.12.2016) este aceeasi cu cea a Lunii Noi anterioare (29.11.2016), iar conjunctia Soarelui cu Luna se petrece acum in Sagetator, insotiti fiind si de Mercur, aflat in miscare aparent retrograda. Astfel, a doua idee-forta care se desprinde din contextul numerologic si astral este despre aprofundare, repetarea invataturilor si intelegerea lor intr-o forma superioara.

#3✨

Ziua in care are loc Luna Noua (29=2+9=11) este o zi de tip portal numerologic, cum am aratat mai sus. Totodata, astrele sunt dispuse foarte polarizat. Daca luam in calcul si cele doua receptii mutuale, se formeaza doi poli energetici foarte echilibrati. Pe de o parte, exista unificarea energiilor lui Marte-Venus-Nodul Sud-Saturn si pe cealalta parte, a celor emise de Luna-Soare-Mercur-Jupiter. Singurul lasat „liber” este chiar LIBERUL Arbitru, adica Nodul Nord, care ne „lasa libera” puterea de a alege. De aici, transpare a treia idee-forta: invitatia la UNificarea noastra intru fiinte complete si perfect armonizate.

Unul din polii astrali are o energie foarte fizic/ pamanteana, iar celalalt are o energie intens mental-emotionala. Cu puterea Liberului-arbitru, alegem sa integram acesti poli in fiinta noastra. Este ca si cum am realiza o suprapunere a doua corpuri identice, care pana nu demult erau deplasate unul fata de celalalt si care acum se aduna intr-un singur contur.

#4✨

La unul din polii pomeniti mai sus, se produce o impletire energetica puternica intre Nodul Sud-Saturn-Marte-Venus. Senzatia pe care o am la vederea acestei asocieri este de descatusare a unor forte vitale extraordinare, care pana acum au fost blocate datorita circumstantelor din trecut, din alte vieti, din copilarie, din comoditatea pastrarii confortului 😉 sau a refuzului schimbarii. A patra idee-forta este, deci, legata de eliberarea fortelor vitale prin iesirea din zona de confort. Garantez intinerirea spontana cu cel putin zece ani.🐣

Dupa ce am terminat articolul, am simtit cutremurul, ceea ce mi-a confirmat ca, intr-adevar se descatuseaza niste energii puternice din Pamant/trecut/subconstient.

#5✨

Numarul acestei Luni Noi este 5 (2+3=5), adica cifra lui Jupiter. Zodia care o gazduieste, Sagetatorul, este patronata de Jupiter. Mercur, aflat in conjuctie stransa cu Soarele si cu Luna, este in Receptie mutuals cu Jupiter din Fecioara. In acest fel, Jupiter devine planeta-cheie a acestui ciclu lunar. In final, a cincea idee-forta este despre simbolistica jupiteriana: expansiunea continua, impletirea umanului cu divinul, respectiv bucuria de a recunoste/impartasi darurile divine in existenta Pamanteana.

La cumpana intre ani, ni se deschide un corn al abundentei, o livada infinita de pomi roditori care asteapta sa fie culesi de noi, zeii si zeitele acestei lumi. In acest context de inceput de drum nou lansez Calendarul Energiilor Lunare din 2017, un calendar al Drumului Nou corelat cu energiile astrale creatoare, tesute pe cer la fiecare Luna Noua.

La infiniti ani intregii comunitati UniversulOM!

PS: Sunt fericita si recunoscatoare ca citesti acest mesaj cu inima deschisa. Vrei sa imparti bucuria cu alti oameni dragi? Trimite-le acest articol sau invita-i sa se aboneze la afirmatiile zilnice Universul OM prin completarea acestui formular. Viziteaza Universul OM pe Instagram pentru a primi impulsul tau zilnic de energie pozitiva.
Irina Plescan
Astrologie si Dezvoltare Personala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *