Vibratia astrala a perioadei- Vaca sacra

Vibratia astrala a perioadei- Vaca sacra

Luna Plina din 29.05.2018, ora 17:20, ora Romaniei

Dragii mei OM,

Scriu acest articol in energia Lunii Pline,

..asa simt si transmit mai bine imPLINirea, apogeul feminitatii, insusi Luna fiind in faza ei de maxima vizibilitate.

De la Luna Noua in Taur din 15.05, am intrat intr-o perioada de doua luni in care experimentam pe pielea noastra, fie ea de barbat, fie de femeie, ce inseamna feminitatea in forma ei suprema.  

Tehnic vorbind, conform astrologiei vedice, avem parte de doua cicluri lunare sub semnul zodiei Taurului, pentru ca si Luna Noua din 13.06 se formeaza in ultimele grade ale acestei zodii. Apare astfel o dublare sau o continuitate a vibratiei Taurului pe o perioada mai lunga de timp, 15.05-12.07.2018, ceea ce ajuta la constientizarea si materializarea aspectelor guvernate de zodia amintita mai sus.

Amprenta cea mai puternica a constelatiei Taurului este feminitatea, pentru ca aici se impletesc energiile celor doua planete eminamente feminine: Luna si Venus. Atat Luna cat si Venus gasesc in zodia Taurului o buna locatie pentru a straluci si a-si exprima “talentele”. Avem aici femininul complet, la apogeu: iubita si sotia, sexualitatea si maternitatea, stralucirea fizica si echilibrul emotional, pasiunea si stabilitatea in relatii, placerea si iubirea, floarea si fructele.

Concluzia: o vibratie feminina, in forma ei cea mai completa si mai persistenta, se revarsa catre noi din astral si ne cheama sa ne aliniem la ea, adica sa aducem la suprafata si sa slefuim pana la stralucire, partea feminina din noi: gratia, armonia, frumusetea, relaxarea, receptivitatea, intuitia, iubirea, simtul artistic, creativitatea-fertilitatea in toate planurile: fizica, emotionala, mentala, spirituala.

 

Cum simtim calitatile feminine…

 

Suntem pe receptie

Sesizam cum acea energie masculina si dinamica a Berbecului se transforma intr-o vibratie diferita, feminina, de acceptare, de receptie. Daca facem analogie cu o planta, in aprilie a inceput sa creasca lastarul si acum se dezvolta deja floarea.

Pe langa calitatile foarte evidente: frumusetea, parfumul, delicatetea, floarea mai are o calitate intrinseca. Ea este receptiva, ea se deschide catre lume, catre Soare, catre albine, catre ochii nostri. Acesta este aspectul pe care il integram lunile care vin: calitatea de RECEPTOR, deschiderea catre viata, catre a primi tot ce e mai bun si mai inalt pentru noi.

Trecem de la UNU la DOI

O planta tanara este ocupata doar cu propria crestere, cu dinamismul necesar pentru a se ridica de la pamant. In faza de floare, planta deja ne cheama spre ea.

Asa facem si noi, oamenii. Dupa ce trecem de prima adolescenta, vrem sa intram in relatii de cuplu, ne indragostim, ne deschidem ca o floare pentru a fi vazuti, pentru a chema in viata noastra un partener.

De la forta aceea singulara care ne impinge catre viata, incepem sa integram o a doua forta, cea cu care intram in relatii si prin care cream un camp intreg de interactiuni.

In concluzie, in perioada curenta INTERACTIONAM, relationam, ne gasim perechi/ parteneri in toate aspectele vietii noastre.

 

Suntem creativi-fertili

Cand avem de integrat mai multe semnale intr-un sistem, abordarea devine mai complexa si ne cere solutii creative. Asa ni se intampla si noua acum. Reteaua de relatii pe care o cream prin aceasta trecere de la UNU la DOI ne stimuleaza creativitatea, ne fertilizeaza solul mintii cu idei si viziuni noi si extinse. Suntem ca un dirijor caruia i se mareste orchestra cu mai multi cantareti/ instrumente, iar el trebuie sa pastreze, ba chiar sa desavarseasca armonia pieselor cantate.

Pe langa fertilitatea in idei, suntem FERTILI emotional. Simtim mult, avem trairi intense pe care dorim sa le manifestam, sa le scoatem la lumina. De aceea, ne este de mare ajutor exprimarea prin arta, domeniu care este si el guvernat de Venus. Poezie sau proza, pictura, teatru, design, abilitati manuale, muzica, dans, toate sunt modalitati prin care putem sa eliberam si sa directionam pozitiv tumultul emotional.

In ceea ce priveste fertilitatea fizica, cei dintre noi care intentioneaza sa aiba copii beneficiaza de un mare suport din astral si de materializarea instantanee a unei sarcini mult-dorite.

De asemenea, resimtim o dorinta de expansiune in plan material. Toate dorintele noastre materiale, de la o prajitura extravaganta, o tinuta speciala, mobila noua de bucatarie, un avion privat sau o croaziera de lux, ies acum la suprafata si isi cer drepturile. Suntem sustinuti sa ne imPLINim si aceste dorinte-creatii din zona materiala.

 

Tinem ritmul

Feminitatea se caracterizeaza prin ritmuri. Mama-Pamant are ritmurile ei, traduse prin: zi si noapte, succesiunea anotimpurilor, nastere si moarte. Toate planetele au ritmul lor complex, dat  de rotatii multiple si succesive. Luna si Venus isi proiecteaza clar RITMURILE asupra corpului unei femei. Ciclul lunar are acelasi ritm cu menstruatia, iar ciclul lui Venus, adica rotatia lui completa in jurul Soarelui, dureaza in jur de noua luni, atat cat este durata unei sarcini obisnuite la femei.

In muzica, ritmul are la baza succesiunea ordonata a duratei sunetelor, alternanta sunetelor accentuate si neaccentuate.

Invatam acum sa tinem ritmul vietii noastre, fie ca dansam vals, polka sau bachata. Invatam sa ne introducem pauze, perioade de odihna si relaxare printre perioadele de actiune cu care suntem arhi-obisnuiti.

Cum ar fi sa cantam o piesa muzicala fara pauza? Sa ne gandim la viata noastra, la cate pauze si cata relaxare ne oferim de obicei…

Apoi sa ne reluam muzica si dansul preferat al fiintei noastre, de data aceasta intr-un ritm mai armonios, in acord cu corpul nostru fizic, emotional, mental, spiritual din momentul prezent.

 

Vaca sacra

Inchei cu o imagine pe care o consider foarte utila pentru a ne aduce in constiinta starea  transmisa de acest contex astral, aflat in energia constelatiei Taurului.Este imaginea vacii sacre, perechea Taurului, adorata si protejata de hindusi.

Sa pastram in mintea noastra viziunea acestui animal rumegator, RELAXAT, care mesteca intr-un mod foarte RITMAT, care isi ofera des pauze de ODIHNA, care este foarte MARE si STABIL in viata lui materiala, care, prin laptele oferit cu DESCHIDERE-generozitate, este foarte HRANITOR pentru ceilalti si care este ADORAT si considerat SFANT.

 

Iata cum, lasand aceste calitati feminine sa se manifeste in noi, aducem SACRUL si ADORATIA IN si FATA DE fiinta noastra.

Sa facem zilnic in aceasta perioada un exercitiu de recunostinta pentru partea feminina din noi, care ne sustine fiinta cu atata dedicatie. Ca de obicei, daca vreti sa ne intalnim in ganduri, la 15:30, ora Romaniei.

Multumesc, femeie interioara, pentru toate darurile tale!

Mai jos inserez o meditatie ghidata oferita de prietena mea, Rodica Stoian, o calatoare si un ghid in multiplele dimensiuni ale fiintei noastre, care ne ajuta sa integram in constiinta vibratia recunostintei pentru tot ceea ce este.  http://www.greensystems.ro/meditatii/Recunostinta.MP3

Multumesc! Multumesc! Multumesc!

2 Comments

  1. Multumesc frumos pentru articol. Mi-A placut. Dupa amiaza placuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *