Luna Noua in Leu si Eclipsa de Soare la Nodul Nord- Iesirea din ciclul Karmic

Luna Noua in Leu si Eclipsa de Soare la Nodul Nord- Iesirea din ciclul Karmic

Momentul Lunii Noi: 21.08.2017, 9.30 PM, Bucuresti, Romania

Perioada de manifestare a energiilor acestei Luni Noi: 21.08.2017-19.09.2017

Luna Noua in Leu din acest an vine cu o Vibratie de libertate.

Liberi de karma.

Dupa cum am mentionat in articolul despre eclipsele din februarie, acestea au loc tot timpul in pereche (de Soare si de Luna, la interval de doua saptamani una de alta) si, in general, de doua ori pe an. Acum este momentul celei de-a doua perechi de eclipse anuale, doar ca de data aceasta se petrece doar astronomic. Dupa calculele astrologiei vedice, chiar daca se afla la cinci grade distanta, Nodul Nord este deja in Rac, iar Luminariile sunt in zodia Leului.

 Fiind in energii zodiacale diferite, ei nu mai actioneaza sinergic si eclipsa/resetarea din astral nu se produce cu aceeasi intensitate. Drept urmare, decretez o luna LIBERA de karma. Mai multe detalii despre Nodul Nord si alegerile facute inainte de a ne naste, cititi in articolul de pe site.

Prin extrapolare, aceasta este o perioada care ne aduce in constiinta posibilitatea eliberarii de karma si de limitari la orice nivel al vietii noastre. Astrologia, folosita in sensul ei inalt,  ajuta la constientizarea FIINTEI noastre  si la obtinerea unei viziuni detasate si de control asupra propriei vieti. Astrograma si numerograma personale reprezinta o amprenta energetica cu care noi venim pe Pamant. Prin descifrarea acestora, ne transcendem propriile alegeri facute la nastere si avem libertate absoluta asupra existentei noastre aici. Incepem astfel sa traim din nou,  de aceasta data in stralucirea Sinelui nostru Divin. Cercetarile stiintifice confirma schimbarea de karma si posibilitatea „restartarii” fiintei umane prin saltul in constiinta. Studiile pe  ADNul uman arata ca acesta

poate fi modificat prin schimbarea de gandire /constiinta.

Numerologia zilei si Prezentul continuu. 

Din punct de vedere numerologic, vibratia de expresie a zilei Lunii Noi este 21, aceeasi cu numarul destinului zilei, obtinut prin adunarea tuturor cifrelor din data 21.08.2017. In traducere, modul nostru de expresie curent este

identic cu proiectia noastra – destinul.

Astfel, suntem intr – o energie care ne permite sa stam in prezent, in echilibru cu noi
insine,  fara a proiecta ceva in viitor, fara a ne arunca ochii spre trecut. Traim intr-un prezent continuu,

in care clipa ramane perfecta. Suntem intregi si completi asa cum suntem, confirmandu- ne inca o data calitatea

noastra de fiinte Divine.

Mai mult despre numarul 21 

Asa cum am mai scris in articolele mele, putem scrie numarul 21 ca fiind compus din 7+7+7.  Cifra SAPTE simbolizeaza un ciclu karmic de eliberare complet, care se repeta de 3 ori,

in fiecare din planurile triadei noastre umane: fizic, emotional, spiritual. De aceea, si cartea de Tarot cu numarul 21 se numeste chiar LUMEA. Practic, numarul 21 exprima constientizarea lumii noastre, asa cum este ea in acest moment si ofera posibilitatea/ platforma  transcenderii catre o lume la un nivel mai inalt, pe care o gasim peste tot in simbolistica energiilor anului 2017.

Stralucire din interior

Este Luna Noua in care Soarele se afla acasa la el, in zodia Leului, impreuna cu Luna si cu ascultatorul Mercur.

Totodata, zodia Racului este evidentiata prin prezenta a trei forte astrale: Marte, Venus si Nodul Nord.

Pentru ca atat Leul cat si Racul sunt puternic energizate, ni se cere intai lumina interioara, iubire pentru noi insine, claritate privind radacinile noastre, pentru a ne creste stralucirea exterioara. Totodata, Nodurile Lunare se muta de pe axa Leu-Varsator pe axa Rac-Capricorn, Nodul Nord realizand o punte energetica intre zodiile Leu si Rac.

Dupa cum am mentionat in articolul despre Luna Noua din 23.07.2017, din august 2017, Nodul Nord trece in Rac, punand reflectoarele sufletelor noastre catre  Acasa, relatiile cu familia, cu mama, cu locurile natale, amintirile din copilarie, tendintele subconstiente, corpul nostru emotional. Suntem chemati sa gasim propriul sens spiritual in toate domeniile de mai sus. O data facuta lumina, aceste concepte raman clare si stralucitoare in Constelatia personala, emitand vibratii armonice si creand situatii de viata noi si pozitive.

Nodul Nord in acest context, ne cheama sa constientizam Forta Mamei-Pamant, a structurii noastre de baza,

a fizicalitatii noastre, Forta care sustine spiritul nostru stralucitor.

Afirmatiile de armonizare cu vibratiile acestei Luni Noi sunt:

SUNT UN OM LIBER. IMI TRAIESC VIATA CONFORM CELEI MAI INALTE VIZIUNI DESPRE MINE.

AM LIBER ARBITRU. IMI POT SCHIMBA VIATA IN FIECARE CLIPA.

MAMA PAMANT MA IUBESTE. SIMT PERMANENT IUBIREA SI PROTECTIA EI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *