Traim Aici si Acum- Eclipsa din 21.06.2020

Traim Aici si Acum- Eclipsa din 21.06.2020

Dragii mei OM,

 

Ma bucur ca ne reauzim intr-o zi atat de importanta cum este Eclipsa de Soare. Cu toate ca vorbesc despre acest eveniment de multe luni, informatia primita pe toate canalele, rationale, intuitive, experientiale, a inceput sa mi se structureze abia in ultimele zile, iar astazi ma simt onorata sa o transmit mai departe.

 

Contextul general

Sunt multe evenimente astrale si mundane zilele acestea, care prin armonizare vibrationala, cresc intensitatea mesajului transmis din astral.

Pe langa sarbatoarea precrestina a Sanzienelor, sarbatoarea crestina a Nasterii Sf. Ioan Botezatorul, Ziua Internationala a Yoga, pe cer au loc urmatoarele evenimente:

 

Luna Noua

O data la douazeci si noua de zile ne reintalnim cu Luna Noua, moment astral in care Soarele si Luna sunt in acelasi grad zodiacal, iar lumina Lunii este obturata de cea a Soarelui. Zilele cu Luna Noua sunt propice pentru setarea de intentii, autocunoastere si dezvoltare personala.

 

Eclipsa

Daca Luna Noua detine un anumit potential de materializare pentru intentiile noastre, indraznesc sa spun ca Eclipsele la Luna Noua cu Nodul Nord , cum este cea de astazi, multiplica de cel putin zece ori acest potential. Spre deosebire de Nodul Sud, care este un centru de eliberare si curatare karmica si de lucru in subtil, Nodul Nord este un centru astral de actiune karmica in aceasta viata si de lucru in spatiul material.

 

Planete retrograde

Pe perioada lunii iunie, au inceput sa se inmulteasca numarul planetelor retrograde, care sunt in numar de cinci in perioada 18-23.06., vor fi in numar de sase in intervalul 23-25.06. si apoi vor ramane cinci la numar pana pe 12.07.2020.

Aceasta moda a retrogradarii, despre care am vorbit si in articolul trecut, ne indica faptul ca suntem angajati intr-o calatorie de regasire a unor bucati din trecutul nostru, din subconstient, din vieti anterioare, pentru a iesi din buclele temporale si cercurile vicioase pe care le-am generat prin lipsa de constientizare, pana acum.

 

Solstitiul

Anul acesta, Luna Noua si Eclipsa de Soare se aliniaza miraculos cu solstitiul de vara. Solstitiul de vara marcheaza inceputul verii astronomice, ziua in care Soarele atinge un maxim de “ascensiune” pe bolta cereasca in emisfera nordica. Astrul pare ca sta pe loc, nici nu mai creste, nici nu mai scade in culminatia sa pe cer, de aceea etimologia latina a cuvantului este: “ Soarele sta.” Tot astazi este ziua cea mai lunga din an.

 

Alinierea cu Centrul Galactic

Eclipsele din anii 2019-2020 sunt aliniate pe axa Gemeni – Sagetator, iar Sagetatorul este zodia pe directia careia observam Centrul Galaxiei noastre. Alinierile de acest tip se produc o data la 18,5 ani, cand Nodurile Lunare mai revin pe axa sus-mentionata. Configuratia astrala care include Centrul Galactic ne invita sa ne ancoram intentiile personale intr-o intentie colectiva, care sa fie pentru Binele intregii Umanitati.

 

Steaua Cautarii

Din punct de vedere al astrologiei vedice, intalnirea Soarelui si a Lunii in punctul de Eclipsa se produce in constelatia Mrigashira- Steaua Cautarii, care are ca simbol un cap de caprioara si care reprezinta energia caprioarei in cautare continua de hrana. Hrana este atat de natura materiala, mentala, emotionala, cat si spirituala.

De aceea, pentru a primi sprijin maxim de la Univers, suntem invitati la:

– o reconectare cu Mama-Natura, prin gradinarit, plantare de puieti,

– la educatie si cresterea sanatoasa a copiilor,

– la meditatii de centrare pe Inima si pe Sinele nostru Superior,

– la onorare a traditiilor spirituale adevarate ale lumii.

 

Exercitii si meditatii pentru perioada urmatoare

1. Facem meditatia de conectare cu Centrul Pamantului, Centrul Galactic si Sinele Superior, astfel:

 • Ne mutam atentia pe respiratie si  facem respiratii tot mai ample, pe care le percepem ca si cand aerul ne trece din crestetul capului pana in talpi.
 • Apoi, mutam cu intentie curentul de aer usor catre stanga, ca si cum respiratia se petrece prin inima noastra. Cu fiecare respiratie, aducem tot mai multa lumina si iubire in inima noastra.
 • Apoi, percepem cum trimitem cate o raza de lumina si mesajul “ Multumesc. Te Iubesc.” din inima noastra catre Centrul Galactic, Centrul Pamantului si Sinele Superior, pe care ni-l imaginam ca pe o stea luminoasa deasupra capului sau ca pe un glob de lumina care ne imbraca tot corpul.
 • Aproape instantaneu, percepem lumina si mesajele care se intorc de la cei trei Centri catre noi:
 • “ Multumesc. Te Iubesc.”
 • Continuam sa respiram trimitand informatia puternica de conexiune cu cei trei Centri, in toate dimensiunile fiintei noastre.

Cand suntem pregatiti, revenim.

Cea mai scurta varianta a acestei meditatii este ca dimineata, la trezire, sa rostim de trei ori:” Multumesc” si va recomand sa o practicati zilnic in urmatoarea perioada.

 1. Imediat dupa ce facem meditatia, solicitam de la Sinele nostru Superior o expresie puternica, care sa rezume intentia noastra pentru urmatoarea perioada. Recomandarea mea este sa mergem catre trecut, in blocaje si situatii trenante, pe care nu reusim sa le rezolvam de mult timp, dar sa nu cautam prea mult, sa luam prima situatie care ni se arata in minte.
 2. Gasim apoi, cat mai spontan, doua persoane, un barbat si o femeie care personifica intentia noastra. Pot fi personaje din povesti, personalitati, prieteni sau rude, important e sa ne inspire calitatea/ actiunea pe care vrem sa o materializam in viata noastra.
 3. Realizam un desen 3 D, care reprezinta cat mai puternic intentia noastra. Pentru a scoate in relief dimensiunea 3D, putem lipi pe foaia pe care desenam, pietricele, samburi, fragmente florale, cristale. Revenim zilnic sa privim desenul si sa pronuntam in gand intentia noastra.
 4. Ne facem o tinctura vibrationala personalizata: scriem pe un biletel intentia noastra, alaturi de numele persoanelor care o personifica o punem intr-un bol transparent, alaturi de un cristal de cuart. Punem bolul la Soare, intr-una din zilele urmatoare, de dimineata pana seara, apoi trecem apa intr-un flacon de sticla cu dop si adaugam o lingurita de bautura alcoolica tare, pentru a o conserva o perioada mai lunga. Din acest lichid bem cate o inghititura in fiecare zi, pana se termina.
 5. Gasim oameni si resurse, care ne ajuta sa actionam cat mai rapid in directia manifestarii intentiei noastre. Cele mai sustinute domenii de manifestare din astral sunt:
 • producerea de plante, fructe si legume, bauturi,
 • protectia mediului si impaduririle,
 • terapiile bazate pe folosirea mainilor, de ex: terapia craniosacrala, acupunctura, reflexoterapia, Bowen; terapiile de recuperare fizica si emotionala bazate pe miscare; meloterapia, aromoterapia.
 • producerea de imbracaminte, obiecte de arta populara
 • domeniile de formare si educatie.

Multumesc. Multumesc. Multumesc.

Va imbratisez si va urez succes in manifestare!

Pentru participare la cursuri, evenimente si consultanta astrologica,

va invit sa imi scrieti la: contact@universulom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *