Luna Noua in Varsator -Un indemn la trezire spirituala

Luna Noua in Varsator -Un indemn la trezire spirituala

LUNA NOUA IN VARSATOR DIN 06.03.2019

Draga OM,

Sunt doua vibratii astrale care se suprapun in aceasta zi, una cu efect pe termen scurt si una cu efect pe termen lung.

Prima vibratie este data de conjunctia Soare-Luna, deci de Luna Noua in Varsator si se resimte timp de 29 de zile, pana la urmatoarea Luna Noua.

Mesajul Zodiei Varsatorului este: GANDIREA ILUMINATA, LIBERTATEA SPIRITULUI, REFORMA, REVOLUTIA CUNOASTERII, SALTUL EVOLUTIV, IMPACTUL ASUPRA UNOR COLECTIVE UMANE MARI, GRUPARILE REUNITE IN JURUL UNEI CAUZE COMUNE.

A doua vibratie este data de mutarea axei nodale pe zodiile Gemeni-Sagetator si formarea unei conjunctii intre Saturn si Ketu/Nodul Sud in Sagetator; aceasta vibratie se mentine pe toata perioada anului 2019.

Primul mesaj al acestei vibratii este dat de verbul axei Gemeni-Sagetator: A INVATA, A CUNOASTE, A COMUNICA, de la cel mai mic si natural nivel pana la cel mai inalt si elaborat nivel.

Al doilea mesaj este dat de asocierea energiilor Nodului Sud cu ale lui Saturn in Sagetator: A NE CUNOASTE, A FI RESPONSABILI si A AVEA O NOUA PERSPECTIVA DESPRE BAGAJUL NOSTRU KARMIC.

Ni se cere o SCHIMBARE DIN RADACINA, o REMODELARE a VIZIUNII ASUPRA TRECUTULUI pentru a obtine o VIZIUNE INTELEAPTA asupra VIITORULUI.:

In concluzie, configuratia acestei Lunii Noi vorbeste despre:

-SCHIMBARE MATURA SI PERSISTENTA

-SCHIMBAREA PERSPECTIVEI ASUPRA PROPRIEI VIETI DINTOTDEAUNA SI PENTRU TOTDEAUNA

-TRANSFORMARE SI MATURIZARE PRIN TREZIRE SPIRITUALA.

– RE-EVALUAREA “CRITICULUI INTERIOR.”

 Zodia Lunara/Nakshatra  acestei Luni Noi este Purva Bhadrapada- Dragonul de Foc al Perechii care arde; puterea acestei nakshatre este de a ridica nivelul spiritual sau de a trezi spiritualitatea in cineva

Cartea de tarot corespunzatoare Vibratiei zilei este XXI- Lumea: carte care arata ca suntem la finalul unui ciclu de evolutie complet, ca ne bucuram de roadele lumii pe care am creat-o si ne semnaleaza ca urmeaza o re-nastere, o creatie noua, pentru ca aceasta de acum este completa.

Remediile spirituale pentru acest ciclu lunar sunt: o dieta simpla, post negru in zilele patronate de planetele care ne ridica probleme, rugaciuni catre Dumnezeu-Tatal, fermitate in decizii, lucrul cu ingerii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *