Luna Noua din 24 ianuarie 2020-Anul Nou Astrologic

Luna Noua din 24 ianuarie 2020-Anul Nou Astrologic

Dragii mei OM,

 

Avand in vedere ca tocmai a fost Anul Nou Astrologic, mi-am permis si eu o mica pauza de gandit si scris despre astrologie. Totusi, consider ca aceasta saptamana, care culmineaza cu data de 02.02.2020, este o saptamana unica, in care putem folosi informatiile astro-numerologice pentru a extinde capacitatea de intelegere si materializare a fiintei noastre.

De aceea, va transmit mai jos ideile si recomandarile mele pentru ciclul lunar in curs.

 

Inca o data Anul Nou

Din punctul meu de vedere, ca astrolog de astrologie vedica, orice an incepe o data cu prima Luna Noua, care in 2020 s-a produs vineri, la 24 ianuarie, ora 23:34, ora Romaniei.

De ce sunt atat de importante miscarile Lunii pentru noi, pamantenii? Dupa vechile scrieri sanskrite, dintre toate planetele, Luna este cea mai conectata la energia Pamantului, iar astronomia o confirma. Luna este cel mai apropiat astru de noi si este de fapt, o mare bucata de Pamant, langa care goneste prin spatiu, fiind singurul  sau satelit natural. Ea s-a format in urma impactului Pamantului cu un asteroid urias, acum aproximativ patru miliarde de ani.

 

In ritm cu ciclurile Lunare

Ciclurile lunare reprezinta o cunoastere esentiala pentru noi. Luna actioneaza  vizibil asupra elementului APA de pe planeta si noi suntem peste cincizeci la suta apa. Energetic, elementul apa este corelat cu emotiile noastre, astfel ca Luna ne guverneaza atat procese fiziologice cat si reactiile emotionale.

Cercetatorii au demonstrat ca majoritatea deciziilor noastre sunt emotionale, asa incat intelegerea si echilibrarea emotiilor noastre devine tot mai mult, o prioritate.

Iata de ce, constientizarea fazelor Lunii si armonizarea activitatilor noastre in acord cu ele este, dupa parerea mea, o atitudine la fel de sanatoasa pentru noi cum sunt dusul zilnic sau spalatul pe dinti.

 

Punctul de START

Primul ciclu lunar din an a inceput acum cateva zile si el initiaza, in acelasi timp, prin conjuctia pe care o face cu Saturn, mai multe dinamici:

-dinamica urmatoarelor 28-29 de zile, pana la urmatoarea Luna Noua;

– dinamica intregului an 2020, fiind prima conjunctie a Soarelui cu Luna din an;

– dinamica anilor 2020-2022, pentru ca marcheaza momentul trecerii lui Saturn in Capricorn, unde acesta zaboveste timp de doi ani si jumatate.

-dinamica urmatorilor douazeci de ani, prin conjunctiile lui Saturn si Jupiter din acest an, care se repeta o data la doua decenii.

Indraznesc sa spun ca este vorba si de inceputul unei dinamici milenare, prin faptul ca un portal numerologic precum data de 02:02:2020, la care ajungem in aceasta duminica, s-a mai format o singura data in era noastra, doar pe 01:01:1010. Urmariti aici evenimentele Universul OM, corelate cu date astrologice si numerologice importante.

 

Despre vibratia zodiei Capricorn si a stapanului ei, Saturn

E important sa vorbesc acum despre zodia Capricornului, in care se formeaza aceasta Luna Noua, si pe care Saturn o locuieste in urmatorii doi ani si jumatate. Ea este, in astrologie, domiciliul de noapte al lui SATURN, care se simte acasa in aceasta zodie si care ne ofera de aici cele mai inalte si sustinatoare influxuri astrale, cu conditia sa fim in ton cu vibratia lui.

Conceptele la care e benefic sa ne acordam fiinta in aceasta perioada sunt: INTELEPCIUNEA, AUTOCONTROLUL, STABILITATEA, RESPONSABILITATEA, CONSTIINTA, AUTORITATEA SOCIALA, EXPERTIZA.

Constelatia Capricornului mai este numita si ” casa regilor”, pentru ca este conectata cu faima, rasplata si autoritatea sociala. Unul din simbolurile Capricornului este CAPRA, pentru ca marcheaza perioada din an in care, in vechiul Egipt, caprele coborau de la munte. Coarnele de capra erau foarte cautate si reprezentau un simbol al regilor si al preotilor; din toate partile caprei se faceau leacuri miraculoase.

Semnul zodiacal de mai sus este corelat cu obiectivele noastre, care ajung sa se materializeze atunci cand sunt aduse la cea mai pura forma. Cuvintele-cheie pe care ni le aduce in prim-plan in viata noastra sunt:

COMPETITIE, RECORD, PREMIERE, CARIERA, AMBITIE PROFESIONALA, SIMT DE RASPUNDERE, MATURITATE, INTELEPCIUNE, SIMT DE ORIENTARE IN TIMP SI SPATIU, CAPACITATE DE A DA FORMA.

 

Steaua urechii care asculta

Nakshatra sau zodia lunara in care se formeaza Luna Noua din 24 ianuarie se numeste Shravana, in traducere, Steaua Urechii care invata, ascultand la cineva. Ea este specifica dinastiilor spirituale care vin impreuna pe Pamant, de-a lungul mai multor vieti, formand mari scoli spirituale.

In interpretarea mea, este momentul in care oamenii care fac parte din aceeasi familie de suflete si care au o misiune preponderent spirituala, se intalnesc si incep sa colaboreze sustinut pentru ridicarea vibratiei planetare. Este, totodata, o perioada care ne amplifica simturile telepatice si in care e recomandat sa primim invataturi pe cale orala.

 

Proiectul Romania- Hai sa dam mana cu mana, cei cu inima romana

Pentru noi, romanii, faptul ca prima Luna Noua din 2020 s-a format in ziua Micii Uniri, arata ca suntem chemati sa re-construim  impreuna aceasta tara. Fiecare, in domeniul sau de competenta, poate sa colaboreze cu alti specialisti pentru a imbunatati conditiile de viata in Romania. E suficient sa ne propunem acest lucru si sa iesim din „bula”personala, dand mana cu alti oameni asemenea noua.

 

Recomandarile mele:

  • Realizam un colaj cu realizarile profesionale pe care ni le propunem in 2020. Putem combina colajul cu desenele noastre, pentru exprima cat mai clar ceea ce vrem sa obtinem in acest an. Ne punem colajul in dormitor, pentru a-l avea in fata ochilor dimineata, la trezire si seara, la culcare.

 

  • Scriem o lista cu douasprezece intentii pentru anul 2020, cate una pentru fiecare luna din an. Intentiile trebuie sa fie bine formulate: sa fie specifice, sa le putem masura, sa poata fi atinse, sa aiba relevanta. La fel ca si in cazul colajului, le vizualizam de cel putin doua ori pe zi, dimineata si seara. Exemple de intentii: In 2020, imi cumpar o masina de teren rosie, marca X, seria Y, cu specificatiile Z, pentru iesiri la munte cu familia. In 2020, ies cu sotul meu la un eveniment artistic cel putin o data pe luna. in 2020, imi gasesc un mentor, care ma ajuta sa imi imbunatatesc viata personala. Urmariti aici alte exemple de intentii pentru fiecare luna.

 

  • Ne facem un plan  de viata pentru urmatorii douazeci de ani. Stiu ca suna maret, dar putem face un exercitiu de imaginatie pentru a ne proiecta pe noi peste doua decenii. Cum ne vedem viata atunci? Ce realizari avem? Ce pasi am putea urma pentru a ajunge la imaginea noastra din viitor? Exemplu: Peste douazeci de ani, ma vad un autor cunoscut, cu zece carti de succes publicate. Pentru a realiza acest plan de viata, este necesar sa incep chiar acum scrierea unei prime carti.Pun pe hartie toti pasii necesari pentru a realiza acest obiectiv si incep sa ii indeplinesc chiar de saptamana aceasta.

 

  • Ne gasim grupul de oameni cu care avem o misiune sociala, profesionala sau spirituala comuna si colaboram cu acestia pentru indeplinirea scopului nostru.

 

  • Dupa parerea mea, culorile anului sunt CICLAMEN-ALBASTRU INCHIS-VIOLET-NEGRU, asa ca recomand sa avem zilnic macar un accesoriu in aceste nuante.

 

  • Afirmatia anului 2020, din punctul meu de vedere, este: Acum si intotdeauna, imi CONSTRUIESC viata in acord cu binele meu cel mai inalt.

 

  • Melodia pe care o recomand pentru acest ciclu lunar este „Somewhere over the rainbow”, varianta de mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I&list=RDQMqmZ3ESTo9tw&index=25

 

Pentru consultanta astrologica, calendare lunare personalizate sau lucru in grupuri de intentii, scrieti-mi la contact@universulom.ro.

Va imbratisez, va multumesc si cu ocazia Anului Nou Astrologic, va urez implinirea tuturor intentiilor personale pe termen scurt sau lung, in acord cu binele vostru cel mai inalt!

Irina

2 Comments

  1. Coman Cornelia-Florica spune:

    Nu am mai dat niciun semn de la calendarul lunar personalizat, dar tu mi-ai trimis regulat lucrarile tale. Iti sunt recunoscatoare, iti multumesc pentru ghidare, ma ajuta mult. Astept viioarele intalniri virtuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *