Luna Noua din 17.09.2020- Ziua Cartitei

Luna Noua din 17.09.2020- Ziua Cartitei

Dragii mei OM,

 

Sunt trei luni de la publicarea ultimului articol, timp in care m-am bucurat impreuna cu familia de gura de libertate resimtita dupa autoizolare.

 

Accentul pe practica

In tot acest timp, am continuat sa simt vibratia Lunilor Noi si sa lucrez energetic in acel moment, cu un mic grup de prieteni. Mergand dinspre teorie spre mai multa practica, mi-a fost si mai clar ca articolele mele sunt de ajutor doar daca informatia se aplica efectiv, se experimenteaza in viata curenta, prin exercitii si meditatii de acordare la ritmurile astrale.

Fapte si rezultate

Ceea ce am simtit este in perfecta concordanta cu Luna Noua in Fecioara, care este momentul perfect pentru constientizarea PRACTICULUI, a UTILULUI in viata noastra si pentru concentrarea pe REZULTATE.

Spicele de grau purtate de tanara din simbolul acestei zodii sunt recolta produsa in urma muncilor agrare. La fel si in viata noastra, pentru tot ceea ce muncim in plan material, mental sau psihologic, suntem rasplatiti cu rezultate pe masura.

In completare la ideea de mai sus, planetele aflate predominant in zodii de foc si de pamant indica un compromis pe care il avem de facut intre ACTIUNE si REALIZARI MATERIALE. Desi, dupa atata stat in casa, avem energie suficienta si planuri pentru zeci de proiecte, este mai bine sa ne focalizam pe actiunile care aduc rezultate rapide si palpabile.

Rutine noi

In aceste momente de pandemie, observm mai mult ca oricand specificul Lunii Noi in Zodia Fecioarei, care ne obliga la NOI RUTINE, care aduce PERFECTIONISM, aplecare catre IGIENA si CURATENIE, atat la nivel fizic, cat si la nivel moral, psihologic.

Expresia “spalarea pe maini” are in general o conotatie negativa, dar ea ne pune in rezonanta cu realitatea mentala a Fecioarei. Pe langa dezinfectarea si spalarea pe maini inerente din cadrul pandemiei, avem pe rol un proces de EUGENIE interioara. Precum o gospodina spala geamurile pana la stralucire, si noi incercam sa curatam, sa “ne spalam pe maini” de urmele unor persoane, situatii, ganduri si emotii mai putin luminoase din viata noastra.

Preocuparea de mai sus e benefica pana la un punct. Purificarea dusa la limita in plan fizic sau mental ne duce catre ipohondrie, respectiv autocritica dura si/ sau catre o judecata foarte selectiva, extremista si pur-rationala a lumii din jurul nostru. Iertarea si acceptarea cu compasiune a momentelor intunecate din viata noastra sunt cheia catre echilibru in perioada curenta.

Ziua Cartitei

Cu totii ne amintim filmul antologic in care eroul se trezea in fiecare dimineata si parcurgea aceleasi intamplari ca in ziua precedenta, fara sa poata iesi din acest cerc vicios.Multimea de planete retrograde, atat planete personale cum este Marte, cat si colective, cum sunt Uranus, Neptun si Pluton, arata ca suntem si noi prinsi in aceeasi bucla repetitiva, la nivel de individ si de comunitate, totodata.

Se dau legi si se revine neincetat asupra lor, se deschid/se inchid scoli, linii aeriene si granite, se avanseaza si apoi se retrag proiecte, se intra si se iese din stari de alerta/urgenta.

Desi bucla se simte in mai multe domenii ale existentei noastre, domeniul sanatatii si al igienei este cel mai vizat, pentru ca este sub jurisdictia Fecioarei. In plus, o alta particularitate a perioadei, conform calculelor siderale, este ca se formeaza doua Luni Noi consecutive in aceasta zodie. Practic, vom avea doua luni in care vom lucra la nesfarsit aceleasi teme: SANATATE, IGIENA, CURATENIE, JUDECATA RATIONALA, PRACTICI SI OBICEIURI.

Prin dublarea Lunii Noi in Fecioara in urmatoarele doua luni, ni se intensifica si mai mult starea eroului din filmul mentionat mai sus, ca traim un deja-vu, ca o luam de la capat cu ceva ce de-abia terminasem.

O concluzie asupra perioadei

Vad lectia acestei perioade in oglinda oferita Fecioarei de catre zodia Pestilor, aflata fata in fata pe cercul constelatiilor.  Aceasta ne invata sa dezvoltam componenta spirituala a fiintei noastre, COMPASIUNEA, si viziunea holistica asupra vindecarii. Pana nu vom merge cu cautarile rationale la un maxim, nu vom putea intelege ca doar ratiunea singura nu poate produce vindecarea si salvarea mult-dorita a umanitatii.

De aceea, cred ca aceste doua luni hiper-igienice si pline de rutine ne vor satura nevoia de rational si vom incepe sa cautam raspunsuri si in intuitie, creativitate, meditatii, vindecarea psiho-energetica si colectiva.

Practica si iar practica

Pentru a pune in aplicare ceea ce am exprimat la inceputul articolului si pentru a lucra interactiv, va invit sa apreciati contul Universul OM si apoi sa solicitati intrarea in grupul Familia Universul OM, unde voi posta saptamanal  exercitiile specifice pentru fiecare perioada.

Va rog apoi sa postati pe grup, in masura in care doriti sa impartasiti, experientele generate de exercitiile si meditatiile recomandate.

Primul exercitiu se raporteaza la opozitia curenta dintre Venus si Saturn si are in vedere integrarea opozitiei dintre familie si cariera, sentimente/relatii si responsabilitate, inspiratie si creatie constienta, planul material personal si planul material colectiv.

Va invit sa va amintiti un moment din viata voastra in care ati avut un esec intr-o relatie, printr-o neasumare a responsabilitatii sau pe fondul unei lipse de maturitate, de exemplu.

Apoi, va rog sa va conectati cu zona inimii prin respiratie si sa trimiteti lumina, iubire, iertare si recunostinta catre acea situatie/persoana care au generat starea emotionala negativa din trecut. Cu siguranta ca trecerea anilor v-a facut sa intelegeti cu totul altfel motivele pentru care au avut loc acele intamplari mai putin placute din viata voastra. Iertati acum mai usor, si iertand, deblocati o imensa cantitate de energie din fiinta voastra, pe care o directionati constient catre aspecte luminoase si constructive ale existentei.

Impartasiti apoi, va rog, cu ceilalti membrii ai grupului, pentru a invata unii de la altii si pentru a ne creste cunoasterea exponential.

Va multumesc, va imbratisez si va urez RECOLTA BOGATA pentru minte, trup si suflet!

Pentru consultanta astrologica si  numerologica personalizata, cursuri si meditatii, scrieti-mi la contact@universulom.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *