LUNA NOUA IN SAGETATOR- Maturizare personala, sociala si spirituala pentru romani

LUNA NOUA IN SAGETATOR- Maturizare personala, sociala si spirituala pentru romani

Luna Noua in Sagetator
18.12.2017, ora 8 am, Bucuresti
Iata-ne ajunsi la ultima Luna Noua din 2017.
NUMEROLOGIC.
Din punctul meu de vedere, ea incheie triumfal parcursul nostru prin acest an de vibratie UNU (2+0+1+7=10=1). Numerologic vorbind,astazi este o Luna Noua aflata sub vibratia Creatorului- 22 (1+8+1+2+2+0+1+7=22). Mesajul acestei zile din acest an este ca suntem in faza in care, la nivel de OMenire, ne cream LUMEA NOUA.Suntem asemenea spiritului, care in Geneza se plimba deasupra apelor si spune: Sa se faca Lumina.Toate schimbarile din interiorul nostru, toata munca noastra cu noi insine se proiecteaza acum in lumea noastra si o INNOIESC.
ASTROLOGIC.
Din perspectiva astrologiei vedice, este o Luna Noua in Sagetator, adica Soare si Luna in Sagetator carora li se adauga acum si Saturn. Saturn este cea mai indepartata dintre planetele personale. Ea realizeaza un ciclu complet de rotatie in jurul Soarelui in 30 de ani, de aceea intalniri ca aceasta de acum in Sagetator, se petrec mai rar.Cu atat mai mult, Centrul Galactic-centrul galaxiei noastre Calea Lactee este si el in Sagetator si completeaza aceasta aliniere rarisima intre Soare, Luna, Saturn si Centrul Galactic.In plus, Jupiter din Balanta e in receptie mutuala cu Saturn in Sagetator- adica fac un fel de schimb de locuri energetic, si contribuie astfel la concentrarea si mai mare a energiilor astrale pe aceasta zodie.


Sagetatorul, aflat sub guvernarea lui Jupiter, este singurul semn de tipul jumatate om-jumatate animal si simbolizeaza momentul din evolutia noastra in care ne integram CONSTIINTA DIVINA, cea care ne ridica deasupra corpului fizic si deasupra instinctelor.
MITOLOGIC.
In mitologie, Saturn sau Cronos isi inghite copiii pentru a-si pastra suprematia, a se citi RESPONSABILITATEA, asupra Universului.Cronos inseamna timp si se regaseste in etimologia tuturor cuvintelor legate de masurarea timpului: cronologie, cronometru, cronica. Mesajul lui Saturn/Cronos este dobandirea unei CONSTIINTE SUPERIOARE prin asumarea tuturor actelor noastre… Pentru ca „precum este in cer, asa este si pe Pamant.”Si este necesar sa ne inghitim/ integram Egoul-„copilul nostru” pentru a pastra controlul asupra propriei fiinte si asupra propriei vieti.Pentru ca orice gand si orice emotie si orice act al nostru se reflecta in lumea din jurul nostru si suntem RESPONSABILI pentru asta.
CHAKRE/CORP ENERGETIC.
In corelatiile mele intre planete si chakre, asociez planeta Saturn cu chakra Coroana. Chakra Coroana este ultima chakra cu proiectie pe corpul fizic, in varful capului, acolo unde se deschide un loc liber intre oasele craniului, la bebelusi. Aceasta chakra poarta acelasi mesaj ca si numarul 22, ca si zeul Cronos, ca si planeta Saturn. Suntem in punctul unde se termina corpul nostru fizic. De aici, incepe CORPUL nostru SPIRITUAL si de aici plantam noi semintele pentru tot ceea ce se intampla in corpul fizic. De aici, avem o viziune mult mai larga asupra proriei fiinte/vieti/lumi, suntem INTELEPTI si ne CONTROLAM intregul univers cu RESPONSABILITATE….pentru hartia aruncata pe strada, pentru vorba urata spusa cuiva de pe strada, pentru gandurile negre si asa mai departe.
ALTE SINCRONICITATI
Constientizarea REGALITATII/RESPONSABILITATII poporului roman
Saturn aduce in fata si autoritatea si responsabilitatea sociala, care este o consecinta directa a asumarii lumii in care traim.. pentru ca noi ne creem lumea prin proiectia holografica a gandurilor si emotiilor si energiilor noastre.
Ieri au fost funeraliile Regelui Mihai si am vazut cu totii importanta pe care atatea regi si regine din Europa au dat-o acestui eveniment. Avem posibilitatea, ca popor, ca romani, cu ocazia acestei Luni Noi si cu ocazia acestei REGALITATI constientizate, sa realizam importanta Romaniei si a poporului roman in lume si totodata, marea responsabilitate pe care o avem pentru mentinerea acestei REGALITATI la nivel colectiv.


Constientizarea rolului SPIRITUAL al romanilor
Remer Ra spune ca, in perioada 2016-2023, Chakra Inimii planetei Pamant-care este o fiinta vie, cu corp energetic si chakre, la fel ca si noi- isi muta centrul atractor dinspre Anglia catre Romania. Puteti citi detalii aici: http://remerra.blogspot.ro/2016/03/vortexul-carpatic-1.html

Intr-un fel, printul Charles, cu dragostea lui pentru Romania, ne-a si predat stafeta deja.
Cu atat mai mult, suntem chemati acum, la aceasta Luna Noua, sa ne constientizam rolul ESENTIAL pe care il avem ca romani, ca tara, in urmatorii ani, pentru EVOLUTIA SPIRITUALA a intregii OMeniri.

Doresc tuturor un CRACIUN plin de IUBIRE, VOINTA si RESPONSABILITATE pentru noi insine, pentru Romania, pentru intreaga umanitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *