Eclipsa de Luna din 19.11.2021- Recunoasterea propriei valori

Eclipsa de Luna din 19.11.2021- Recunoasterea propriei valori

Dragii mei OM,

Conform astrologiei vedice, pe 19.11.2021 este Luna Plina si eclipsa de Luna pe axa Taur -Scorpion, cu Luna si Nodul Nord in Taur in opozitie cu Soare si Nodul Sud in Scorpion. Este ultima eclipsa de Luna care se produce pe aceasta axa si in aceasta pozitie a Nodurilor Lunare, in intervalul septembrie 2020- martie 2022, adica perioada de timp in care zodiile Taur si Scorpion sunt tranzitate de acestea. Pe axa Taur-Scorpion, cu Nodul Nord in Taur si Nodul Sud in Scorpion, au mai avut loc eclipse in 2002-2003 si se vor forma din nou in 2039-2040.

Din punct de vedere astrologic, acum este momentul potrivit pentru o retrospectiva a ultimilor optsprezece ani in ceea ce priveste specificul zodiei Taurului: adica valoarea noastra personala, reflectata cel mai clar in calitatea vietii noastre materiale.

Invit pe fiecare OM sa reflecteze si sa isi raspunda la urmatoarele intrebari:

Ce am pretuit la mine pana acum?Ce valoare au avut banii si aspectele materiale in viata mea?Cum/cat de bine am trait? Cum mi-am pus in valoare talentele si abilitatile?De ce sunt aici in acest moment al vietii mele?Cine m-a sprijinit in procesul de crestere a valorii mele personale si in imbunatatirea situatiei mele materiale?

In acest proces de analiza al trecutului personal, e important sa gasim si acel gand legat de viata noastra materiala pe care l-am plantat atunci, demult, in 2003 si care acum a ajuns la maxima implinire. Viata noastra materiala actuala si valoarea pe care consideram ca o avem acum se bazeaza pe ce am gandit despre noi atunci.

Pe masura ce constientizam cum si ce gandeam la acea vreme, va recomand sa trimitem ganduri de recunostinta pentru noi cei de atunci, precum si pentru oamenii si situatiile intalnite pe traseul sinuos al vietii noastre in acesti aproape douazeci de ani. Timp de doua saptamani, pana la eclipsa de Soare, avem ocazia minunata de a ne vindeca ranile trecutului legate de bani si de valori prin practicarea zilnica a recunostintei fata de acest trecut.

Odata ajunsi in pragul eclipsei de Soare din 4.12.2021, dupa aceasta practica intensiva de deconditionare mentala, vom fi pregatiti sa rescriem pe o foaie curata, fara resentimente atasate, o noua viziune despre relatia noastra cu banii, relatia cu talentele si capacitatile noastre si sa gasim solutii inovatoare prin care sa le punem la treaba in folosul nostru.

Pentru o perspectiva mai clara asupra acestor cicluri astrologice importante, va recomand o programare pentru o consultanta astrologica personalizata.

Transmit recunostinta fiecarui OM care citeste aceste randuri, pentru onoarea de a-l intalni pe drumul vietii mele, fie chiar si printr-un simplu gand scris intr-un spatiu virtual.

Multumesc.

Irina-Astrologie si Dezvoltare personala

contact@universulom.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *