Prima Luna Noua din 2018- Scoaterea mastilor

Prima Luna Noua din 2018- Scoaterea mastilor

Draga OM,

Iata-ne ajunsi la prima Luna Noua a acestui an. Pentru mine personal, acest an este un an al Adevarului…Adevarul fiecaruia dintre noi, adevarul familiei, al  societatii si al lumii noastre. Am inteles acest lucru in primul rand prin numerologie, pentru ca vibratia anului 2018 este unsprezece (2018=2+0+1+8=11) si apoi prin astrologie, pentru ca se formeaza o minunata receptie mutuala intre greii planetelor personale: Jupiter si Saturn.

Cunoasterea Adevarului prin oglindire

Revenind la numere, Unsprezece este un numar dublu, un numar Maestru, care ne ajuta sa ne recuperam „UNul nostru”, autenticitatea si misiunea sufletului nostru in aceasta viata. In contextul oferit de 2018, TOT ceea ce avem de facut este sa „privim” in jurul nostru. Practic, acest an unsprezece functioneaza ca o oglinda uriasa in care noi „privim” si, daca suntem atenti la toate detaliile, ni se releva Adevarul fiintei si al vietii noastre.

Cifra UNU corespunde Soarelui-Sinelui nostru interior, care este centrul de gravitatie al intregului nostru Univers Personal. Unsprezece, adica UNU-UNU inseamna ca, alaturi de noi se afla un alt Soare in jurul caruia se invarte un alt Univers Personal, asemenea noua, pe care e bine sa il constientizam pentru a ne intregi intelegerea. Regasim mesajul acestui numar maestru in Biblie: „Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti”, in salutul hindus Namaste: „Divinul din mine saluta Divinul din tine.” si adaptat, in intelepciunea populara: „Ce tie nu-ti place, altuia nu face.” sau invers, ” Cine se-aseamana, se-aduna.”

Iesirea din dualitate

Este clar ca, pentru a atinge vibratia de Maestru a acestui numar, avem de facut doua lucruri: sa ne recunoastem UNUL, unicitatea, divinul, perfectiunea si in acelasi timp, sa recunoastem UNUL, unicitatea, divinul si perfectiunea din fiecare persoana sau situatie cu care intram in contact. Pentru ca sunt TOT ale noastre, doar ca le vedem oglindite…

 

TOT ceea ce vedem, simtim, gandim, experimentam e al nostru. O data ce ne intelegem UNicitatea,  ea devine in acelasi timp si UNitate, prin oglindirea oferita de numarul UNsprezece. Vibratia lui Unsprezece face sa dispara separarea. Sunt doi de UNU, sunt Eu si cu Tine, dar tu esti ca si mine, deci suntem cu totii UNUL/UNA.

Lumea perceputa prin prisma lui UNSPREZECE apare astfel fara dualitatile/opozitiile binecunoscute si introduse adanc in mintea noastra. Ramanem asadar intr-o lume de PACE-PACE, PARADIS-PARADIS, LUMINA-LUMINA, IUBIRE-IUBIRE, ABUNDENTA-ABUNDENTA, BUCURIE-BUCURIE, CURAJ-CURAJ, INTELEPCIUNE-INTELEPCIUNE, ADEVAR-ADEVAR. Partea de care alegem sa fim se dubleaza automat si ne creeaza Universul, dupa chipul si asemanarea noastra. Am inteles cel mai bine acest lucru, acum cateva zile, la Teatrul de Papusi, cand baietelul meu s-a suparat pe Zana cea Rea si a vrut sa plece din sala. Cred ca si noi putem face aceeasi alegere pentru viata noastra: daca vrem sa pastram pe undeva si o Zana Rea sau alegem doar Adevarul si Lumina.

Vulcanul pe cale sa erupa

In acest an al Adevarului si al Oglindirii, prima Luna Noua se produce concomitent cu prima Eclipsa a acestui an, conform sistemului astrologiei vedice. Este o Eclipsa la Nodul Sud, care genereaza schimbari datorate unor acumulari karmice, subconstiente sau mai bine zis, neconstientizate.

Ca sa ma fac inteleasa, sa ne imaginam un om care sta pe un vulcan gata sa erupa. Singura recomadare posibila in acest caz este acceptarea situatiei si schimbarea locatiei. In concluzie, ceea ce recomand este sa acceptam situatia actuala a fiintei si a vietii noastre si sa schimbam tot ceea ce putem schimba ACUM, inainte ca energiile vulcanului din subconstientul nostru sa erupa, fara a mai putea interveni.

Schimbarea…la fata sau scoaterea mastilor

Orice schimbare incepe din interior, din noi. Orice schimbam, schimbam pentru a ne reconcilia pe noi cu viata noastra, pentru a ne simti mai impliniti, mai vii, mai Adevarati.

Adevarul nostru e si Adevarul absolut si e unul singur. Si noi il stim, acolo in adancul sufletului nostru. E, din nou, o idee larg intalnita in spiritualitate. „Sa nu ai alti Dumnezei in afara de mine”, „nu poti fi sluga la doi stapani”. Exista un singur duhovnic, Maestru, guru pe care il urmam, cand intram pe calea spirituala .

Restul, in afara de UNU…sunt masti peste masti peste masti, care atunci cand cad, una cate una, apare MIRACOLUL nostru. Adica aparem noi, in Adevarata noastra stralucire si splendoare, noi- intregi, noi- Sori luminosi. De aceea, una dintre cele mai avansate civilizatii care a trait pe Pamant pana acum, civilizatia Atlanta, este cunoscuta si ca Fiii Legii lui UNU. Pentru ca au inteles si au trait conform Legii lui UNU.

Sa folosim, asadar, puterea acestei zile si puterea acestui an, pentru a scoate toate mastile posibile, pentru a ne trai clipa cu bucuria si sinceritatea unui copil.

Alte recomandari:

 • Scriem si folosim cat mai frecvent cifra unsprezece.
 • Practicam adevarul in fiecare moment: Spunem ce gandim. Facem cum simtim. Culegem ce semanam.
 • Ii invocam pe Arhanghelul Mihail si pe Arhanghelul Uriel pentru a ne ajuta sa ne cunoastem misiunea personala integrata in misiunea colectiva. Mai exact, cum pot fi Eu insumi in armonie deplina cu tot ce ma inconjoara.
 • Localizam si privim pe cerul noptii, cea mai stralucitoare stea: Sirius. Este tot un Soare, un Soare foarte important pentru umanitate, in jurul caruia se roteste Soarele nostru. Prin contemplarea lui Sirius, intelegem mai bine conceptul pe care se bazeaza fiinta noastra si intregul Univers: un Soare alaturi de alt Soare alaturi de alt Soare alaturi de alt Soare si tot asa, la infinit.
 • Gandim conceptul de multime inclusa aplicat la noi insine: o multime inclusa este o multime in care fiecare element apartine unei multimi mai mari, care o include. Ne intelegem pe noi si viata noastra ca pe niste multimi incluse: un om intre oameni, cu o familie intre alte familii, cu o casa intr-un cartier, intr-o tara dintr-un continent, aflat pe o planeta dintr-un sistem solar, care face parte dintr-o galaxie inconjurata de nenumarate alte galaxii.
 • Spunem, cat de des si in fata oricarei persoane sau situatii provocatoare: Iarta-ma! Multumesc! Te iubesc!

Divinul din mine saluta Divinul din tine!

Cu drag,

Irina

 

 

 

4 Comments

 1. viorica spune:

  La multi ani, Irina!
  Mi-a placut articolul tau inedit….pina acum am citit informatii ca 2018 este un an 2….dar si comentariul tau despre cifra11 este convingator! Felicitari si multumiri!

 2. Tarsita Popescu spune:

  Buna seara. Va multumesc pentru articolele pubblicate. Ma intereseaza .As dori sa primesc si alte articole. Seara placuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *