Proiectii la Luna Noua in Varsator si Eclipsa de Soare din 26 Februarie

eclipsa solara luna astrologie proiectii universul om

eclipsa solara luna astrologie proiectii universul om

Draga OM,

A doua Luna Noua din an (26.02.2017, ora 4:58 PM, Bucuresti, Ro) aduce cu ea si o Eclipsa de Soare, vizibila din emisfera sudica, dar energetic prezenta in contextul astral de pretutindeni.

 

Eclipsa EU-ului.

In articolul de pe site despre eclipse, detaliez acest subiect, inclusiv faptul ca ele au loc tot timpul in pereche (de Soare si de Luna, la interval de doua saptamâni una de alta), de doua ori pe an. In perechea de acum, Eclipsa de Luna s-a format la Luna Plina din 11.02.2017 si a precedat Eclipsa de Soare.

 

Revenind, energia acestei Luni Noi este marcata de o Eclipsa de Soare la Nodul Sud, ceea ce inseamna ca Soarele, Luna, Nodul Sud si, de data aceasta, si Mercur se intalnesc pe un segment de 7 grade de zodiac, adica sunt foarte apropiate. In astrologie, Nodul Sud este asociat cu transformarea, schimbarea, trezirea venite prin ascultarea instinctelor, prin conectarea la inconstientul colectiv si receptionarea/integrarea mesajelor care vin de acolo. Acest tip de eclipsa genereaza o schimbare majora in fiinta noastra, in Soarele/Forul nostru interior.

De multe ori, circumstantele exterioare se aliniaza mai greu la chemarea sufletului nostru si de aici, apar unele dificultati de adaptare, date inclusiv de propria noastra rezistenta la schimbare.


Ganduri noi.

Fiind si Mercur prins in dansul eclipsei, mintea noastra devine foarte receptiva la aceste transformariinterioare, care se proiecteaza imediat intr-un nou mod de a gandi, de a comunica si de a receptiona mesaje.


Schimbare spirituala in masa.

Zodia Varsatorului, in care se produce, ii da eclipsei o coloratie umanista si tehnic avansata, astfel ca retelele de socializare devin, mai mult ca oricând, un suport foarte bun pentru declansarea unei transformari spirituale in masa.

 

Analiza si recalibrare.

Este si prima Luna Noua cu Jupiter in miscare retrograda in Fecioara, pozitie care sustine o analiza mai atenta si recalibrarea  in viata noastra, a domeniilor din spectrul jupiterian-educatie, justitie, spiritualitate.

 

Oportunitati de dezvoltare personala

Calendar 2017: Anul Drumului Nou

Fiecare ciclu lunar si eclipsa reprezinta o oportunitate pentru a evolua si a gasi raspunsuri in diferite aspecte din viata ta. Dar fiecare este influentat in mod diferit de energiile lunare in functie de propriul profil astro-numerologic. Afla ce energii aduc Lunile Noi ale anului 2017 pentru tine si care sunt perioadele favorabile pentru a lucra in domeniile majore din Casele tale. Citeste mai mult despre calendarul personalizat al Energiilor Lunare din 2017.

 

Programul de structurare personala corelat cu astrograma natala.

Inteleg cine sunt, ce potential am si cum il activez. Imi calibrez si imi potentez energia de la nivelul fiecarui centru energetic, astru respectiv chakra, din micro- si macro- Universul meu personal. ”

Programul acesta, ca de altfel, toata abordarea mea astro-spirituala, se bazeaza pe credinta profunda ca astrologia este, in primul rand, o unealta de creionare a spatiului nostru interior. Ea ne reda calitatea esentială de OM-Creator, prin suportul oferit in intelegerea si structurarea spatiului interior, pe care ulterior îl proiectam in afara- dand nastere propriului Univers. La fel ca in modelul big-bangului sau al respiratiei, ne creem si ne re-creem de-a lungul vietii/sirului de vieti, pe baza unor arhetipuri. O data ce constientizam aceste tipare, ne putem ridica deasupra lor, pentru a ne construi existenta pe unica noastra structura imuabila, care este Spiritul nostru, scanteia noastra de Divin. Afla mai multe despre acest program.

 

Ma inclin in fata divinului din tine si iti doresc o saptamana minunata in continuare.

PS: Sunt fericita si recunoscatoare ca citesti acest mesaj cu inima deschisa. Vrei sa imparti bucuria cu alti oameni dragi? Trimite-le acest articol sau invita-i sa se aboneze la afirmatiile zilnice Universul OM prin completarea acestui formular. Viziteaza Universul OM pe Instagram pentru a primi impulsul tau zilnic de energie pozitiva.
Irina Plescan
Astrologie si Dezvoltare Personala

1 Comment

  1. […] trup-minte-suflet (citeste mai mult despre Calendarul Drumului Nou 2017). A urmat apoi al doilea mesaj, construit in jurul Lunii Noi cu eclipsa de Soare la Nodul Sud si al uriasului potential de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *