Luna Noua din 26 noiembrie, o prefata pentru anul 2020- Ne reconstruim Lumea cu Iubire

Luna Noua din 26 noiembrie, o prefata pentru anul 2020- Ne reconstruim Lumea cu Iubire

Dragii mei OM,

Am asteptat sa vina acest moment inca de la inceputul anului 2019, asa cum asteapta un copil Craciunul. Cu toate acestea, atunci cand am ajuns in preajma evenimentelor anticipate prin calculele mele astrologice, am avut tendinta sa minimalizez importanta lor. Mai precis, inca nu simteam vibratiile astrale pe propria piele. Cand vorbesti despre ceva fara sa simti, e ca si cum predai teorie fara practica.

Iarta. Multumeste. Iubeste

Totusi, in ultimele saptamani, de cand lucrez la articol, simt cum se cladeste o vibratie tot mai puternica pentru ceea ce numesc eu, “ miracole”. Situatii, oameni, ganduri incep sa vina impreuna ca piesele unui puzzle urias si tot Universul pare sa se armonizeze, sub bagheta unui singur mesaj:

Iarta. Multumeste. Iubeste.

Iarta.Multumeste. Iubeste.

Iarta. Multumeste. Iubeste.

Luna Noua da tonul la miracole

Luna Noua care se formeaza pe 26.11. ne pregateste pentru vibratiile in care ne  scaldam pe tot parcursul anului 2020. De aceea, am ales sa dedic articolul despre Luna Noua, acestui an-maestru, in care gandurile si faptele noastre se sincronizeaza pe scara larga.

Putem sa ne imaginam energia astrala curenta, care curge catre noi din astral, astfel: daca pana acum cantam intr-o formatie mica, pentru un public restrans, deodata ne alaturam unei orchestre, care canta pentru un intreg stadion.

 

Consideratii numerologice pentru anul 2020: Suntem in fata unui an-portal

Definitia de dictionar a portalului

In dictionar, definitia clasica pentru portal este poarta, deschidere, constructie care sprijina intrarea intr-un tunel, etc. S-a mai adaugat ulterior si intelesul de site web urias, care tine sub umbrela sa multe alte site-uri. In literatura spirituala, portalul reprezinta o trecere intre doua dimensiuni, intre doua universuri sau intre doua corpuri/intre doua linii temporale ale unei fiinte, gandind spatiul si timpul impreuna,  ca pe un continuum.

 

Cum se face tehnic trecerea prin portal

Trecerea prin portal se realizeaza prin armonizare vibrationala sau in limbaj muzical, prin acordarea la dimensiunea in care se solicita intrarea.

Percepem cu usurinta armonia sunetelor identice din octave diferite, de exemplu Do dintr-o octava inferioara si Do dintr-o octava superioara. Urechea noastra le percepe ca fiind acelasi sunet, desi ele au frecvente diferite. De aceea, se si noteaza la fel in teoria muzicala.De exemplu, nota Do central are 256 Hz, iar Do de sus are 512 Hz.

De aceea, daca vrem sa sune bine un cantec, cantam sunetele asociate cu notele identice din octavele de sus sau de jos. Concluzia: avem nevoie de doua note la fel, armonizate, sa trecem printr-un portal,  asa cum avem nevoie de doi stalpi la fel, ca sa sustina trecerea printr-o poarta.

Portalul numerologic

Extinzand acest concept al portii cu stalpi egali si in numerologie, atunci cand observam date formate din cifre duble, grupari de cifre identice sau cifre in oglinda, spunem despre acele date ca sunt date cu potential de portal.

Aceste date, zile, ore sunt momente in care permeabilitatea intre dimensiuni e mai mare, in care putem materializa intentiile mai usor, in care putem primi informatii din astral, in care ne putem depasi tipare mentale. Sa dam cateva exemple: data de 20.12.2012 sau sfarsitul Calendarului Mayas, ziua de 11.11 a fiecarui an, ora 22:22 in fiecare zi, toate datele care contin numerele duble numite numere-maestre: 11, 22, 33, 44, etc.

20:20

Dupa cum observam, anul 2020 are caracteristicile unui portal, fiind format din doua grupuri de cifre identice: 20-20. Cifra DOI este asociata in astrologie cu LUNA si in sistemul de chakre, cu Chakra Inimii.  DOI poarta vibratia iubirii, a intelegerii, tolerantei, acceptarii, a maternitatii, a puritatii si a copilariei. Prin conectarea cu cifra DOI, intelegem mai bine dimensiunea noastra subconstienta, intima, psihicul nostru, emotiile noastre, felul in care avem grija de noi si de lumea inconjuratoare.

In numerologie, cand cifra ZERO se alatura unui numar, acel numar dobandeste o vibratie spirituala. In cazul nostru, numarul 20 sau stalpul portalului 2020 este un numar care ridica vibratia iubirii la un nivel spiritual, colectiv.

Prin numarul DOUAZECI, ducem iubirea noastre din plan restrans in plan universal. Constiinta noastra poate extinde acum iubirea pentru propria persoana, pentru familie, pentru mediul nostru apropiat si pentru tara noastra si o poate proiecta catre intreaga Umanitate, catre Sistemul nostru Solar, catre Galaxia noastra. Iubirea mica se transforma intr-o Mare Iubire, intr-o iubire cosmica.

 

Numarul maestru 22

Un alt mod de a interpreta anul 2020 este prin reducere la vibratia numarului 22. 2020 este  numar-maestru 22 expandat, de aceea i se aplica toate caracteristicile lui 22- Numarul Constructorului.

In concluzie, 2020 este si el un numar al constructorului, al arhitectului, al creatorului, doar ca de data asta, in plan spiritual, superior, cu impact asupra intregii Umanitati.

Acest numar, 2020, ne ajuta sa aducem in plan material tot ceea ce sufletul nostru este menit sa faca in aceasta existenta. Armonizare intre vointa sufletului, care e o vointa Divina si realizarea materiala, care are o vibratie Pamanteana, este posibila cu ajutorul energiei iubirii, a cifrei DOI.

 

In acest an, invatam ca Iubirea este singurul mod in care putem fi mai aproape de adevarul sufletului nostru si singurul mod in care ne putem manifesta pe deplin puterile creatoare. Cand invatam acest lucru, ne reconstruim Lumea cu Iubire.

In muzica, asociez energia acestui an cu nota DO din toate octavele. Pentru a ne acorda la vibratia anului, atasez mai jos cateva recomandari muzicale si afirmatiile rezonante cu perioada astrala pe care o traversam.

 

Consideratii astrologice pentru 2020: Valsul lui Jupiter cu Saturn

Doua forte complementare: Jupiter si Saturn

Jupiter si Saturn sunt la propriu, “greii” Sistemului nostru Solar si in astrologie sunt numite planetele lente sau planetele sociale. Ciclurile lor complete prin semnele zodiacale sunt de doisprezece, respectiv de treizeci de ani. De aceea, in cadrul tranzitelor pe care le fac, ele se mentin o perioada mai lunga intr-un domeniu de viata din astrograma natala, de la un an in cazul lui Jupiter, pana la doi ani jumatate, in cazul lui Saturn.

 

Cand Jupiter intra pe un domeniu de viata, de exemplu pe cel al comunicarii, incep sa sune telefoanele, sa se aranjeze intalnirile, sa ploua cu informatie si sa se aglomereze prietenii la usa…pentru ca vibratia lui Jupiter creaza expansiune, exaltare, inmultire, crestere.

Cand Saturn intra pe un domeniu de viata, pastrand exemplul de mai sus, tot al comunicarii, prietenii se imputineaza, comunicarea se reduce, informatia se restrange si se selecteaza,… pentru ca vibratia lui Saturn creeaza incetinire, retinere, responsabilizare, etapizare.

 

Totodata, aceste planete lente stau suficient intr-un semn astrologic pentru a determina  evenimente importante in domeniul din astrograma pe care il traverseaza in tranzit: nunti, asocieri, conceperea de copii, achizitii imobiliare, avansari pe scara profesionala, initierea unei afaceri.

 

Intalnire dupa 20 de ani

O data la aproximativ douazeci de ani, cele doua planete se intalnesc in acelasi semn si creaza o conjunctie, adica isi unesc fortele, ceea ce genereaza un efect energetic maxim, atat in plan personal cat si in plan social.

Iata ca, in 2020, cele doua puteri ale sistemului nostru solar se intalnesc din nou.

In scopul analizei personale a momentului, va invit pe toti sa va ganditi ce evenimente au avut loc acum douazeci de ani in viata voastra sociala si profesionala, adica in jurul anul 2000.

In pas de vals

Imi place sa spun ca Jupiter si Saturn danseaza un vals pe tot parcursul anului 2020. Deoarece in 2020 ambele planete manifesta miscari aparente de retrogradare, ele se apropie si se indeparteaza de cateva ori una de alta. Din punctul de vedere al astrologiei vedice, ele au trei intalniri importante in 2020, exact ca si timpii din pasul de vals:

 • prima e in zodia Sagetatorului, intre 5noiembrie 2019 -24 ianuarie 2020,
 • a doua e in zodia Capricornului, intre 30 martie 2020 – 30 iunie 2020 si
 •  ultima e tot in zodia Capricornului, din 20 noiembrie 2020 pana la sfarsitul anului.

 

Portalul astrologic

Pot spune ca aceasta intalnire a planetelor lente are si ea o  vibratie de portal, asemanatoare cu vibratia numerologica a anului 2020. Jupiter si Saturn, mai ales impreuna, ne ajuta sa trecem din dimensiunea individuala, strict personala, in zona colectiva, a societatii noastre, a intregii umanitati.

Conjunctia celor doua planete activeaza constiinta noastra sociala, ne obliga sa iesim din Eul nostru mic si sa construim la scara larga, sa ne facem auziti, sa ne manifestam creativitatea la nivel de grup. Gandurile noastre se manifesta perfect in actiune, pentru ca beneficiaza atat de spiritul expansiv si generos al lui Jupiter, cat si de rigurozitatea si atitudinea responsabila a lui Saturn.

 

Recomandari pentru anul 2020:

Le scriu la persoana intai pentru a fi integrate mai usor.

 • Ma conectez la Arhanghelii: Chamuel- “Cel care il vede pe Dumnezeu”, Rafael- “Vindecarea lui Dumnezeu” si Gabriel- “Puterea lui Dumnezeu” prin meditatie, rostirea numelui, vizualizarea lor. In cadrul cursului Esenta Ingerilor ® ,pe care il predau, discut pe larg modalitatile de conectare si vibratiiile fiecarui Arhanghel.
 • Ascult muzica in tonalitatea DO (C) major din toate octavele sau compozitii muzicale care includ frecvente de 8Hz, 16Hz, 32 hz, 64Hz, 128 Hz, 256 Hz, 512Hz, 1024hz.. Pe YouTube, gasiti numeroase variante, dupa preferinte.
 • In fiecare seara, practic meditatii de MULTUMIRILE si RECUNOSTINTA pentru tot ce exista in viata mea.  In cadrul cursului Calatorii in Inima (R)  pe care il predau, prezint unsprezece meditatii pentru expandarea si  armonizarea energiei inimii.
 • Am grija de copilul meu interior si de emotiile mele. Imi pun intr-un loc vizibil o poza cu mine la varsta de 4-5 ani.
 • Emotiile asociate Chakrei Inimii sunt legate de starea de singuratate,  care se datoreaza blocarii iubirii de sine si, totodata, a iubirii pentru tot ce ne inconjura. Pentru armonizare emotionala la nivelul Chakrei Inimii, folosesc urmatoarele remedii Bach: Impatiens, Heather, Water Violet.
 • Apelez la  terapii psiho-somatice: homeopatie, diverse forme de psihoterapie, EFT, terapie cranio-sacrala. Ma puteti contacta pentru recomandari de specialisti din aceste domenii.
 • Solicit un Calendar Lunar personalizat pentru anul 2020, cu ajutorul caruia ma conectez la ritmurile Lunii si imi armonizez Universul Interior la Macrocosmos.
 • Imi pun in aplicare cu curaj si cu  iubire planurile socio-profesionale.

Afirmatiile pentru 2020:

Le repetam dimineata si seara in oglinda, timp de cateva minute.

Acum si intotdeauna, imi iubesc CAMINUL. CAMINUL meu imi raspunde cu IUBIRE si cu o atmosfera CONFORTABILA si PROTECTOARE.

Acum si intotdeauna, sunt ACASA cu mine însumi.  Sunt ACASA cu COPILUL din mine, cu FAMILIA mea, cu TARA mea, cu LUMEA mea.

Acum si intotdeauna, MA IUBESC si AM GRIJA de mine însumi si de tot ce exista in LUMEA mea.

Acum si intotdeauna, daruiesc si primesc IUBIRE.

Acum si intotdeauna,  MULTUMESC si sunt RECUNOSCATOR pentru cine sunt, pentru LUMEA mea.

Acum si intotdeauna, sunt SURSA DE IUBIRE intr-un UNIVERS al IUBIRII.

 

SI ASA ESTE.

Pentru realizarea de astrograme, calendare lunare, programe de afirmatii personalizate si participare la cursurile UniversulOM, scrieti-mi la contact@universulom.ro.

Multumesc. Multumesc. Multumesc.

 

2 Comments

 1. Stefan spune:

  MULȚUMESC PENTRU CĂ EXIȘTI ȘI BUNUL DUMNEZEU SĂ VĂ BINECUVINTEZE .CUVINTE FRUMOASE ÎNȚELEPCIUNE ȘI GHIDARE PENTRU UN NOU ÎNCEPUT, MULȚUMESC, MULȚUMESC, MULȚUMESC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *