Proiectii la prima Luna Noua din 2017, in Capricorn

Draga OM,

Anul 2017 este un an UNU, al inceputului, al initierii, al creatiei primordiale. In grila personală de corelatii, asociez cifra UNU cu centrul sistemului nostru planetar, Soarele, iar in corpul energetic uman, cu plexul Solar. Arhanghelul care guvernează chakra plexul Solar este Mihail, iar culorile rezonante sunt galben, auriu, roșu regal.

Suntem asadar la inceputul unui drum nou, al unei alegeri puternice, de destin, pentru care este necesară vointa, autoritate si plasarea intr-un punct de forta al fiintei noastre. La fel cum un rege sta pe tronul sau, noi ne pozitionam acum constient in Sinele nostru si dam nastere de acolo celei mai inalte viziuni despre propria persoana. Prezenta cifrei 7 in structura anului (2017) indică faptul ca NOUL se poate instala doar printr-o schimbare spirituala, printr-o reinnoire de sens si de intelegere a esentei noastre Divine.

 

Luna Noua in Capricorn

Sincronistic, prima Lună Noua din an se formează in data de 28.01.2017, ca un triplu portal, in prescurtarea numerologică, 1:1:1 – numărul zilei 1, numarul lunii 1 si numărul anului 1.

Dintr-o perspectiva personala, acest trio de UNU aduce in constiinta colectiva echilibrul intre minte, trup si suflet despre care se vorbeste mult in ultimii ani. Acum acest concept ne este accesibil tuturor, indiferent de gradul de cunoaștere sau intelegere acumulate pana acum.

In concluzie, Drumul nostru cel nou pornește din Sinele nostru, si odata initiata calatoria din profunzime, la ea se alatura armonic si celelalte straturi ale fiintei noastre.

 

Despre triplul portal.

Combinatia celor trei de UNU ne invita la o dubla oglindire.

Dacă portalurile de tip 1:1 reprezinta o oglindire simpla, de tip „precum in cer, asa si pe Pamant”, „precum in noi, si in afara noastra”, oglindirea dubla este ca si cum ne-am privi in oglinda, privindu-ne in oglinda. Aceasta configuratie permite accesul la o Realitate extinsa/ la Realitatile multiple care ne inconjoara.

 

Percepția noastră se extinde si dobandim intelegere in mai multe planuri, in acelasi timp. Procesul laborios de trecere din straturi rarefiate in materie sau invers se precipita in ACUM, altfel ca totul se UNifica in viata noastra, prin evenimente care se intampla deodata, laolalta si simultan. Ca exemplu, un eveniment/o plecare planuite de mult si nerealizate se concretizeaza de pe o zi pe alta. Un vis de peste noapte devine realitatea zilei curente.

 

Devenim mai intelepti.

Este prima Luna Noua dupa mutarea lui Saturn in Sagetator si marcheaza inceputul unui perioade de maturizare spirituala, de „inteleptire”.

Triplul Portal se realizeaza si astrologic, prin crearea pe Cer a trei poli de vibratii sincronizate: cuplul de suflet Soarele si Luna, cuplul fizic Marte si Venus si cuplul mental Mercur si Saturn, aflat in receptie mutuala cu Jupiter.

 

Calendar Personalizat al Energiilor Lunare din 2017 - Universul Om

 

In acest context de inceput de drum nou am lansat Calendarul Energiilor Lunare din 2017, un calendar al Drumului Nou corelat cu energiile astrale creatoare, tesute pe cer la fiecare Luna Noua.

Pentru ca muzica sufletului tau sa se amplifice si sa se armonizeze pe fluxul energiilor Noi ale acestui an, ofer posibilitatea realizarii unui Calendar personalizat special pentru tine.

In calendar, sunt incluse informatii despre momentele cosmice favorabile integrarii NOULUI in diferite segmente ale vietii tale: cuplu si familie, pasiuni, finante, cariera, educatie, munca, spiritualitate, etc. La acestea, se adauga si scurte trimiteri personalizate la chakre, culori, numere, arhangheli si afirmatii pozitive. Eu folosesc toate acestea ca pe niște instrumente pentru acordarea fiecaruia la vibratiile Lunii Noi respective si implicit, la integrarea pozitiva a energiilor acesteia in viata noastra.

Te invit sa citesti mai multe despre Calendarul 2017 personalizat pe ascendentul tau, aici.

 

Ma inclin in fata divinului din tine si iti doresc o saptamana minunata in continuare.

 

PS: Sunt fericita si recunoscatoare ca citesti acest mesaj cu inima deschisa. Vrei sa imparti bucuria cu alti oameni dragi? Trimite-le acest articol sau invita-i sa se aboneze la afirmatiile zilnice Universul OM prin completarea acestui formular. Viziteaza Universul OM pe Instagram pentru a primi impulsul tau zilnic de energie pozitiva.

 

 

Irina Plescan
Astrologie si Dezvoltare Personala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *