Luna Noua in Berbec din 16.04.2018-Intinerim si ne armonizam relatiile de cuplu

Luna Noua in Berbec din 16.04.2018-Intinerim si ne armonizam relatiile de cuplu

Momentul Lunii Noi: 16.04.2018, ora 4:57, ora Romaniei

Perioada de manifestare: 16.04.2018-14.05.2018

Dragii mei OM,

Asa cum am declarat la ultima Luna Noua, aleg tot mai mult sa ma las ghidata de experientele traite, pe care le mixez cu analiza astrologica a evenimentului celest. Drept urmare, am simtit intens in aceste zile si am ales sa imi impartasesc aceste experiente, pentru ca imi doresc ca tot mai multi dintre noi sa ne armonizam corpul energetic cu ritmurile planetare. In acest mod, viata noastra devine ca o curgere usoara de apa, ca o simfonie perfecta si continua de trairi.

PRACTICA: Scrieti un jurnal cu tot ce este TANAR in jurul vostru. Reveniti la jurnal de cate ori simtiti ca va scad resursele energetice si gasiti astfel sursele de tinerete din viata voastra, la care puteti sa va conectati pentru re-echilibrare.

Re-descoperim izvorul Tineretii

Consider ca aceasta Luna Noua ne daruieste multa forta vitala, mult dinamism si multa hrana pentru corpul energetic. Conform corelatiilor mele intre chakre si planete, Chakra Radacina este foarte activa pe tot parcursul Lunii Noi in Berbec. Ea este cea care sustine toate celelalte Chakre cu energie de viata si functionarea ei optima da consistenta vietii noastre pe Pamant. Chakra Radacina ne face sa ne simtim mai vii, mai tineri, mai siguri pe fiinta noastra, pe viata noastra, mai stabili din punct de vedere financiar, mai „hraniti” din toate punctele de vedere.

Activarea acestei chakre la Luna Noua din Berbec ma duce cu gandul la re-descoperirea izvorului Tineretii. In aceste zile, accesam efectiv sursa tineretii si a vitalitatii noastre. Cu cat lucram mai mult cu vibratia chakrei, aducand-o in constiinta noastra, cu atat aceasta stare de tinerete vesnica devine mai puternica in mintea noastra si ne permite sa ne conectam la ea in orice situatie de viata in care ne simtim secatuiti, devitalizati.

PRACTICA: Imbracati-va in rosu, mancati hrana vie: legume si fructe crude, multe radacinoase, fructe de culoare rosie. Folositi mult cifra NOUA. Desenati CUBURI (Cubul este un solid platonic, o forma geometrica perfecta care ne conecteaza la elementul Pamant si la chakrele inferioare). Mergeti pe iarba in picioarele goale, petreceti mai mult timp in natura.

Primim energia sexuala primara

Tot acum, datorita activarii Chakrei Radacina, primim multa energie sexuala de tip adolescent. Este o energie care creste in noi, dar pe care inca nu o experimentam inca intr-o interactiune, intr-o relatie, la fel cum adolescentii simt primele semne de dorinta sexuala in corpul si in emotiile lor, fara a fi angajati in relatii sexuale. Totodata, este o energie noua, tanara, incitanta si care vrea sa se manifeste cat mai repede.

Daca ar fi sa portretizez aceasta energie, o vad ca pe un lastar de planta, ca pe un varf verde tanar care se ridica din samanta si strapunge pamantul si care poarta in el o rezerva imensa de crestere si dezvoltare.

Este foarte important sa stim sa ghidam aceasta energie de crestere si dezvoltare catre zonele din viata noastra, din corpul nostru, care sunt devitalizate si care necesita „inviere” imediata.

In functie de astrograma fiecaruia, poate fi vorba de revitalizarea corpului fizic, a familiei, a profesiei, a educatiei, a comunicarii, a cuplului, etc. Eu cred ca toti simtim aceste zone „fara viata”, asa incat tot ce trebuie sa facem este sa directionam izvorul vitalitatii din chakra Radacina catre ele.

PRACTICA: Toate vibratiile de care vorbesc in articol, inclusiv energia sexuala, pot fi mai bine integrate in fiinta noastra printr-o meditatie ghidata simpla.

Ne relaxam, inchidem ochii, numaram pana la zece si mergem cu ochii mintii pana in zona perineului. Acolo percepem Chakra Radacina ca pe un tor de lumina rosie, puternica. E perfect daca ne asezam cu un picior sub noi, contribuim astfel si cu corpul fizic la activarea chakrei.

Acest tor de lumina rosie, care arata ca o gogoasa circulara, goala in mijloc, ne inveleste intreg corpul fizic. Toata informatia pe care o punem in lumina rosie a Chakrei se reflecta in corpul fizic si in cel emotional si se transmite in fiecare celula si in fiecare stare a noastra.

Asa ca, incepem sa punem in lumina rosie a Chakrei Radacina gandurile insotite cat mai mult si de senzatii, rezonante cu aceasta Luna Noua: vitalitate, tinerete vesnica, dinamism, siguranta materiala, bucurie, energie sexuala. De exemplu, cand ne gandim la tinerete, ne imaginam tineri alergand, cand ne gandim la siguranta materiala, ne imaginam o stare de prosperitate maxima, cu tot ce implica ea, in viziunea personala, cand ne gandim la bucurie, ne vedem copii jucandu-ne pe afara.

Devenim constienti ca toate aceste ganduri si stari trec acum in fiinta noastra, prin lumina rosie a Chakrei, care ne invaluie. Cand consideram ca am terminat de imbogatit lumina rosie cu ganduri- stari-vibratii, iesim cu mintea din zona perineului, numaram din nou, de data asta de la zece la unu, la final ne miscam mainile si picioarele sa le dezmortim si revenim in corpul fizic.

 

Ne armonizam relatiile de cuplu

Exista in viata noastra oameni cu care suntem in relatii foarte apropiate, pe care ii numim partenerii nostri. Pot fi partenerii de viata, partenerii de munca, partenerii de echipa, pentru un sportiv de exemplu. Ei sunt persoanele cu care petrecem cel mai mult timp din viata noastra si asupra carora proiectam cele mai ascunse trasaturi ale noastre, trasaturi care in psihologie, alcatuiesc un concept numit umbra.

Vibratia acestei Luni Noi in Berbec, in conjunctie cu Venus si in opozitie cu Jupiter, ne deschide oportunitatea de a accesa  si a ne intelege mai bine umbra noastra sexuala. Una din legile ermetice postuleaza ca orice lucru are un aspect feminin si unul masculin. Tot asa, fiinta umana, fie ea de sex feminin sau masculin, are si celalalt gen in structura ei, care de obicei, sta mai in umbra.

Recunoasterea si acceptarea acestui gen/ sex opus din umbra sta la baza intregirii noastre ca fiinta si genereaza in viata noastra cele mai armonioase relatii parteneriale.

PRACTICA: Urmariti-va visele. Umbra noastra ni se releva cel mai bine in vis. Pentru barbati, este de urmarit tipul de femei care le apare in vis. Pentru femei, tipul de barbati care le apare in vis. Este foarte util un jurnal de vise. Cand scriem acele trasaturi identificate in femeia sau barbatul din umbra/vis, facem un prim pas catre intelegerea lor si primirea lor in constiinta noastra. Apoi, cand le mai observam la partener, chiar daca unele ne deranjeaza, deja le-am acceptat din starea de vis ca fiind ale noastre si ne raportam cu o toleranta mult mai mare la ele. In acest fel, relatiile, in special cu sexul opus, se re-innoiesc si se armonizeaza.

In final, intentia mea pentru aceasta Luna Noua, pe care va invit sa o sustinem cu totii in fiecare zi din acest ciclu lunar, la 15:15 ora Romaniei, este sa fim, cu totii, izvoare de bucurie si de tinerete eterna! Si asa este.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *