Retro-adunarea, Sarbatoarea de Pasti si programul de afirmatii Respiro

In perioada 10-15 aprilie, se produce o frumoasa sincronicitate, pe baza careia am hotarat sa desfasor programul de afirmatii al acestei luni. Saptamana Mare, asa cum este numita saptamana care se incheie in Duminica Pastelui ortodox, se suprapune cu miscarea retrograda simultana a patru planete: Mercur, Venus, Jupiter si Saturn.      

Cel care initiaza retro-adunarea in patru este Mercur-ratiunea, care se alatura ultimul mersului “inapoi” al celorlalti trei astri, pe 10.04.2017. Venus-simtirea este cea care incheie cursa retrogradarii de grup, incepand cu 15.04.2017. Este important de stiut ca perioada 10-15.04.2017 reprezinta punctul culminant al unei etape mai lungi, care a inceput in martie si  ale carei reverberatii se simt pana la inceputul lui septembrie. Vorbesc despre o perioada de analiza si restructurare, de constructie pe baze deja cunoscute si de creativitate manifestata la capacitatea maxima.        

   

                                                          

Evenimentul astrologic din aceasta saptamana “culminanta” este dublat acum de sarbatoarea religioasa si re-trezeste puternic in constiinta colectiva ideea de pregatire fizica si spirituala inaintea unei Innoiri/Invieri/ Reconstructii.

 

Odihna energetica

Practic, in vibratia generala de pregatire, curatenie si linistire dinaintea Pastelui ne conectam facil la energia astrala a planetelor retrograde. Acestea ne invita sa facem o pauza de ordine in ratiunea noastra (Mercur), in relatiile noastre (Venus), in intelegerea (Jupiter) si in constiinta (Saturn) noastre, in acelasi timp. Simbolistica cumulata a miscarii lor “inapoi” creaza un respiro astral urias, o suspendare a clipei, o linistire a intregii noastre fiinte, ca inaintea unui start nou.

 

Ordinea dinaintea Creatiei

Luna Noua din 26 aprilie 2017 marcheaza inceputul unei etape intensive de constructie a  Drumului Nou pe care il parcurgem cu totii in acest an numerologic UNU (comanda calendarul tau personalizat aici). De aceea, perioada intensiva de odihna/retrogradare despre care vorbim acum, are un rol de organizare, de analiza sustinuta si amanuntita a schitelor noastre de VIATA inainte de a le pune efectiv in aplicare, pentru urmatoarele patru-cinci luni.

 

Descrierea programului Respiro

Ma gandesc la acest program de afirmatii ca la un respiro uman armonizat cu respiro-ul astral. Respiro inseamna un moment de relaxare, ragaz, odihna. De obicei, ne acordam un respiro inainte sau dupa o perioada foarte activa. Este ceea ce facem acum, pentru a ne pregati in vederea recuperarii si reconectarii la SINELE NOSTRU DIVIN.

 

 

Programul dureaza tot sapte zile, la fel ca si primele doua programe din acest an, Armonizarile minte-trup-suflet si Schimbarea. Numarul SAPTE ne ajuta sa eliberam energia schimbarii, prezenta in structura numerologica a anului 2017 si care a culminat cu eclipsa de Soare de la Nodul Sud, din 26.02.2017.

In cadrul programului de sapte zile,inducem o stare de relaxare la nivelul fiecarei chakre/astru pentru a re-aseza energiile stagnante si pentru a ne re-descoperi potentialul creator stocat in corpul nostru energetic/ astral. Pentru a te inscrie in acest program, aboneaza-te la newsletterul Universul OM.

Afirmatiile folosite sunt triade, prin care ne conectam la cealalta vibratie importanta a anului 2017, cea de triplu portal. Ele ne ajuta sa echilibram si sa depasim conceptul de triada prezent in constiinta colectiva, in special legat de religie, spiritualitate, medicina holistica. Citeste mai mult aici despre triade

Procedam la fel ca in ultimele doua programe si folosim ziua astrului respectiv (de exemplu Joi pentru Jupiter sau Luni pentru Luna) pentru a simti, re-activa si apoi integra mai puternic vibratia astrului/chakrei respective.                                              

In cele doua programe aminitite mai sus am inceput sa rostim afirmatiile duminica, in ziua Soarelui. De data aceasta, fiind vorba de o miscare astrala retrograda, adica de recuperare si restructurare, terminam programul cu ziua de duminica, in energia Soarelui si a cifrei UNU. Ne re-intoarcem acum, catre Sinele nostru divin, pentru a ne re-capata stralucirea, autoritatea si menirea de OM creator.  

Adevarat am inviat!         

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *