Despre Venus – Amprenta Gratiei Divine

Planeta Venus in Pesti - Proiectii astrologice

Despre Venus in Pesti – Amprenta Gratiei Divine

In ultimele doua articole, pentru o mai buna focalizare a intentiilor, am dezvoltat in principal mesajele importante ale Lunilor Noi. Primul mesaj, de la sfarsitul lui ianuarie, a fost legat de anul UNU si energiile care vin cu triplul portal, deschiderea drumului nou si armonizarile trup-minte-suflet (citeste mai mult despre Calendarul Drumului Nou 2017). A urmat apoi al doilea mesaj, construit in jurul Lunii Noi cu eclipsa de Soare la Nodul Sud si al uriasului potential de schimbare creat de aceasta.

Pentru a primi cele sapte afirmatii prin care armonizam triada fiintei noastre, te invit sa te abonezi la newsletter.

  

Dansul lui Venus in zodiac

In tot acest timp, un eveniment astral superb a fost si continua sa fie in plina desfasurare. Este vorba despre prezenta planetei Venus in zodia Pesti, incepand cu data de 27.01.2017. Venus sta intr-o zodie aproximativ douazeci si cinci de zile. Ea revine in acelasi loc o data la aproximativ noua luni, perioada care reprezinta un ciclu complet al planetei prin zodiac. Pe langa pozitionarea ei curenta in Pesti, traversam si o faza de miscare aparent retrograda a planetei, in perioada 04.03.2017-15.04.2017. Mersul aparent inapoi al lui Venus se produce mult mai rar, o data la opt ani. Cumuland retrogradarea cu miscarea ei directa, ajungem la o situatie si mai rar intalnita, aceea ca Venus ramane in zodia Pesti timp de patru luni.

 

 

Suavitate si putere

Pentru a intelege puterea acestei configuratii, trebuie sa stim ca zodia Pesti reprezinta pozitia de exaltare a lui Venus. Este locul unde energiile planetei se exprima plenar, din abundenta si intr-o armonizare desavarsita a planurilor material si spiritual. Vizita atat de lunga in Pesti a Micului Benefic, cum mai este numita Venus, ne permite tututor sa accesam energiile suave si inspirate ale acesteia. Mixul unic de suavitate si putere din perioada in curs duce la o consistenta a binelui in viata noastra.

Constelatia Pesti - Foto credit Kingdom of Universe

Constelatia Pesti – Foto credit Kingdom of Universe

 

Amprenta Gratiei Divine

Eu vizualizez energia perioadei ca pe o amprentare cu Gratie Divina. Prezenta palpabila si prelungita a energiilor venusiene exaltate in viata noastra, ne ajuta sa ne amintim in fiecare clipa, de aici inainte, ca suntem intr-un flux continuu de gratie divina, ca traim pe Pamant intr-o gradina edenica si ca tot ce trebuie sa facem este sa intindem mana pentru a culege roadele deja existente pentru noi.

 

Multiplele chipuri ale lui Venus

Ca orice planeta, Venus are multe fete, multe interpretari si atribute, care variaza de la o cultura la alta si de la o epoca la alta. Imi propun sa readuc in atentia noastra cateva dintre insusirile uitate ale lui Venus, care sa ne ajute atunci cand vrem sa accesam energia completa a planetei. In primul rand, cuvantul Venus are origini sanscrite, se traduce prin “a dori”, “ care merge dupa” si are legatura cu observatia empirica a miscarii astrului dupa Soare. Simbolistica lui Venus include: frumusete,stralucire, dragoste si seductie, virtute si prostitutie, casatorie si libertate, maternitate si libertate,magie,noroc si victorie, succes, prosperitate. Am alaturat anumiti termeni pentru a scoate in evidenta polaritatile din energetica astrului, de unde rezulta interpretare mult mai complexa a acestuia in horoscopul personal, in tranzite, etc.

Sandro Botticelli, The Birth of Venus (1486), Uffizi Gallery, Florence, tempera on canvas, 172.5 x 278.9cm. Photo: Public Domain.

Sandro Botticelli, The Birth of Venus (1486), Uffizi Gallery, Florence, Foto: Public Domain.

 

Sincronicitatile perioadei curente

Observ cu bucurie armonizarea ritmurilor venusiene la ritmurile Pamantesti prin multimea de sarbatori, din diferite culturi, care se succed lunile acestea si care celebreaza femeia, dragostea, casatoria, triumful naturii: Sf. Valentin, Dragobetele, Mahashivaratri-o sarbatoare hindusa in cinstea zeului Shiva, care marcheaza casatoria lui cu Parvati, Martisorul, Ziua internationala a femeii.

 

Pentru integrarea energiilor benefice ale lui Venus

In urmatoarele doua luni si jumatate, consider utile urmatoarele abordari:

✨  Ma conectez la Arhanghelul Haniel prin meditatie, sunete (nota LA), rostirea numelui, vizualizarea sa.
✨  Practic exercitii yoga/meditații pentru echilibrarea chakrei sacrale si pentru stimularea creativitatii.
✨  Aduc in viata mea vibratia cifrei SASE, prin mentalizare, scriere, numarare, etc.
✨  Ma imbrac multicolor sau in culori pastelate, cu modele florale. Aduc un plus de armonie tinutei mele zilnice.
✨  Repet zilnic afirmatiile pozitive:

„Sunt intr-un flux continuu de inspiratie divina.

Din inspirație divina, creez armonia perfecta a lumii mele.”

“Ma simt in armonie perfecta cu mine insumi.

Relatiile mele oglindesc armonia din mine.”

“ Radiez frumusete.

Astazi, cu lumina mea, scot in

evidenta frumusetea din tot si din toate.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *