Astrologie vedica: Eclipsele pe axa Gemeni- Sagetator si schimbarea mentalitatilor

Astrologie vedica: Eclipsele pe axa Gemeni- Sagetator si schimbarea mentalitatilor

Dragii mei OM,

Pasim astazi, pe 17 iunie 2019, pragul celei de-a doua perioade de Eclipse din an, care din punct de vedere energetic se va simti intens pana pe 17 iulie 2019.

Doua informatii importante despre eclipse

Primul lucru de stiut este ca eclipsele se formeaza, in general, de doua ori pe an, la interval de sase luni. Eclipsele sunt corelate cu pozitionarea Soarelui in cele doua puncte de Eclipsa- Nodul Nord si Nodul Sud, pe care el le traverseaza, in drumul sau aparent prin constelatii, o data la sase luni.

Al doilea lucru de stiut este ca ele vin in pereche, adica o Eclipsa de Soare vine insotita de o Eclipsa de Luna.Totdeauna, intre cele doua Eclipse-pereche exista un interval de doua saptamani si acest lucru se intampla pentru ca ele sunt corelate cu Fazele Lunii: cu Faza de Luna Noua- Eclipsa de Soare si cu Faza de Luna Plina- Eclipsa de Luna.

 

Eclipsele din 2019

In perioada ianuarie-februarie 2019 am avut parte de o Eclipsa de Soare la Nodul Sud in pereche cu o Eclipsa de Luna la Nodul Nord, iar acum, in perioada iunie-iulie 2019, avem parte de o Eclipsa de Soare la Nodul Nord- pe 2 iulie 2019, cu o Eclipsa astrologica de Luna la Nodul Sud- astazi, pe 17 iunie, care nu este vizibila, dar care se produce la nivel energetic. Eclipsa de Luna astronomica se produce pe 17 iulie 2019 si incheie acest ciclu de evolutie accelerata.

 

Eclipsele si sufletul

In practica mea astrologica, vorbesc despre aceste Noduri Lunare, in care se produc eclipsele, ca fiind cea mai subtila parte a horoscopului personal, as numi-o zona de suflet. Sunt acea parte de informatie din noi cu vibratia cea mai inalta, lumina pe care noi o raspandim in aceasta existenta. Pozitia Nodurilor Lunare in astrograma personala necesita intelegere si integrare profunda, pentru ca sufletul nostru sa simta ca isi indeplineste misiunea.

La fiecare sase luni, cand Soarele se afla in aceste puncte de Eclipsa, in diferite zodii, noi putem accesa zone subtile din viata noastra, semnalizate de acele zodii si putem accelera pe drumul catre liniste si implinire sufleteasca.

 

Eclipsele asociate cu demoni

Din vechime, eclipsele sunt asociate cu fricile de necunoscut ale umanitatii. Una din explicatiile gasite in vechime era ca un demon inghitea de fiecare data, pe rand, Soarele si Luna. O legenda vedica spunea ca un dragon, care a incercat sa bea din nectarul zeilor, a fost pedepsit pentru cutezanta si taiat in doua, iar capul si coada sa au fost aruncate pe cer, iar acum acestea marcheaza locurile unde se formeaza Eclipsele.

 

Explicatia astrologica a Nodurilor Lunare- ce e inainte si ce aducem din urma

In astrologie, Capul Dragonului este considerat Nodul Nord, un punct situat astronomic in fata Pamantului pe Ecliptica, ca si cum ne-ar trage inainte. El ne vorbeste despre misiunea noastra karmica pentru aceasta existenta, despre domeniul de viata catre care se indreapta toate gandurile si actiunile noastre constiente, care da un sens cautarilor noastre.

Coada Dragonului este considerata Nodul Sud, un punct situat astronomic in spatele Pamantului, ca si cum ar fi lasat in urma de noi. El ne vorbeste despre memoria noastra ancestrala, despre partea din inconstientul colectiv la care suntem conectati cel mai puternic, despre abilitati si talente cu care ne nastem, dar si despre tipare si traume pe care le aducem cu noi dintr-un trecut- care poate fi inteles ca trecut din viata aceasta, din perioada intrauterina, din alte vieti, din zestrea genetica.

 

O privire catre interior- demoni transformati in aliatiDin perspectiva mea, Eclipsele au intr-adevar legatura cu demonii, dar nu cu demonii din afara, ci cu demonii dinauntrul nostru. Nodurile Lunare din astrograma personala arata parti foarte subtile din noi, care functioneaza realmente ca niste entitati si care preiau controlul in viata noastra. Aceste parti de ‘informatie subconstienta’ pot fi stapanite doar imprietenindu-ne cu ele, intr-un spatiu de constiinta largita, obtinut in meditatii, regresii, hipnoze.

Am avut ocazia chiar zilele acestea sa parcurg, insotita de o prietena-terapeut, un proces de imprietenire cu demonii interiori, pe care vi-l recomand. Stiind ca sunt in perioada Eclipselor, am facut automat legatura cu astrologia si mi-am explicat cum pot functiona aceste puncte de Eclipsa in viata noastra, si anume ca niste demoni transformati in aliati.

 

Cu ce demoni ne imprietenim in 2019-2020-  Educatie si comunicare

Punctele de Eclipsa fac o rotatie completa prin zodii o data la optsprezece ani si parcurg o singura zodie intr-un an si jumatate. Asadar,cu totii avem ocazia sa ne intalnim si sa ne imprietenim cu anumiti demoni timp de un an si jumatate, dupa care sa reluam ciclul cu o noua provocare.

Provocarea noastra pentru perioada 2019-2020 este data de pozitia Punctelor de Eclipsa pe axa Gemeni-Sagetator. In consecinta, demonii pe care ii descoperim in noi tin de modul nostru de comunicare- atat de emisie cat si de receptie, de cunostintele si de educatia noastra, de credintele si de informatiile pe care le avem pana acum si de cele pe care vrem sa le dezvoltam.

O sincronicitate frumoasa face ca aceasta zi de start pentru Eclipsele in zodiile Gemeni-Sagetator sa coinicida in 2019 cu ziua de Rusalii, cand crestinii sarbatoresc Pogorarea Sfantului Duh. Printre alte semnificatii, sarbatoarea marcheaza momentul in care apostolii, prin Harul primit, incep sa vorbeasca limbi necunoscute pana atunci si astfel pot propavadui invataturile lui Hristos peste tot, in lume.

Schimbarea mentalitatilor

Facand o analogie, prin influxul astral al Eclipselor canalizat pe aceste constelatii, primim capacitatea de a accesa Cunoasterea din alte vieti, din epoci trecute, o cunoastere ancestrala si subtila, intuitiva, de „DUH”, pe care o putem transmite pe intelesul tuturor oamenilor,  ” vorbindu-le pe limba lor”, exact cum au facut si apostolii. Este o perioada buna pentru a ne schimba mentalitatea, pentru a invata ceva nou si pentru a-i invata si pe altii din experienta schimbarilor noastre interioare.

 

Mesajul Eclipselor din perioada curenta

Pentru perioada curenta, adica iunie-iulie 2019, mesajele Eclipselor, interpretate de mine, suna cam asa:

Mesajul de la Nodul Sud in Sagetator

  • sa ne imprietenim cu trecutul nostru, sa acceptam si sa recunoastem in viata noastra tot ce reprezinta trecutul nostru, cu provocarile si cu reusitele lui;
  • sa fim recunoscatori pentru toate persoanele care ne sunt mentori si indrumatori: parinti, profesori, terapeuti, preoti, partenerii si poate chiar copiii nostri, care uneori sunt spirite mai inalte decat noi, venite sa ne deschida noi viziuni despre aceasta lume;
  • sa multumim pentru cunoasterea si evolutia spirituala acumulata pana acum si pentru drumul pe care ni l-am ales si pe care l-am strabatut in ultimii optsprezece ani;
  • sa mergem pe un nou drum in viata, bazat pe experienta trecuta, dar si pe noile noastre credinte si pe nivelul spiritual actual.

Mesajul de la Nodul Nord in Gemeni

  • sa comunicam intr-un mod cat mai spontan si mai natural cu oamenii;
  • sa interactionam mai mult unii cu altii, cu bucuria unor copii care descopera lucruri si oameni noi;
  • sa ne transmitem Adevarul Personal, tare si clar;
  • sa ne informam si sa ii informam pe cei din jurul nostru.

 

Sa ne casatorim cu noi insine

Mai exista un mesaj al perioadei, care vine in completarea mesajului Eclipselor, dat de modul in care sunt dispuse planetele pe cer. Toate planetele personale sunt adunate in doua regiuni pe cer, aflate la 180 grade una de cealalta, deci la poli diametral opusi.

Zilele acestea am avut contact cu mai multi oameni care urmeaza sa se casatoreasca, inclusiv cu un cuplu din zone geografice opuse, respectiv din Occident si din Orient.

Am inteles ca, la fel cum ei, in numele iubirii, sunt provocati sa treaca peste multiplele  diferente culturale, religioase si de civilizatie si sa isi uneasca destinele, si noi suntem chemati acum sa acceptam  faptul ca toate manifestarile din viata au si o parte opusa si ca ambele sunt ale noastre si merita atentia cuvenita.

De exemplu, in acceptiunea generala, familiei i se opune cariera, educatiei aprofundate i se opune informarea de gen mass-media, resurselor noastre dobandite prin munca proprie li se opun resursele primite fara efort direct-de la un partener de exemplu, persoanei si dezvoltarii mele personale li se opun partenerul si centrarea pe nevoile lui.

Sa ne casatorim cu noi insine inseamna sa unim tot ceea ce consideram in opozitie in fiinta si in gandirea noastra si sa mergem inainte in unitate, ca un cuplu care isi alege un drum comun.

 

Recomandari astrologice pentru a traversa perioada cu gratie:

  • sa ascultam muzica si sa cantam, in special in tonalitatea RE major; un exemplu este Canonul in D major al lui Pachelbel;
  • sa vorbim si sa ascultam mai mult;
  • sa acceptam schimbarile de destin care vin in viata noastra, intelegandu-le ca rezultat al acumularii credintelor si ideilor noastre de pana acum;
  • sa interactionam constant cu oamenii din jurul nostru, frati, rude, prieteni apropiati.

 

Pentru realizarea astrogramei natale sau recomandari privind Nodurile Lunare si pozitia  Eclipselor in casele astrologice personale, imi puteti trimite un mesaj la: contact@universulom.ro.

Sunt onorata sa fiu in contact cu voi si recunoscatoare pentru atentia acordata acestui articol .

Multumesc. Multumesc. Multumesc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *