Luna Plina din 21.09.2021-Recunostinta, iertare, empatie

Luna Plina din 21.09.2021-Recunostinta, iertare, empatie

Dragii mei OM,

In noaptea aceasta se formeaza Luna Plina pe axa Fecioara -Pesti, o axa a CULEGERII REZULTATELOR vietii noastre. Fecioara ne sustine rezultatele muncii in planul FIZIC, proiectele ajunse la un final, roadele obtinute in urma unui proces indelungat bazat pe analiza, rigoare, selectie. Totodata, ea favorizeaza rutinele legate de SANATATE si vindecare, de igiena zilnica, toate procesele, in primul rand profilactice, care ne mentin in armonie si echilibru corpul fizic.

Zodia Pestilor ne arata rezultatele muncii noastre SPIRITUALE, intelepciunea dobandita in urma multiplelor experiente de viata. Ea ne sustine in incheierea unor cicluri importante din viata noastra, in detasarea de bunuri, locuri si persoane familiare, ceea ce poate insemna: relocare, separari, donatii si munca voluntara, retrageri spirituale necesare pentru vindecarea sufleteasca.

Nakshatra Uttara Bhadrapada in care se formeaza Luna Plina se mai numeste Steaua Razboinicului, Ultimul picior binecuvantat sau Aducatoarea Ploii. Ea favorizeaza ocupatiile care cauta profunzimea lucrurilor, misterul si magia vietii, cum sunt cele din domeniile psihologiei, filozofiei, religiei, astrologiei si stiintelor ezoterice, yoga si meditatiei, cele legate de biblioteci si anticariate, de locuri linistite si retrase.

Luna Plina arata un maxim la care am ajuns si de unde urmeaza sa coboram pentru a ne pregati de o noua crestere. Este cel mai bun moment pentru a ne exprima recunostinta si pentru a declansa procesele de iertare si eliberare a emotiilor negative.La aceasta

Luna Plina pe axa Fecioara-Pesti si in nakshatra sus-mentionata, recomand sa ne exprimam recunostinta pentru:👩🏻‍⚕️🙏oamenii care ne-au sustinut in procesele noastre de vindecare, fie ele fizice, emotionale sau spirituale- medici, psihologi, preoti, samani si orice terapeuti prin intermediul carora am primit ghidare si ajutor;😇🙏fiintele din plan subtil, cum sunt maestrii inaltati, ingerii, entitatile de lumina, care ne vegheaza pasii prin aceasta lume;🎤🖼🙏artistii si arta care ne-au adus echilibru in momente dificile;🌟🙏vindecatorul din noi; fie ca ne gandim la sistemul nostru imunitar, la stilul nostru de viata sau la atitudinea noastra pozitiva, este indicat sa trimitem recunostinta acelor parti din noi pe care le consideram cele mai responsabile pentru starea noastra de sanatate.

Totodata, recomand ca in urmatoarele doua saptamani:🙏👨‍👩‍👦‍👦sa ne propunem sa iertam persoanele care ne-au adus suferinta si traume in trecut, inca din copilarie;🙏👩‍🦼sa ne dezvoltam empatia, ascultand si ajutand persoane aflate intr-o situatie critica, cum sunt persoane nevoiase, persoane cu dizabilitati, persoane in cautarea unui sprijin moral.

O Luna Plina cu vindecare in toate planurile, iertare si empatie sa avem cu totii!

Multumesc, multumesc, multumesc!

Irina Plescan- Astrolog

contact@universulom.ro

http://www.universulom.ro/echipa-de-terapeuti-universul-om/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *