Programul de afirmatii OM-ul creator

Conceptul de OM- Creator                   

Programul acesta de afirmatii, ca de altfel, toata abordarea mea astro-spirituala, se bazeaza pe credinta profunda ca astrologia este, in primul rand, o unealta de creionare a spatiului nostru interior. Ea ne reda calitatea esentiala de OM-Creator, prin suportul oferit in intelegerea si structurarea spatiului interior, pe care ulterior il proiectam in afara-dand nastere propriului Univers.  La fel ca in modelul big-bangului sau al respiratiei, ne creem si ne re-creem de-a lungul vietii/sirului de vieti, pe baza unor arhetipuri. O data ce constientizam aceste tipare, ne putem ridica deasupra lor, pentru a ne construi existenta pe unica noastra structura imuabila, care este Spiritul nostru, scanteia noastra de Divin.                                                                        

                                                                  

De la micro- la macro- cosmos

Suntem familiarizati deja cu asemanarile dintre un atom si sistemul solar, dintre un miez de nuca si creierul uman sau dintre forma spiralata a galaxiei noastre si modul de insertie al petalelor de crin, ambele respectand raportul de Aur. Toate aceste replici ale Micului in Mare si viceversa imi confirma ideea ca si noi/corpul nostru energetic ne replicam la nivele superioare/cosmice. In lumina acestei confirmari, am ajuns sa aplic in consultanta mea astrologica un sistem propriu de corelatii intre chakre si corpurile ceresti/punctele nodale.

 

Corelatii proprii intre chakre si corpuri ceresti/puncte nodale

Dupa cum am facut deja si in alte programe, asociez sistemul nostru energetic de sapte chakre plus cei doi centri aflati la limitele superioară si inferioară ale aurei, cu sistemul planetar luat in calcul de astrologia vedica- anume sapte corpuri ceresti si doua noduri lunare. Totodata, corelez perechile de Chakre/Corpuri ceresti cu cifrele de la unu la noua, cu arhangheli – conform cursului Essence of Angels pe care l-am urmat, cu literatura spirituala si cu afirmatii. De aici, decurg concret exercitii si recomandari specifice pentru echilibrarea Universului personal.

 

Despre magia lui 22 si OM-ul creator

Intram intr-o etapa intensiva de construcție a vietilor noastre noi (fiind deja intr-un an de vibratie UNU – citeste mai mult aici), care se desfasoara in perioada 26.04-21.08.2017. In acest interval, am identificat numerologic patru luni noi consecutive care au vibratia numarului creator 22. Este o perioada foarte constructiva, in care propun sa lucram mai aprofundat pe fiecare centru energetic de tip astru/chakra descris mai sus. Pe langa articolele si afirmatiile din program, recomand conectarile cu locuri incarcate energetic, in special in momentele de Luna Noua.                                                                                      

Desfasurarea programului

Programul conține opt articole cu informatii legate de centrii energetici, urmate fiecare de sapte zile de afirmatii axate pe simbolistica centrului respectiv. In cadrul programului, lucram la nivelul celor sapte astri/ centri din sistemul traditional Vedic: Soare, Luna, Mercur, Marte, Venus, Jupiter, Saturn, corelati cu cele sapte chakre de la nivelul corpului fizic si in plus,  Nodul Nord sau Rahu, si chakra corespunzatoare, Steaua sufletului, aflata la limita superioara a aurei noastre.    

                                                      

Prezenta indirecta a Nodului Sud sau Ketu

Despre Ketu, care este punctul nodal opus lui Rahu, am discutat la eclipsa de Soare din 26.02.2017 si consider ca energia lui este bine impregnata in evenimentele acestui an. Ketu este prezent indirect in structura programului actual prin vibratia cifrei SAPTE cu care rezoneaza. Il activam prin rostirea a sapte afirmatii, prin lucrul cu sapte astri/chakre si prin prezenta cifrei chiar in componenta numerica a anului 2017.  

 

Harta Universului OM                    

Consider foarte importanta personalizarea acestui program, motiv pentru care, de saptamana urmatoare, voi publica un exemplu de diagrama de lucru care prezinta exact zonele din horoscopul personal unde se poate folosi cel mai bine astrul/chakra respectiva. Poti afla mai multe detalii despre harta personala astrala, trimitand un mesaj la contact@universulom.ro.   

De exemplu, pe 30.04., incepe secventa de program dedicata lui Venus si chakrei sacrale. E important sa stim atunci in ce casa se afla Venus in horoscopul nostru, conform astrologiei vedice, si astfel, pe ce domenii-cheie din viata noastra sa focalizam energia chakrei corespunzatoare si afirmațiile primite zilnic, in cursul programului.

 

Calendarul articolelor/afirmatiilor

Pentru ca e un program de lunga durata, enumar mai jos intervalele de timp in care voi lansa articolele si afirmatiile. Am grupat afirmatiile in functie de perioadele in care planeta respectiva e mai activă, in aceste patru luni.

  • 30 aprilie, 1-7 mai- articol si afirmatii Venus
  • 14 mai, 15-21 mai- articol si afirmatii Marte
  • 31 mai, 1-7 iunie – articol si afirmatii Jupiter
  • 14 iunie, 15-21 iunie- articol si afirmatii Mercur
  • 30 iunie, 1-7 iulie- articol si afirmatii Saturn
  • 14 iulie, 15-21 iulie – articol si afirmatii Luna
  • 31 iulie, 1-7 august – articol si afirmatii Soare
  • 13 august, 14-20 august -articol si afirmatii Nodul Nord.                                                     

Calatoria. Conectarea la spatiul sacru   

Un aspect esential al acestei perioade, pentru a avansa puternic in constructia personala este conectarea fizica la un spatiu sacru, puternic incarcat energetic. Recomand ca la Lunile Noi care se succed in aceasta perioada creatoare, 26.04-21.08.2017, sa facem intalniri/conectari de grup la centri energetici ai Geei, aflati pe teritoriul tarii noastre. Pentru detalii legate de aceste intalniri, scrieti-mi la contact@universulom.ro.

Momentele vizate sunt:

23-25.06.2017- Luna Noua in Gemeni si Sanzienele

21-23.07.2017- Luna Noua in Rac

19-21.08.2017- Luna Noua in Leu si trecerea nodurilor karmice pe axa Rac-Capricorn.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *