Luna Noua in Taur- Femininul in exaltare

Luna Noua in Taur- Femininul in exaltare

 

Luna Noua in Taur
Femininul in exaltare

25.05.2017, ora 10:44 PM, Bucuresti, Ro

Luna Noua in Taur de astazi deschide o lunatie gratioasa, dar si antrenanta, care se desfasoara in intervalul 25.05.2017 – 23.06.2017. Luna Noua in Taur ofera energiilor Lunare cea mai inalta exprimare, Taurul fiind zodia de exaltare pentru acest luminariu.

Regina-mama pe tron

Luna, ca o regina-mama veritabila, guverneaza tot ceea ce inseamna natura vie, ape, familie si tara natala, mame si copii mici, corpul emotional, subconstientul si totodata personalitatea noastra din umbra. Ca urmare a puternicelor energii lunare, toate conceptele enumerate mai sus sunt acum exaltate in constiinta colectiva si de aceea ne simtim cu totii mult mai preocupati de unul sau mai multe dintre ele.
In momentul Lunii Noi, Venus este inca in Pesti, in exaltare, ceea ce amprenteaza primele trei zile ale perioadei cu o energie puternic feminina. Practic, cei doi astrii de tip Yin de pe harta astrala sunt ambii la stralucire maxima.

Cai salbatici

Anul acesta, Soarele si Luna sunt insotiti in Taur de focosul Marte. Este o combinatie care ma duce cu gandul la incercarea de a imblanzi caii salbatici. Toata blandetea si pasivitatea lunara sunt puse pe jar de vitalitatea martiana, dand nastere la emotii puternice, exprimate neasteptat si destul de direct. Energia lunara, de natura feminina, este prinsa intre energiile puternic masculine ale Soarelui si ale lui Marte si isi modifica modul de manifestare inspre tipare mai abrupte, dar si mai dinamice.

Iesirea din extazul controlat

In ultimele trei luni, ca urmare a retrogradarii lui Venus, pe cer s-a mentinut un balansoar, intre planeta frumusetii, ramasa in tot acest timp in Pesti, si Jupiter din Fecioara. Din luna martie, Venus in Pesti ne-a mentinut intr-un flux de inspiratie divina, ramanand totusi destul de analitici si precauti la soaptele muzelor, datorita prezentei lui Jupiter intr-o zodie super-rationala. Iesim acum din aceasta aspectare si pasim inainte, cu Venus in Berbec, pentru a da viata inspiratilor/viselor noastre. Cu lumea imaginara imbogatita, suntem acum mult mai capabili sa infrumusetam lumea fizica. Sub guvernarea unei zodii martiene, stralucirea lui Venus se transforma intr-un fascicul laser, cu care dam forma realitatii noastre.Pentru a afla modalitati de lucru personalizate cu energiile acestei Luni Noi, click aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *