Luna Plina din 30.11.2020- Calendarul de Advent pentru Romania

Luna Plina din 30.11.2020- Calendarul de Advent pentru Romania

Dragii mei OM,

 

Luna decembrie si mult-asteptatul sezon al Sarbatorilor de Iarna sunt la un pas de noi.

 

Schimbare pentru Romania

Pentru intreaga lume, 2020 a fost un an deosebit si intentioneaza sa isi pastreze acest atribut pana la final.

Mai mult, Romania, din punct de vedere astrologic, isi sarbatoreste patronul spiritual Sf.Andrei si Ziua Nationala pe o configuratia de Luna Plina, cu Soarele tarii pozitionat in zona punctului de Eclipsa numit Nodul Sud/Bagajul Karmic.

In contextul astral dat, se intrevede o mare transformare pentru tara noastra in urmatoarele doua decenii. Consider ca noi, romanii, suntem forta motrice a acestei tari si ca gandurile-vorbele-faptele noastre sunt cele care participa la “schimbarea la fata a Romaniei”, care incepe chiar acum.

Re-crearea romanitatii

Se pare ca romanilor li s-a umplut paharul in care isi tineau ascunse nemultumirile, frustrarile, intrebarile. E momentul sa le elibereze si sa umple din nou cupa, cu “nectar” de aceasta data. Si cum orice lucru mare incepe dintr-o joaca…

Universul OM propune, pana la Craciun, o calatorie interioara de redescoperire a ideilor, emotiilor si actiunilor care ne fac fericiti ca suntem romani si care ne ajuta sa recuperam bucuriile pierdute pe drum ale acestui popor.

 

Fiecare dintre noi conteaza

Energia fiecaruia dintre noi conteaza pentru ceilalti romani si pentru construirea unei constiinte mai inalte a poporului nostru. De aceea, consider ca un exercitiu de acest gen, chiar facut in joaca pe FB, are rolul de a aduna toate simturile noastre: vaz, auz, miros, pipait pentru a interactiona cu entitatea numita Romania, pentru a deveni constienti de inter-conectarea sufletelor romanesti in comunitatea reprezentata de tara noastra.

Obiectivul dedicarii Calendarului de Advent Romaniei este de a ne crea o stare de apreciere, recunostinta si iubire pentru tara, intr-un moment astrologic-cheie pentru ea. Insufletiti de ideile si simtirile adunate in cele douazeci si patru de zile magice pana la Craciun, consider ca suntem, ulterior,  mult mai apti sa realizam concret proiecte, care sa revigoreze structurile sociale, politice, economice, eductationale ale spatiului romanesc.

Prin programul pe care il derulam de astazi pe contul de Facebook UniversulOM, prin puterea cumulata a gandurilor noastre bune, orientate catre Romania,  ridicam vibratia poporului nostru.

Despre Calendarul de Advent- Romania UNIVERSUL OM

In perioada 1-24 decembrie, in traditia crestina, exista practica adventului, care in latina inseamna „sosire”. Este vorba de pregatirea pentru sarbatoarea Nasterii lui Iisus, care include o conduita morala, alimentara si spirituala, cu cel putin patru duminici inaintea Craciunului.

Din punct de vedere astronomic, perioada este corelata cu apropierea Solstitiului de Iarna in emisfera nordica, atunci cand vedem Soarele in punctul cel mai jos, pe bolta cereasca.

Energetic vorbind, este un moment de introspectie, in care scaderea Luminii din afara ne invita sa cautam mai mult Lumina noastra interioara.

Pasii de urmat

  • In fiecare zi, echipa Universul OM posteaza o imagine insotita de o intrebare, un mesaj audio si o recomandare de aromoterapie.
  • Va invitam sa priviti poza, sa ascultati mesajul in liniste si sa inhalati aroma propusa de noi, in masura in care o aveti in preajma.
  • Apoi, va rugam sa raspundeti la intrebare si sa ne dati si noua mesaj cu raspunsul vostru, daca simtiti sa faceti asta.

 

 

Bradutul de Craciun

Si pe cer, in ultimele saptamani, s-a format o configuratie de multiple triunghiuri avand acelasi varf, asemanatoare unui brad. De aceea, am primit inspiratia ca forma finala si integrata a calendarului nostru de Advent- Romania sa fie un brad cu globuri, unde fiecare glob sa contina raspunsul nostru la cate o intrebare, ca in poza alaturata. De asemenea, putem sa ii dam o forma 3D, decupand globurile si agatandu-le intr-o crenguta/coronita adevarata de brad.Suntem liberi sa coloram bradutul nostru dupa plac. Eu am fost ajutata de baietelul meu cel mic la colorarea globurilor, asa ca va recomand cu caldura sa ii implicati pe membrii familiei pentru realizarea acestui proiect, in asteptarea Craciunului.

Si raspunsul la intrebari va aduce surprize placute cand ii implicati pe cei apropiati. Eu am ras cu lacrimi cand, punandu-i o intrebare de proba din calendar sotului meu, am ajuns sa citesc povestea lui romaneasca preferata, Pravoslavnicul si slaninele, de B.St. Delavrancea.

Cadouri sub brad

Intentionam sa oferim cadouri pentru cele mai frumoase treisprezece calendare pe care le realizati, treisprezece fiind numarul transformarii pe care ne-o dorim cu totii pentru existenta noastra in Romania.

Cadourile sunt din gama produselor si serviciilor Universul OM:

  • calendare cu Ciclurile Lunare 2020 pentru fiecare Ascendent,
  • astrograme natale,
  • sedinte de terapie cranio-sacrala,
  • uleiuri esentiale,
  • suplimente alimentare din plante,
  • picturi terapeutice.

 

Meditatia pentru Romania

Pe cei care vor sa ni se alature in meditatia zilnica pentru Romania, intre orele 21:00-21:10, ii invit sa se inscrie in grupul de Facebook Familia Universul OM.

 

Romania, multumim! Te iubim!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *