Despre Luna Noua in Pesti din 28 Martie

Este prima Luna Noua dupa primul set de eclipse anuale si delimiteaza „impamantarea” schimbarilor generate de eclipse. De asemenea, este o Luna Noua care precede o perioada intens creatoare si constructiva.

 

Odihna pentru suflet.

De aceea, pe perioada acestei lunatii, exista o perioada de sase zile (10-15.04.2017) in care patru planete sunt in miscare retrograda. Acest pasaj astral ne invita la o retro-spectiva si la o analiza la nivel de suflet, dat fiind latura profund spirituala a zodiei Pesti. Dupa calmarea apelor interioare, intelegeri, iertari si acceptari, putem trece curati si usori in lunile urmatoare, in care energia astrala este foarte clar setata pe evolutie, crestere, constructie din suflet spre fizic si dinspre ceea ce suntem spre ceea ce devenim.

Fotografie a Constelatiei Pesti de Bill si Sally Fletcher

Fotografie a Constelatiei Pesti de Bill si Sally Fletcher

Sprint pentru minte.

Marte si Mercur sunt deja in Berbec, aspect ce ne da o mare energie mentala, curaj in exprimarea ideilor si dezinvoltura in interactiunile cu mediul. Cu energia focalizata a celor doua planete in aceasta zodie de Foc, procesam rapid informatiile si le gasim un sens in actiuni imediate.

 

O alta conotatie puternica a acestei Luni Noi este Armonia Divina.

Prezenta lui Venus alaturi de Soare si Luna in Pesti ma duce cu gandul la o ploaie de Inspiratie Divina care se revarsa asupra noastra. Suntem cu totii, cu Muza la purtator.

 

Acum este momentul receptiei ideilor care urmeaza sa prinda viata in lunile urmatoare.

De fapt, inainte de idei, e vorba despre senzatii, sunete, fragmente din filme sau din carti, culoarea unei rochii de pe strada, care incep sa vorbeasca mintii noastre despre ceva nou, despre un potential pas inainte, un alt inceput- in lumina, in bucurie, in libertate. In plus, Venus e in miscare retrogada, ceea ce ne ajuta sa aducem sentimente si trairi din trecut pentru a le reinnoi acum.

Pe partea cealalta a balansoarului ceresc, la o suta optzeci de grade de conjunctiile din Pesti, sta Jupiter in zodia Fecioarei, care incearca sa echilibreze aceasta enorma descarcare de informatii din inconstientul colectiv. Astfel, Excesul de ratiune e si el o tema a acestei Luni Noi.

Se pare ca iluminarea/inspiratia aceasta subita are nevoie si de putina organizare, pe care o face acum Jupiter, din zodia Fecioarei. Desi nu se simte foarte confortabil acolo, el creste puterea noastra de analiza, spiritul nostru de ordine si grija pentru detaliu, ceea ce ne este de folos in sortarea mentala a fluxului inspirational.

In plus, numarul cinci, care este conectat cu Jupiter, este numarul de destin al datei Lunii Noi (se obtine prin adunarea tuturor cifrelor din data: 2+8+0+3+2+0+1+7=23=5).

In felul acesta, suntem informati ca Jupiter este de fapt planeta-cheie a acestei perioade si ca atributele zodiei Fecioara-rationalitatea, minutiozitatea, simtul practic, ordinea sunt cele care necesita o integrare mai buna la toate nivelurile fiintei noastre.

 

Pentru integrarea energiilor benefice ale acestei Luni Noi, iti recomand:

✨ Calendarul personalizat pentru intervalul 28 Martie – 25 Aprilie 2017

 Afla ce energii aduce Luna Noua din 28 Martie pentru ascendentul tau si care sunt domeniile favorabile de meditatie si intentii pozitive in acest interval. Pretul acestui calendar personalizat pentru energiile lunare din intervalul 28 Martie – 25 Aprilie este de 39 lei. Trimite-mi un mesaj la contact@universulom.ro pentru a intra in posesia lui.

Acest Calendar personalizat ia in calcul momentul nasterii tale. Te rog sa incluzii informatii despre ora, data si localitatea in care te-ai nascut.

In calendar, sunt incluse informatii despre momentele cosmice favorabile integrarii NOULUI in diferite segmente ale vietii tale: cuplu si familie, pasiuni, finante, cariera, educatie, munca, spiritualitate, etc. La acestea, se adauga si scurte trimiteri personalizate la chakre, culori, numere, arhangheli si afirmatii pozitive. Eu folosesc toate acestea ca pe niste instrumente pentru acordarea fiecaruia la vibratiile Lunii Noi respective si implicit, la integrarea pozitiva a energiilor acesteia in viata noastra.

 

✨  ✨  Programeaza o consultanta pe o problema specifica

Exista situatii in viata cand nu stim in ce directie sa ne indreptam. Consultanta pe care o ofer adreseaza mintea rationala si soaptele inimii prin crearea si interpretarea unui profil astro-numerologic care sa iti ofere directii si actiuni fezabile pentru rezolvarea dilemei cu care te confrunti. Afla mai multe aici.

 

✨ Incepe un program de afirmatii zilnice

Programul zilnic de afirmatii pozitive este personalizat in functie de vibratiile astrale ale Lunii Noi. In fiecare zi, pana la urmatoarea Luna Noua, poti implementa in subconstientul tau afirmatii pozitive in rezonanta cu mesajul cosmic al perioadei. La fel ca mersul pe bicicleta, odata invatate aceste afirmatii, sunt de nesters. Prin sincronizarea mintii individuale, beneficiem de un efect de potentare al tuturor intentiilor noastre. La fel ca mersul pe bicicleta, odata invatate aceste afirmatii, sunt de nesters. De aceea, cu cat le repetam mai des, cu atat le impregnam mai bine. Poti vedea aici o parte din programele de afirmatii pe care le-am creat si pe care le-am urmat pana acum cu comunitatea Universul Om. Pentru a accesa unul dintre programe, astept mesajul tau la contact@universulom.ro.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *