Luna Noua din 15.11.2020- Recuperarea geometriei sacre a lumii noastre

Luna Noua din 15.11.2020- Recuperarea geometriei sacre a lumii noastre

Dragii mei OM,

 

Ma bucur sa ne revedem sanatosi la minte, trup si suflet.

Aceasta Luna Noua a fost precedata de aspecte numerologice si astrologice unice, care atesta faptul ca traim vremuri “iesite din comun”.

Geometria sacra a acestor zile

Incepand cu weekendul trecut, in care  pe 8.11., spatiul ortodox s-a conectat la energia Arhanghelilor, s-au precipitat o multime de aspecte astrologice si numerologice unice, cu o vibratie foarte inalta.

Timp de doua-trei zile, cat Luna a zabovit in zodia Racului, pe cer s-a format o Stea a lui David, adica doua triunghiuri echilaterale, cu varfurile opuse, intre  Luna, Saturn, Marte, Venus si Nodurile Lunare. In acelasi timp, o alta forma, de patrat, s-a desenat intre Soare, Uranus, Luna si Saturn.

Steaua lui David indica o chemare la spiritualitate, la echilibru si vindecare in plan spiritual. Patratul indica o chemare la realizare si vindecare in plan material si biologic. Aflate impreuna pe cer, aceste configuratii mi-au aratat clar ca ni se cere o abordare integrata, o intelegere unificata a planurilor: o spiritualitate care sa accepte materialul si o lume materiala care sa accepte spiritualitatea.

Portalul 11:11

Scriu de ceva ani despre data de 11:11, am organizat multe evenimente si am cunoscut oameni speciali in preajma acestei zile. 11 este numarul-maestru care simbolizeaza initierea, cresterea spirituala si educatia inalta. Din experienta acumulata, consider ca aceia dintre noi, care vad frecvent acest portal numerologic,  sunt in pragul unui salt evolutiv, al unor constientizari importante.

11:11:2020

Anul acesta, portalul 11:11 se asociaza cu portalul anului 20:20 si creeaza un potential de reset (zero) si innoire `(unu), la nivel colectiv (doi). Suma cifrelor acestei date este 8, ceea ce arata ca rezultatul resetului colectiv este re-constructia sociala, constituirea unor structuri noi, economice, educationale, politice, care sa se potriveasca cu o OMenire mai empatica, mai buna, mai iubitoare.

 

Recomandarea mea, pentru cei care simtim ca lucram in Lumina, este sa ne gasim fiecare un grup de oameni cu care rezonam si sa aducem in manifestare un aspect dintr-un domeniu comun de interes. Ideea este cu atat mai buna cu cat corespunde unei dorinte personale, este realizabila imediat si este spre binele cel mai inalt al societatii noastre.

 

Pentru a vorbi din exemplu personal, pe 11:11 am decis, impreuna cu doua suflete luminoase sa transformam UniversulOM intr-un portal de informatii, servicii si produse din domenii Alternative, care reprezinta o preocupare comuna pentru noi: spiritualitate, educatie, astrologie si numerologie, medicina energetica, terapii psiho-somatice, produse naturale, arta terapeutica.

 

Activarea egregorului

Un alt aspect astrologic de mare importanta al acestei perioade il reprezinta activarea energiei lui Uranus, prin aspectele pe care el continua sa le formeze cu diferite planete: opozitia cu Soarele, cea cu Mercur si in curand, cu Venus, urmata de conjunctia de final de decembrie cu Marte.

Uranus este o planeta colectiva, numita in astrologie octava superioara a lui Mercur. Ea reprezinta asadar, mentalul comun, comparativ cu mentalul individual pe care il simbolizeaza Mercur. Uranus semnifica o suma a ideilor dupa care ne lasam condusi intr-un cadru larg, social sau umanitar.

Planetele care il aspecteaza  destul de abrupt pe Uranus in aceasta perioada sunt planete personale, care tin de personalitatea individuala (Soarele), de ideile proprii (Mercur), de vitalitate si siguranta materiala (Marte)si de relatii (Venus).

Drept urmare, consider ca toti suntem afectati in domeniile sus-mentionate de un egregor- adica de o forma-gand colectiva, simbolizata de Uranus. Aceasta entitate s-a marit extraordinar de mult in ultimul timp, eu mi-o imaginez ca pe un nor cenusiu deasupra capetelor noastre, care se exprima sau mai plastic spus, ne ploua doar cu frica, nesiguranta si conflict intre semeni. Frica pentru viata si pentru ceea ce ne rezerva ziua de maine sunt de altfel, zonele de umbra ale zodiei Berbecului, care altminteri cultiva curajul si bucuria de viata, si in aceasta zodie se afla, de cativa ani, Uranus. 

 

Potentialul de conflict social

Din luna ianuarie 2020, apoi pe parcursul anului si apoi din nou, in luna decembrie a acestui an, Saturn-structura sociala , Jupiter-viziunea sociala si Pluton- energia de transformare la nivel colectiv  se afla in Capricorn si formeaza un aspect de cuadratura cu Uranus-mentalul colectiv in Berbec. Jupiter si Saturn sunt planete sociale, iar impreuna cu energia colectiva si alchimizanta a lui Pluton, aduc un cocktail de schimbari la scara larga, care zdruncina ideile si rutinele inradacinate in constiinta globala. Ca exemple, purtam masca peste tot in spatiul public, facem scoala online si frecvent, servicii online, sarim peste evenimente familiale mari cum sunt nuntile sau botezurile, ne distantam fizic unii de altii.

 

Luna Noua in Balanta si o solutie la conflict

Luna Noua in Balanta si  celelalte planete care mai tranziteaza, in aceasta perioada, Balanta duc disconfortul  si in plan personal, asa cum a fost si in perioada marte-aprilie-mai, cand aceleasi planete tranzitau Berbecul.

Conflictul social pe care il resimtim devine si unul personal. Simtim ca ideile noastre, ca relatiile noastre, ca fiinta noastra nu este acceptata de viziunea generala. Fie ca suntem pro-masca sau anti-masca, pro-vaccinare sau anti-vaccinare, pro-sau anti-scoala online, cu totii ne confruntam in viata de zi cu zi, cu oameni care au alta parere, alta viziune. Si atunci, ne simtim “oi negre” intr-o mare de ori albe. Cu totii,daca privim adanc in interiorul nostru, avem acum o zona pe care pandemia a transformat-o intr-un complex de “oaie neagra”.

 

Energia echilibranta a Balantei ne ajuta sa constientizam aceste conflicte si sa le rezolvam acolo unde ele apar, adica in mintea si in psihicul nostru. Solutia propusa  ramane aceeasi ca mai sus: sa gasim oameni cu interese si idei comune, cu care sa dam nastere la ganduri si fapte colective, luminoase si hranitoare pentru psihicul nostru.

In acest registru, invitatia mea, adresata tuturor celor care citesc acest articol, este sa intre in grupul de FB Familia UniversulOM si sa participe la meditatiile zilnice pentru Romania, pe care intentionez sa le re-lansez cu ocazia acestei Luni Noi si in apropierea sezonului de eclipse.

Va multumesc cu recunostinta  pentru citirea acestui articol si va rog sa apreciati Universul OM si pe FB!

Pentru consultatii astrologice, exercitii si meditatii personalizate, scrieti-mi la contact@universulom.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *