Programul de Afirmatii OMul Creator – Despre Nodul Nord, Chakra Steaua Sufletului si Planul Nostru Divin

Programul de Afirmatii OMul Creator – Despre Nodul Nord, Chakra Steaua Sufletului si Planul Nostru Divin

Female hand holding a pen and writing a plan in a planner

Draga OM,

 

Saptamana aceasta incheiem Calatoria noastra de Activare a Corpului Energetic cu noua chakre. Aceste noua chakre se proiecteaza perfect la nivel macroscopic, pe modelul sistemului astrologic hindus, care ia in considerare noua puncte de referinta ceresti- sapte planete/astri si doua noduri lunare.

Va invit sa continuam si sa extindem calatoria noastra impreuna, prin constientizarea  si activarea sistemului nostru complet de treisprezece chakre, in cadrul cursului  Essence of Angels ®, care are loc pe 2-3 septembrie, la Bucuresti. Mai multe detalii, aici.

Calatoria noastra, numita Programul de Afirmatii OMul Creator, a traversat sapte centri energetici de tip astru/chakra:  cei doi centri de la baza corpului- Venus/ Chakra Sacrala si Marte/ Chakra Radacina, doi centri superiori, situati la nivelul capului – Jupiter/Al Treilea Ochi si Saturn/Chakra Coroana, un centru integrator, unde se intersecteaza energiile fizice cu cele mentale- Mercur/Chakra Gatului,  Luna/Chakra Inimii, un centru-portal de legatura al OM-ului cu Centrul Galactic si Centrul Pamantului si Soarele/Plexul Solar, centrul Sinelui nostru Divin. Intra pe site pentru a face o trecere prin toate articolele din programul OMul Creator.

Incepand de astazi, activam centrul energetic numit Steaua Sufletului, corelat in macro-sistemul nostru solar cu Nodul Lunar Nord, numit si Capul Dragonului sau Rahu, in astrologia vedica.

Chakra Steaua Sufletului se situeaza in afara corpului nostru fizic, fiind plasata la marginea superioara a aurei noastre, la o palma deasupra crestetului sau mult mai sus, in cazul maestrilor spirituali. Chakra Steaua Sufletului este numita si sediul SUFLETULui si are legatura cu ASCENSIUNEA  si ILUMINAREA noastra, cu cresterea ABILITATILOR PARAPSIHICE si cu INTELEGEREA PLANULUI nostru DIVIN pe Pamant.

Nodul Lunar Nord este punctul ascendent de pe orbita/traseul Lunii in jurul Pamantului,in care aceasta intersecteaza ecliptica, adica traseul aparent al Soarelui in jurul Pamantului. Nodul Nord este in perfecta opozitie cu Nodul Sud, care este punctul descendent de intersectie. Se produc eclipse atunci cand Soarele sau/si Luna sunt in zona celor doua puncte nodale.Eclipsele de Soare la Nodul Nord ne ajuta sa constientizam  proiectia de viata pe care singuri ne-am facut-o, inainte de a ne naste.

Perioada astrologica actuala este foarte favorabila pentru a lucra cu energiile Stelei Sufletului si ale Nodului Nord, pentru ca, pe 21 august 2017, se formeaza o Eclipsa de Soare la Nodul Nord, vizibila in SUA si cu o prezenta energetica pe tot globul. Pentru a focaliza cat mai bine energiile eclipsei, va invit la Sarmizegetusa intre 20-23 august, acolo unde buna mea prietena, Rodica Stoian/Calatorii prin Timp organizeaza excursii si meditatii la Cetatile Dacice. Mai multe detalii aici.

 

Despre eclipse

In fiecare an, exista doua perioade, la distanța de aprox. șase luni, in care se produc eclipse. Eclipsele vin întotdeauna in perechi, adica o eclipsa de Soare cu una de Luna, intr- un interval de doua saptamâni, asta pentru ca eclipsa de Soare se produce la Luna Noua si eclipsa de Luna la Luna Plina. In general, sunt doua perechi, adica patru eclipse pe an, iar foarte rar se produc si pana la sapte eclipse pe an.

 

Simbolistica si etimologie

Legenda vedica sugereaza foarte bine sensul Nodurilor Lunare. In ea se vorbeste despre un dragon, care a baut din Elixirul Vietii si a cunoscut NEMURIREA/Divinul in plenitudinea lui. Afland acest lucru, Dumnezeu l-a taiat in doua, dar ambele parti ale dragonului au supravietuit, fiind acum divine, eterne si proiectate pe cer. Astfel, CAPUL DRAGONULUI se gaseste in punctul astronomic numit Nodul Nord, pe cand coada dragonului, la Nodul Sud.

Din punct de vedere Karmic, Nodul Nord este legat de contractul pe care l-am facut la nivel de SUFLET, pentru aceasta viata. Este ca o voce/un cap de dragon care ne sopteste intruna sa mergem intr-o anumita DIRECTIE, cu toate provocarile aferente.

Nodul Sud reprezinta un depozit infinit de informatie stocata in inconstientul colectiv, prin care ne conectam cu vietile/generatiile trecute, senzatiile si traumele experimentate anterior, relatii, entitati si tot ce a reprezentat vreodata viata pe Pamant. Este, simbolic, un corp urias de dragon, care insa nu are cap si nu poate fi controlat de catre noi individual. Acest corp fara cap poate fi doar acceptat/integrat ca si constiinta colectiva si folosit in scopul dorit, prin asumarea programului de viata trasat la nivelul Nodului Nord.

Numele Rahul in hindi se traduce prin “FIU AL LUMINII”, “legatura”, “CUCERITORUL SUFERINTELOR”. In romana, regasim aceeasi radacina semantica in cuvantul RAZA.

 

Astrologie

Dupa cum se poate observa, cele doua noduri lunare nu sunt corpuri ceresti existente efectiv in planul fizic. Ele sunt puncte in spatiu, care capata o importanta extraordinara si au un ecou maxim in inconstientul colectiv prin crearea fenomenelor de eclipsa. Efectul in astrologie, spre deosebire de celelalte planete/astri, este unul la nivel subtil, sufletesc si sesizabil prin analiza constienta a vietii fiecaruia. O data la optsprezece ani jumatate, cele doua noduri fac un ciclu de rotatie complet si atunci ajungem la puncte de cotitura in existenta noastra: la optsprezece ani, la treizeci si sapte de ani, la cincizeci si cinci de ani si in continuare.

 

Numerologie si alte conexiuni

Corelatia numerologica a centrului energetic format din RAHU/Steaua Sufletului este cifra PATRU, pe cand a Nodului Sud/Stelei Pamantului este cifra sapte. Putem observa chiar din modul de scriere si orientarea spatiala a celor doua cifre, 4 si 7, ca sugereaza pozitionarea opusa a celor doua noduri lunare si a celor doua chakre.

Culorile care vibreaza armonic cu Steaua Sufletului si cu RAHU sunt ALB si culorile de PAMANT. Arhanghelul care guverneaza Chakra este RAZIEL, numele lui traducandu-se prin “secretul lui Dumnezeu”. RAZIEL este Arhanghelul care a furat cartea cu secretele Divinitatii si a vrut sa le-o daruiasca din nou Evei si lui Adam, pentru A GASI DRUMUL inapoi acasa, in Rai. El detine CUNOASTEREA DIVINA, iar mitul lui este foarte asemanator cu cel al dragonului din astrologia vedica.

Mesajul simbolic al acestui centru este legat de intelegerea obiectivata a vietii si a realitatii noastre, de la un nivel inalt SPIRITUAL. Afirmatia principala pentru acest centru este: “ EU SUNT CUNOASTERE DIVINA.”

In muzica, nota SOL si Chakra STEAUA SUFLETULUI au vibratii armonice.

 

Recomandari

Cuvintele-cheie cu care ne conectam la acest centru sunt: SUFLET, ASCENSIUNE, ILUMINARE, PARAPSIHIC, INTELEGEREA PLANULUI DIVIN, NEMURIRE, DEPASIREA SUFERINTEI UMANE, CUNOASTERE DIVINA, FIU AL LUMINII, ECLIPSA.

Pentru activarea si expandarea  centrului energetic Rahu/ Steaua Sufletului, pe langa rostirea afirmatiilor zilnice, consider utile urmatoarele abordari:

  • Fac zilnic plaja/ bai de lumina solara, cate zece minute, dimineata si seara.
  • Practic exercitii yoga/meditatii pentru echilibrarea Chakrei Steaua Sufletului. Un exercitiu benefic este mangaierea aurei. Intindem mainile cat de mult putem si ne simtim/mangaiem aura de sus pana jos
  • Aduc in viata mea vibratia numerelor PATRU si TREISPREZECE, prin mentalizare, scriere, numarare, etc.
  • Ma imbrac in ALB/CULORI DE PAMANT si port bijuterii cu chihlimbar, selenit alb.    
  • Imi discut astrograma personala si ma familiarizez cu amprenta astro-numerologica pe care mi-am ales-o in momentul nasterii.                                
  • Abonarea la afirmatii se face trimitand un mail la contact@universulom.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *