Luna Plina din 16.05.2022- MAI usori, ajungem MAI departe

Luna Plina din 16.05.2022- MAI usori, ajungem MAI departe

Dragii mei OM,

A fost din nou Luna Plina, punctul de maxima intensitate al unui ciclu lunar. In plus, Soarele si Luna in tranzit in apropierea axei nodurilor lunare, au determinat fenomenul de eclipsa de Luna.

S-a vorbit mult zilele acestea despre eclipsa de Luna, drept urmare intentionez sa aduc in plus cateva informatii utile si inedite din sfera astrologiei vedice.

Soare in Nakshatra Krittika- A sosit timpul

In ziua eclipsei, Soarele a fost pozitionat in constelatia numita Steaua Focului, care are ca simbol un bisturiu. Aceasta configuratie invita la actiune, dupa ce am oscilat mult timp intre mai multe variante. Ea scoate in prim-plan conceptul de “toate la timpul lor”. Se pare ca acum a venit timpul pentru fiecare dintre noi sa faca acele actiuni pe care ni le doream demult.

Luna in Nakshatra Vishaka- Culegem laurii

Luna s-a aflat in constelatia Steaua Idealului, care are ca simbol arcul triumfal. Este o configuratie care stimuleaza reusita, victoriile obtinute rapid, recompensele care apar in urma unor eforturi sustinute. Ea ne sustine in urmatoarele saptamani sa ne luam premiul, rasplata actiunilor noastre de pana acum.

Mercur retrograd in conjunctie cu Soarele- Cu rabdarea, treci si marea

Mersul aparent retrograd al lui Mercur catre Soare in perioada curenta indica reluarea unor actiuni, in care de aceasta data vom avea succes. Perseverenta de a incerca din nou ne este rasplatita din plin acum. 

Data de 21 mai 2022 este importanta si semnifica un punct de turnura, pentru ca atunci Mercur este la gradul cel mai apropiat de Soare, in astrologie spunem ca e combust. E un moment in care ni se reactiveaza un potential, niste posibilitati pe care le consideram pierdute.

Eclipsa de Luna- Descarcarea “trecutului emotional”

Energia unei eclipse de Luna ne ajuta sa descarcam un bagaj emotional care nu ne mai este necesar. Din punct de vedere al astrologiei vedice, ea reprezinta un moment benefic, cu ajutorul caruia putem constientiza mai usor energia emotionala si o putem corecta, echilibra, mult mai usor.

Ce primim de la acest moment astral grandios?

Integrand tot ce am discutat pana acum, ajungem la concluzia ca momentul reusitei noastre a sosit. Indiferent de cat de mult “nu ne-a iesit” pana acum, alinierea planetara curenta ne da toata sustinerea pentru a indrazni din nou, cu succes, de data aceasta. 

Singura conditie este sa acceptam sa ne eliberam de acele amintiri, stari, ganduri, care ne incovoaie umerii si ne indoaie genunchii cand persistam in ele. 

Urmatoarele afirmatii ne pot fi de ajutor:

  • Este suficient cat am experimentat starea de victima.
  • Este suficient cat m-am simtit vinovat.
  • Este suficient cati oameni “am carat in spate”.
  • Este suficient cat am ramas intr-o situatie/relatie/emotie toxica.
  • Este SUFICIENT.

Conform pozitiei in zodii a planetelor discutate, tema principala pe care recomand sa ne axam in aceste afirmatii eliberatoare are legatura cu latura materiala a vietii: corp fizic, bani, placeri-inclusiv relatii, obiecte, proprietati si valori, talente si abilitati personale.

Zilele acestea am vazut la clientii si la cunoscutii mei numeroase situatii- limita pe tema de mai sus, care urmeaza sa fie rezolvate in urmatoarele saptamani, cel mai probabil incepand cu 21 mai.

Vi le enumar, sunt sigura ca fiecare rezonam cu cate una din situatii:

  • sunt in pragul unei operatii importante, care imi decide mobilitatea, acuitatea vizuala, etc;
  • sunt in pragul unei schimbari/vanzari de domiciliu, care imi va decide calitatea vietii in continuare;
  • sunt pe punctul de a reseta obiectivele financiare de pana acum;
  • sunt intr-un moment de reorientare profesionala, bazata pe un talent, o abilitate, insuficient explorate;
  • sunt intr-un moment critic in relatia de cuplu.

Pentru a descoperi si alte unelte care pot fi de folos in eliberarea emotionala , va invit sa urmariti intalnirea live pe care am avut-o chiar in ziua eclipsei cu Elena, care practica terapia florala Bach, o metoda blanda si foarte eficienta de echilibrare emotionala.

Pentru inspiratie in crearea propriilor afirmatii, va recomand sa urmariti mesajele zilnice de pe FB universulom, unde, pentru urmatoarele doua saptamani vom posta afirmatii care sustin eliberarea emotionala.

Pentru a programa o consultanta astrologica personalizata, care va ajuta si la clarificarea obiectivelor personale in urmatoarea perioada, trimiteti un mail la: contact@universulom.ro.

Multumesc.

Irina- consultanta Astrologie, Ayurveda, Remedii florale Bach

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *