Luna Noua in Capricorn-1.02.2022 Maturizare

Luna Noua in Capricorn-1.02.2022 Maturizare

Dragii mei OM,

Bine va regasesc. 

DESPRE DOI…DOI…DOI…

Traim intr-o energie extrem de repetitiva, care se observa cu ochiul liber din numerologia  datelor pe care le traversam. Cifra DOI, care ni se tot arata in aceasta perioada, forteaza intrarea in constiinta Umanitatii a vibratiei Lunare, a Zeitei-Mama, a Marii Preotese si solicita onorarea ei in aceeasi masura in care a fost onorata timp de 1000 de ani si energia masculina a lui UNU. 

DOI este o vibratie a Naturii, a Colectivului, a Femininului atractiv si magnetic, a Lumii noastre Interioare. In plan emotional, este o vibratie a Iubirii, a Acceptarii, a Recunostintei. Este mult-dorita deschidere a Chakrei Inimii, in care consta cunoasterea absoluta, integrata,UNU+ UNU, a lumii.

Privind situatia intr-o cheie spirituala, multiplele izolari din motive medicale, la care am fost supusi cu totii in ultimii ani, reprezinta incercarea noastra de a ne pune in acord cu Spatiul Interior, de a ne auzi mai clar, intr-o liniste necesara, Vocea autentica a Inimii.

DESPRE CAPRICORN

Din analiza astrologica  a perioadei 2020-2022, observ dominatia vibrationala a zodiei Capricorn, locuita constant de planete importante precum Jupiter, Saturn si Pluton. Conform astrologiei vedice, Luna Noua din 1 februarie 2022 este si ea tot in Capricorn si activeaza temele centrale a acestei lungi perioade:

MATURIZAREA PSIHICA, 

VIZIUNE DETASATA, OBIECTIVA, A SITUATIEI,

RECUNOASTEREA VALORII PERSONALE LA SCARA SOCIALA, 

ACORDAREA STRUCTURILOR SOCIALE LA CONSTIENTIZARILE INDIVIDUALE,

ONORAREA TRECUTULUI SI PREGATIREA PENTRU DEPASIREA ACESTUIA.

DESPRE STEAUA URECHII CARE INVATA

Mergand mai in detaliu, Nakshatra, adica segmentul de treisprezece grade si douazeci de minute de pe ecliptica in care se formeaza Luna Noua actuala, se numeste SHRAVANA- Steaua Urechii care invata, ascultand de la cineva. Sunt favorizate toate activitatile in care informatia se transmite pe cale orala, din om in om, de la discipol la invatacel, din generatie in generatie. Este bine sa ascultam cu atentie tot ceea “ce ne trece pe la urechi”, de la cei pe care ii consideram in aceeasi Familie Spirituala cu noi: MENTORI, PROFESORI, EDUCATORI, GURU, INITIATI, AUTORI.

RECOMANDARI ASTROLOGICE

Luna Noua curenta este despre ASCULTARE, asa ca am gasit util sa” traduc” recomandarile pentru fiecare Ascendent printr-o serie de filme motivationale, prin care informatia sa fie vazuta/auzita/transmisa mai curgator, apeland si la zona feminina, artistica a creierului nostru.

Asadar, pentru fiecare Ascendent in parte, propun vizionarea sau poate re-vizionarea urmatoarelor filme/seriale:

BERBEC- Brave New World, prima parte a serialului dupa romanul cu acelasi nume, de Aldous Huxley https://www.imdb.com/title/tt9814116/

TAUR- Beats

https://www.imdb.com/title/tt8530978/?ref_=fn_al_tt_1

GEMENI-The White Tiger

https://www.imdb.com/title/tt6571548/?ref_=nv_sr_srsg_1

RAC- Silver Linings Playbook

https://www.imdb.com/title/tt1045658/?ref_=nv_sr_srsg_0

LEU – The Intern

https://www.imdb.com/title/tt2361509/?ref_=fn_al_tt_1

FECIOARA -Karate Kid I

https://www.imdb.com/title/tt0087538/?ref_=vp_vi_tt

BALANTA- Wonder

https://www.imdb.com/title/tt2543472/?ref_=fn_al_tt_1

SCORPION- Airplane Mode

https://www.imdb.com/title/tt10731748/?ref_=fn_al_tt_2

SAGETATOR -8 Mile

https://www.imdb.com/title/tt0298203/?ref_=nv_sr_srsg_3

CAPRICORN- Tall Girl

https://www.imdb.com/title/tt9252508/?ref_=fn_al_tt_1

VARSATOR- Kardec

https://www.imdb.com/title/tt9213932/?ref_=fn_al_tt_1

PESTI the Social Network

https://www.imdb.com/title/tt1285016/?ref_=fn_al_tt_1

Totodata, va sugerez sa folositi citatele si cuvintele-cheie din prezentarea de mai jos pentru a va crea intentiile acestei Luni Noi, in concordanta cu tema curenta a fiecarui Ascendent. In timp ce va formulati intentia, plantati o samanta si apoi udati-o pana obtineti fructe din ea, atat la propriu, pana planta rodeste, cat si la figurat, pana se materializeaza intentia setata. Succes! 

Eu am plantat multe boabe de grau, pe care le tin in buzunar de la Anul Nou :). Sa creasca si sa rodeasca ce e mai potrivit pentru fiecare dintre noi! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *