Luna Noua din 4.11.2021- Singur pe drum

Luna Noua din 4.11.2021- Singur pe drum

Dragii mei OM,

Ne reauzim ca de fiecare data, in prag de Luna Noua, pentru a impartasi informatii despre vibratiile din astral, din perspectiva astrologiei vedice.

In aceste zile, Soarele si Luna ii invita si pe Marte si pe Mercur la intalnirea lor in zodia Balantei. Jupiter si Saturn din Capricorn se uita tensionati, adica in cuadratura in limbaj astrologic, la cele patru protagoniste mentionate anterior, ca si cum ar fi suparati ca nu au fost invitati tocmai ei, mai-marii sistemului solar, la reuniune. 

Buturuga mica rastoarna carul mare?

Atmosfera din stele arata destul de conflictuala, la fel cum e si cea de pe Pamant. 

Individualitatea, concept care sustine binele nostru personal, atat fizic cat  si sufletesc, este reprezentata in astrograma de cele doua forte puternic masculine, Soarele si Marte.  

Autoritatea sociala, care sustine binele guvernamental, oficial, la nivel de masa, este reprezentata in astrograma de Jupiter si Saturn, planete foarte conectate cu aspectul “comunitar” al vietii noastre.

Ne este clar ca suntem diferiti, cu conditie fizica, corp, varsta si nevoi emotionale si spirituale diferite. Totodata, e evident ca, asa diferiti si unici cum suntem, beneficiem de aceleasi spatii si servicii sociale, structurate la nivel de comunitati, orase, natiuni, etc.

In fiinta noastra exista acum aceasta nevoie stringenta, de a echilbra vibratia individualului din noi cu vibratia socialului din care suntem/facem parte. Forta sociala este mai puternica acum decat forta individuala, pentru ca Saturn este bine plasat in zodia lui de domiciliu, Capricornul. Aceasta arata ca organizatiile guvernamentale se exprima “peste capul nostru”, prin conservatorism, constrangeri, actiuni intreprinse la scara larga, industriala, si nu in ultimul rand, realizarea cu orice pret a scopului propus, inca o calitate specifica Capricornului.

De cealalta parte, Marte si Soarele, impreuna cu Luna si Mercur sunt asa-numitele planete personale, adica forte astrale care ne definesc in mod unic, trairile, vitalitatea, modul de gandire si vointa. Soarele si Marte sunt debilitate in Balanta, ceea ce arata ca actiunile noastre individuale sunt slabite si nu ne sustin daca vrem sa ne angajam intr-o lupta contra curentului cu structurile sociale.

Swati-Steaua celui Unic

Rezolvarea conflictului interior se intrezareste din simbolistica Nakshatrei in care se formeaza aceasta Luna Noua, una din cele douazeci si sapte de constelatii mici in care se imparte ecliptica, in traditia astrologiei vedice.

Swati inseamna in sanscrita cel care este pe cont propriu, cel care merge pe drumul sau sau cel singur. Este o constelatie care sustine independenta personala folosita corect, actiunile transformatoare, drumurile noi, care nu au mai fost parcurse de altii inainte si ideile inovatoare, care cresc intelegerea intr-un anumit domeniu de cunoastere. 

Simbolul pentru nakshatra Swati este un fir de iarba, un lastar care se unduieste in bataia vantului si care ne arata multiplele variante prin care putem traversa o situatie provocatoare si capacitatea unica de rezilienta si adaptare pe care o avem fiecare.

Calitatea inaintea cantitatii

O alta manifestare pe care aceasta constelatie o sustine este cea de a alege calitatea inaintea cantitatii. Credinta in latura spirituala a vietii, in puterea gandurilor si a cuvintelor noastre ne ajuta sa facem saltul calitativ si sa surclasam aspectele materiale are realitatii, care sunt mai relevante din punct de vedere cantitativ. “Binele nostru cel mai inalt” devine in lumina acestei perioade mai mult decat un simplu concept, este ceva ce simtim cu toata fiinta si pentru care suntem dispusi sa avem rabdare si sa facem fata constrangerilor la care este supusa acum Unicitatea noastra.

Cateva recomandari astrologice pentru perioada urmatoare:

  • Renuntam sa ne mai invinuim pentru ce nu am facut la nivel individual si constientizam- apreciem ceea ce am realizat pana acum;
  • Inainte de fiecare actiune, ne conectam cu Sinele nostru Superior si aliniem respectiva actiune la misiunea sufletului nostru in aceasta viata; 
  • Sustinem zilnic intentia de a gasi si aplica variante personale, unice, alternative, pentru a ajuta Umanitatea sa traverseze aceste momente dificile;
  • Hranim porumbei cu seminte germinate, ca o expresie a onorarii “Sfantului Duh”, a suflarii divine care se manifesta in fiecare dintre noi;
  • Folosim arta, in special cea muzicala, ca modalitate de a ne exprima unicitatea; intr-un cuvant, ascultam, cantam sau ne cream propriile melodii, in ritmul si tonalitatea potrivite pentru fiecare: https://www.youtube.com/watch?v=wNfO7HLimpo
  • Intram intr-un proces de consiliere, de autocunoastere si dezvoltare personala, de psihoterapie, de coaching, pentru a ne clarifica misiunea/directia vietii noastre. http://www.universulom.ro/echipa-de-terapeuti-universul-om/

O Luna Noua cu ganduri si fapte aliniate cu Binele nostru cel mai Inalt!

Irina

Programari pentru consultanta astrologica personalizata la: contact@universulom.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *