Luna Noua in Fecioara – Ingeniozitate si putere de afirmare

Luna Noua in Fecioara – Ingeniozitate si putere de afirmare

Momentul Lunii Noi: 20.09.2017, ora 8:30 AM, Bucuresti, Ro
Perioada de manifestare: 20.09.2017 – 18.10.2017

Luna Noua in Fecioara apare drept foarte complexa, in interpretarile mele ea transmitand energiile combinate a trei
zodii: Leul, Fecioara si Balanta.

Ridicarea dupa cadere a lui Jupiter

Timp de aproximativ un an, Jupiter a fost in zodia Fecioarei, care astrologic vorbind, este o pozitie de cadere a Marelui Benefic. Dupa parerea mea, a facut treaba buna si de aici, impingand cu forta lui imensa de expansiune, limitele RatiUNii noastre.
In aceasta luna, Jupiter se ridica de la pamant, se scutura de praf si paseste catre un domiciliu nou, Balanta. Marele
Benefic, Jupiter intra in domiciliul Micului Benefic, Venus. Si aici este destul de limitat, trebuind sa isi raspandeasca
abundenta in spatiul restrans al placerilor LUMESTI, dar cel putin merge in picioare, cu capul sus. Pentru inca un an de acum inainte, infloresc domeniile precum arta, cultura, estetica, tot ce tine de infrumusetare – de la haine si accesorii la cosmetica, decoratiuni si amenajari gradini, agentiile matrimoniale sau cele de organizare evenimente, diplomatia si intermedierile.

Bunul simt practic

Aceasta Luna Noua aduce in prim plan un anumit aspect al Fecioarei, intuitia practica. De exemplu, ne aflam in fata unui aparat/masinarie stricate, de care avem nevoie imediata. In conditii obisnuite, mintea noastra nu reuseste sa gaseasca o solutie rapida. In acest context astral insa, un fel de Zana a simtului practic intervine si ne sopteste o rezolvare, cel putin de moment. Suntem uimiti si noi de propria ingeniozitate si ne bucuram de cooperarea
productiva intre instincte si ratiune. Acelasi lucru se intampla si in alte domenii eminamente rationale: financiar-contabil,  analize de orice tip, educatie de tip „real”.

Partea Leului

In zodia Leului, continua sa isi mentina pozitiile trei planete: Marte, Venus si Mercur.
Combinatia priveste zonele de autoritate, fie aceasta capul unei familii, guvernul sau presedintele unei tari. Mai mult,
este vorba despre autoritatea fiecaruia dintre noi intr-un anumit domeniu, despre un teritoriu pe care noi suntem
FOARTE stapani. Simtim acum o dorinta puternica de a straluci pe zona de autoritate respectiva, in sensul de a darui totul din mintea si din inima noastra, din spatiul restrans in care ne manifestam acum si de a imprastia lumina noastra lumii intregi, cu o intensitate sporita.

Un nou Program de Afirmatii

Cu ocazia acestei Luni Noi puternice, incepem un nou Program de Afirmatii UniversulOM, de fapt o extensie a ultimului program derulat, OM-ul Creator. Fiind inspirata de cursul Essence of Angels (R), pe care il organizez deja a doua oara in Romania, in calitate de profesor, am hotarat sa continuam cu afirmatii pentru chakrele colective, mai putin cunoscute, dar foarte importante pentru constientizarea intregului nostru corp energetic. Astfel, vom lucra in perioada urmatoare cu afirmatii pentru Chakra Poarta Stelara, Chakra Poarta Universala si cu Chakrele Armonice- Poarta Galactica si Poarta Pamantului. Pentru a accesa programul, trimiteti un mail aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *