Eclipsa de Soare din 26.12. 2019- ReNastem spiritual in Familia de Suflete

Eclipsa de Soare din 26.12. 2019- ReNastem spiritual in Familia de Suflete

Dragii mei OM,

 

In ultimul articol, am interpretat pe larg configuratiile numerologice si astrologice unice care se formeaza in 2020. De aceea, va invit sa il recititi AICI si sa aplicati din recomadarile mentionate, pentru a creste vibratia iubirii si a creativitatii in vietile noastre in anul care vine.

Acum insa…, vreau sa vorbim despre Nastere, despre Familie si despre Lungul Drum al Sufletului nostru.

Bagajul Karmic si Misiunea Sufletului

In astrologie, asa cum o inteleg eu, ne asumam de la inceput faptul ca viata noastra este alegerea noastra facuta la nivel de Suflet, inaintea intruparii. Ceea ce interpretam noi intr-o astrograma natala este planul acelui Suflet, pe care el il foloseste pe parcursul unei existente, pentru a ajunge la cel mai inalt nivel al Misiunii sale curente corelat cu cea mai mare eliberare de Bagaj Karmic.

Sunt doua puncte, numite Noduri Lunare sau Noduri Karmice, pe care le urmarim intr-o astrograma pentru a vedea situatiile din viata si modul in care ne facem Misiunea, respectiv mai descarcam din Bagaj. Am vorbit in numeroase randuri despre ele si va reamintesc si acum- aceste puncte corespund in astronomie cu punctele de pe drumul aparent al Soarelui prin constelatii, care marcheaza locul unde se produc Eclipsele.

Dupa cum indica si pozitia lor pe cer, in spatele si in fata Pamantului, aceste puncte simbolizeaza in astrologie ceea ce avem in urma noastra, in istoric- adica Bagaj, respectiv ce avem in fata, ca directie de evolutie- adica Misiune.

 

O Eclipsa-Laser la punctul de Bagaj Karmic

Suntem acum  in preajma unei Eclipse de Soare pozitionate pe Bagajul Karmic. O Eclipsa de Soare presupune din start intalnirea Soarelui si a Lunii cu punctul de eclipsa, intr-o anumita zodie. De data aceasta, intalnirea lor se petrece sub patronajul Sagetatorului si este insotita de inca patru planete: Mercur, Jupiter, Saturn si  Pluton.

Avem, in total, sapte forte astrale aglomerate pe un “arc de cer” de treizeci de grade. Este o configuratie rara, pe al carei efect energetic il pot compara cu acela al unei raze laser. In cazul luminii de tip laser, fasciculul este focalizat pe o arie foarte ingusta si are o intensitate foarte mare, fiind capabil sa taie materiale dure precum metalul.

 

Taiem invelisul dur al unor filozofii invechite

Extrapoland conceptul laserului asupra semnificatiei acestei Eclipse, ajung la concluzia ca VIZIUNEA noastra de viata, sistemul de valori si FILOZOFIILE dupa care ne ghidam- care intra in simbolistica Sagetatorului sunt realmente fortate la o SCHIMBARE profund SPIRITUALA, caracteristica Eclipsei de Soare la Nodul Sud. Celelalte planete prezente in zona, mai ales planetele sociale, Jupiter si Saturn, vin sa intareasca componenta SOCIALA  a acestei transformari.

In concluzie, ajutati de laserul din astral care taie filozofiile impietrite, ne schimbam viziunea, ne spiritualizam modul de gandire si facem acest lucru intr-un context social, ajutati si ajutand grupul de oameni aflati in comuniune de idei cu noi. Mai mult decat oricand, este vizibil impactul transformarii noastre asupra celor din jur si viceversa.

 

Ne gasim Familia de Suflete

Familia de Suflete este o expresie frecvent folosita in literatura spirituala, care defineste un grup de suflete venite cu aceeasi misiune pe Pamant, uneori si in aceeasi epoca istorica.

Inca de la inceputul anului 2019, conjunctia lui Saturn cu punctul de eclipsa- Bagajul  Karmic in Sagetator ne pregateste pentru aceasta intalnire speciala, cu oameni aflati pe aceeasi vibratie cu noi. Una cate una, in ultimele doua luni, si celelalte planete au intrat in aceasta zodie, intensificand tot mai mult intentia noastra de A NE REGASI pe noi, prin grupul nostru de SUFLETE- SURORI.

Insufletita de mesajul acestei Eclipse, eu sunt co-organizator al unei intalniri de suflet pentru suflet, in Bucuresti: Sarbatorim Craciunul cu Familia de Suflete . Va invit pe toti ca, in urmatoarea perioada, sa iesiti din tipare si sa va regasiti FAMILIA de SUFLETE. Este vorba de oameni cu care REZONATI, oameni care va impartasesc ideile, oameni in preajma carora va simtiti imputerniciti si alaturi de care PUTETI ACTIONA BENEFIC asupra lumii inconjuratoare.

 

Incheiem etape si re-nastem sub Steaua Intemeierii

Pentru  a detalia si mai mult energia acestei configuratii speciale din 26 decembrie 2019, sa privim si catre sistemul de “zodii lunare” specific pentru astrologia vedica, adica sistemul de nakshatre. Nakshatrele sunt niste zodii mai mici, in numar de douazeci si sapte, care se suprapun peste  cele ale sistemului zodiacal cunoscut si care surprind foarte bine aspectele karmice cu care un suflet s-a incarnat pe Pamant.

Constelatia sub care se aduna majoritatea planetelor la eclipsa curenta se numeste Moola, care  in sanskrita inseamna “radacina” . Denumita si Steaua Intemeierii, ea are ca simbol un snop de radacini legate impreuna. Vibratia karmica a acestei nakshatre este aceea de a ne ajuta sa iesim dintr-o stare calduta de fapt, din dependente, necunoastere, blocaje.

Sub umbrela acestei constelatii, avem fiecare capacitatea de a INCHEIA ETAPE din viata noastra, de a ne TRANSFORMA prin intelegerea ESENTEI trecutului nostru, a radacinilor noastre. Prin aceasta alchimie personala, renastem practic, pe un nivel mai inalt de constiinta.

Sunt favorizate, de asemenea, situatiile si actiunile in care fuzioneaza mai multe discipline, mai multe competente, mai multe sisteme informationale. De aceea, recomandarea mea este sa COLABORAM, sa ne ASOCIEM, sa GANDIM IMPREUNA.

 

Apusul unei Epoci de Separare 

Duc gandul curajos mai departe si consider ca simbolistica astrala foarte puternica vorbeste despre incheierea unei epoci din evolutia societatii noastre.La nivelul intregii umanitati, conjunctura curenta da energia necesara generatiilor noi pentru a impune un mod de gandire rezultat dintr-o intelegere avansata a Universului.

Conceptul “ Suntem cu totii Una” iese din teorie si devine o stare de fapt in realitatea sociala.

Oamenii care cred in forta grupului depasesc masa critica si ideea ca “impreuna suntem mai puternici” se raspandeste si se materializeaza in actiuni globale.

 

Colindam, colindam

Sarbatoarea Craciunului este minunat sincronizata cu momentul astrologic si ne invita la RENASTERE SPIRITUALA, la COMUNIUNE, la DARUIRE si la COLINDA- adica, la un ritual prin care transmitem GANDURI BUNE, DE BELSUG SI SANATATE intregii COMUNITATI.

Inchei cu un colind si va chem la colindat in fiecare zi din viata noastra, sa  impartasim ganduri noi si benefice intr-un grup tot mai larg!

 

Cerul si Pamantul in cantec rasuna,

Ingeri si Oameni canta impreuna,

…………………………………………

Din cer, Cuvantul in Trup se arata,

Noaptea din lume, Zi se face-ndata.

 

Un Craciun Luminos, in BUCURIE, IUBIRE si PACE!

Irina- Astrolog

contact@universulom.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *