Luna Noua in Varsator din 23.02.2020- Apar zorii unei Lumi Noi

Luna Noua in Varsator din 23.02.2020- Apar zorii unei Lumi Noi

Dragii mei OM,

 

In momentul in care va scriu, simt inca energia grupului alaturi de care am receptionat si integrat mesajele Lunii Noi in Varsator.

Luna februarie, cu toate datele ei extraordinare: 2.02.2020, 20.02.2020, 22.02.2020, 29.02.2020 este o luna speciala intr-un an special, care a adus in preajma mea oameni cu vibratii foarte inalte. Aceste suflete minunate mi-au re-confirmat ca OMenirea se transforma si se innobileaza si ca informatia de calitate merita transmisa mai departe, pentru ca la momentul propice, ea gaseste si terenul pe care sa rodeasca.

Mesajul zodiei Varsatorului

Si acesta este, de fapt, mesajul Varsatorului: imprastierea cunoasterii in lume, cu altruism, cu simt social, cu atitudine constienta. Este un context astral intens, pentru ca sunt patru planete impreuna in zodia Varsatorului, Soare, Luna, Mercur si Neptun. Planeta Neptun este in Varsator de aprox. doisprezece ani si contribuie la innoirea  credintelor noastre profunde, care vor schimba peisajul social, cultural, religios al urmatoarelor generatii.

Datorita asocierii elementelor neptuniene idealiste cu simbolistica sociala a Varsatorului , Noua Lume pe care multi dintre noi o visam deja, pare utopica. Totusi, manifestarea concreta a influxului planetar se vede in incercarile fiecaruia din noi de a-si crea o retea, o comunitate cu care sa impartaseasca aceleasi credinte si idealuri, cu care sa traiasca acelasi “vis”.

Recomandare: Sa ne reunim in grupuri de discutii, meditatii, proiectii de viitor, initiative sociale si spirituale. Oamenii cu care rezonam in filozofia de viata sunt cei cu alaturi de care vocea noastra se amplifica, se face auzita, iar ceea ce este doar o viziune a unui singur om, poate deveni realitate palpabila cand e gandita la unison de un grup.

In cautarea timpului pierdut

Pentru a ne putea re-construi pe noi si Umanitatea intr-un spatiu de lumina si iubire, e necesar sa gasim acele franturi de informatie pierdute atat in copilaria noastra, in vietile noastre anterioare, cat si in epocile uitate ale omenirii. Marte, Jupiter si Nodul Sud reunite in Sagetator la aceasta Luna Noua indica o situatie urgenta de vindecare a trecutului, prin recuperarea si intelegerea lui deplina.

Recomandare: Sa apelam la tehnici rapide si eficiente de sondare a subconstientului: regresii, vindecarea liniei temporale, analiza viselor si sa ne restauram constient trecutul personal, acolo unde se afla semintele starii noastre prezente. Prin acest demers, reusim sa intelegem ca actiunile noastre curente sunt efectul unei alegeri anterioare si totodata, ca in fiecare moment avem posibilitatea sa alegem din nou.

Recuperarea trecutului luminos al Umanitatii

Istoria invatata la scoala mentioneaza ca originea omului este inca un mister si ca, timp de vreo trei milioane de ani, am fost in Epoca de Piatra, spre sfarsitul careia, acum aprox 10 000 de ani, eram niste hominizi capabili sa sculpteze in piatra, sa vaneze si sa culeaga pentru a se hrani.

Ori textele vechi, mayase si vedice, precum si textele esoterice sau cele rezultate prin tele-scriere, ne dau o alta versiune, mult mai credibila si mai conforma cu Legea Ritmului, anume ca omenirea trece succesiv prin Epoci de Lumina si Epoci de Umbra. Aceste epoci sunt determinate de mari cicluri astronomice, cum ar fi precesia echinoctiilor sau pozitionarea Pamantului in raport cu Sirius, cu Pleiadele si Centrul Galactic. Un ciclu complet de precesie dureaza aproximativ 25 600 ani, iar o rotatie in jurul Centrului Galactic se face in 225 milioane de ani. Evolutia prin epoci se inscrie pe o curba sinusoida, ducand la pierderea, respectiv recuperarea unor cantitati imense de informatie si la asa-numitele “ salturi evolutive”.

Conform Vedelor, suntem acum intr-o epoca intunecata, Kali Yuga, care va fi urmata de epoci mai  luminoase. In acord cu alte surse esoterice, atunci cand axa precesionala se situeaza pe linia semnelor Leu-Varsator , Umanitatea se bucura de o perioada de iluminare, de crestere a nivelului de constiinta, echivalent cu ceea ce s-a intamplat in perioada infloririi civilizatiilor din Atlantida si Lemuria.

In concluzie, istoria omenirii nu este limitata la ceea ce stim pana acum din vestigiile descoperite, ea se intinde mult in urma, intr-un trecut mai luminos decat prezentul. E necesar sa ne reamintim acest trecut si cu informatia primita, sa ne re-construim Lumea, in acord cu potentialul uman cel mai inalt.

Steaua celor o suta de vindecatori

O alta particularitate a Lunii Noi din 23.02.2020 este ca se formeaza in nakshatra sau zodia lunara numita Shatabisha- Cei o suta de vindecatori. Energia pe care o imprima acest segment astral este una de comuniune pentru un scop mai inalt. Ea indica reunirea mai multor oameni, din domenii variate, pentru rezolvarea unei situatii, fie ea de natura medicala, cum e vindecarea, fie de natura sociala sau profesionala, pentru rezolvarea unei situatii in echipa.

Ca recomandare, in urmatoarele douazeci si noua de zile, este bine sa initiem proiecte in echipa, sa mergem catre domenii revolutionare, sa  consumam mai multa miere, sa folosim terapia florala pentru reglare emotionala si sa ingrijim florile din jurul nostru.

Numerologie

Din punct de vedere numerologic, numarul zilei este UNSPREZECE, 2+3+0+2+2+0+2+0=11, un numar maestru care intareste simbolistica Varsatorului, aceea de a da mai departe cunoasterea noastra si de a transmite invatatura prin experienta directa, prin puterea exemplului personal.

Recomandarea mea pentru urmatoarea luna ar fi sa numaram zilnic pana la unsprezece, sa grupam sau sa desenam obiecte in numar de unsprezece.

Muzica si meditatii

Melodiile pe care le recomand pentru acest ciclu lunar sunt in tonalitatea FA si pe frecvente de 344Hz sau 688 Hz. Meditatia pe care o recomand in aceasta perioada, insotita de muzica pe vibratiile sus-mentionate, este o meditatie ghidata in care ne imaginam ca suntem chiar planeta Pamant, rotindu-se prin spatiu, intai in jurul Soarelui, alaturi de celelalte planete din Sistemul nostru Solar si apoi, in ciclul mult mai mare pe care il realizeaza prin Calea Lactee, in jurul Centrului Galactic. Dupa ce integram aceasta viziune extinsa asupra Universului, ne conectam prin Inima noastra, trimitand si primind lumina si iubire catre/ de la Centrul Pamantului si Centrul Galaxiei, respirand in toti cei trei centri, Inima noastra- Inima Pamantului si Inima Galaxiei, ca si cum fiinta noastra ar fi una cu Cerul si cu Pamantul.

Multumesc. Multumesc. Multumesc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *