Dezvoltare personala si activarea corpului energetic: Curs Essence of Angels(R) in Romania/ 3-4 septembrie 2017

Dezvoltare personala si activarea corpului energetic: Curs Essence of Angels(R) in Romania/ 3-4 septembrie 2017

Draga  OM,

Cand am inceput Programul de Afirmatii OMul Creator si calatoria noastra printre chakre, in aprilie 2017, nu stiam cum voi continua dupa Eclipsa de Soare din 21 august, care, din perspectiva mea, marcheaza iesirea noastra dintr-un lant karmic. Totusi, lucrand regulat cu fiecare chakra si crescand in vibratie, am simtit dorinta sa extind  informatia transmisa si sa o prezint intr-0 lumina mai clara, asa cum mi s-a revelat si mie in cadrul cursului Essence of Angels (R).

Ma bucur, asadar, ca am ocazia sa transmit mai departe acest curs, cu un mare potential transformator, care mie personal mi-a schimbat viata.

Cum a aparut acest curs in viata mea 

Acum aproape doi ani, am plecat in Anglia la cursul Essence of Angels(R),  tinut de Simone M. Matthews, din Australia. Simone era atunci  intr-un turneu prin toata lumea si m-am gandit la acest curs ca la o ocazie pentru o viata. Si asa a si fost.

In doua zile cu ea, am trecut de la informații despre Arhangheli la fizica cuantica, la teoria armonicilor din muzica, la biologie celulara, la chakre, culori si cristale, toate prezentate prin asocieri sclipitoare. Sunt pasionata de cand ma stiu de conexiunile dintre știință si spiritualitate si informatia de acest gen este pe placul sufletului meu.  Totodata, consider ca folosirea egala a ambelor emisfere cerebrale, combinarea intuitiei cu ratiunea stau la baza saltului evolutiv catre care ne îndreptam, intreaga OMenire.                                                         

Deodata, in timpul cursului, tot ce am stiut vreodata in materie de stiinte ezoterice/spiritualitate, a inceput sa se alinieze si sa se organizeze intr-un mod perfect, ca piesele dintr-un puzzle cu care ma jucasem mai bine de douazeci de ani. Astrologia vedica, numerologia, afirmatiile, toate conceptele atat de dragi mie din literatura spirituala, infloreau acum pe baza schemelor si corelatiilor gasite in curs.

Dupa experienta din Anglia, am simtit dorinta de a intelege mai mult si am facut si cursul de profesor Essence of Angels (R) cu Simone, in Italia. Apoi, am invitat-o in Romania si am mai trait o data experienta cursului, alaturi de prieteni dragi si cu mai multa emotie de aceasta data, fiind in propria tara.

In felul acesta, mi s-a deschis posibilitatea sa predau mai departe informatia minunat organizata de Simone in curs  si, la fel de important, sa co-creez o experienta transformatoare in timp real, prin meditatii ghidate, conectari la arhangheli si alte exercitii, pentru activarea tuturor celor treisprezece chakre.

 

Ce facem in cadrul cursului

In cadrul cursului, cream un spatiu sacru, sustinut prin cristale, tincturi vibrationale si propriile noastre intentii de evolutie constienta. Aici exprimentam energiile celor treisprezece Arhangheli, prin intermediul celor treisprezece chakre, pe cele treisprezece niveluri ale Constiintei ADN-ului, totul corelat cu geometria sacra, respectiv cu cele treisprezece sfere ale cubului lui Metatron.

In plus, aceasta intalnire de doua zile ne ajuta sa iesim din zona noastra de confort si sa fim suficient de curajosi pentru a ne recunoaste adevarata noastra fata, propria putere si capacitatea de a ne transforma viata dinspre interior spre exterior.

Pe parcursul  cursului  facem o multime de exercitii practice, multe exercitii de grup si avem timp sa discutam si sa  raspund la intrebarile personale.  Invatam cum sa lucram cu Arhanghelii nostri interiori,  pentru a putea vindeca, pentru a ajunge la sanatatea optima, claritate mentala si clar-simtire, echilibru emotional si iluminare spirituala. Totodata, invatam si principiile energiilor cristaline (ale cristalelor si mineralelor Pamantului), care ne ajuta sa ancoram frecventele angelice si care faciliteaza o trezire profunda si conectare constienta la frecventele interioare, sacre, ale Arhanghelilor.

Cu toate ca in timpul cursului folosim esentele vibrationale (ca si alte produse vibrationale, precum si cristale) pentru trezirea ADN-ului si pentru deschiderea conexiunii constiente cu Arhanghelii,  putem lucra ulterior cu principiile Essence of Angels (R) si fara sa folosim esentele vibrationale.

 

Parerea personala despre curs

Eu consider ca acest curs este, in primul rand, un pas important in dezvoltarea personala a fiecaruia dintre noi si apoi, pentru cine are chemarea si menirea de vindecator, un curs de terapie cu esente vibrationale. Informatia pe care o primim in cadrul cursului ne ajuta sa ne crestem intelegerea despre lume si despre viata. Mai mult, cursul ne faciliteaza revelatii spontane, intuitive ale unor aspecte blocate din existenta noastra.

In urma cursului, se obtine o diploma de practician Essence of Angels ® si posibilitatea de a practica terapia Essence of Angels ® , prin gasirea tiparelor energetice si administrarea tincturilor vibrationale catre potentiali clienti. Modul de vindecare Essence of Angels® este complementar si poate fi folosit impreuna cu oricare dintre multele tehnici de vindecare cunoscute: Reiki, Masaj, Psihoterapie, Osteopatie, Homeopatie, Cristaloterapie si altele.

Pentru a intelege si a afla mai multe despre modul de vindecare al Essence of Angels®, site-ul lui Simone este cea mai buna resursa: http://www.universallifetools.com/ult-metaphysical-school/essence-of-angels .

 

Detalii organizatorice:

Programul celor doua  zile este urmatorul:

– Sambata, 3 septembrie: 9.00 – 18.00

– Duminica, 4 septembrie: 9.00 – 18.00,

cu o ora libera pentru pauza de pranz, in ambele zile.

Cursul este facilitat de mine, Irina Plescan, fondatoarea UniversuluiOM.

Locatia cursului este in Bucuresti si urmeaza a fi comunicata pe mail participantilor.

Pretul pentru cele doua zile de curs este de 550RON.

Mailul contact@universulom.ro  si telefonul meu: 0728/290 242 sunt disponibile pentru orice informatii suplimentare.

Multumesc si pe curand!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *