Cu munca si rabdare, visele se implinesc

Cu munca si rabdare, visele se implinesc

Bună ziua dragii mei OM,

Astăzi vorbim despre energia Lunii Noi din 20 februarie 2023, o Lună Nouă care se produce în zodia Vărsătorului, în conjuncție cu o planeta foarte importanta, Saturn. 

Intentii serioase

Ceea ce gandim în aceste zile reprezinta seminte pentru actiunile din următorii doi ani, cat timp Saturn traverseaza cele treizeci de grade ale zodiei.

Pentru că Saturn este o planetă a responsabilizării și a asumarii, este esential sa ne punem intentii serioase 🙂 si sa ne urmam cu perseverenta planurile si ideile pe care le concepem acum, pentru că ele vor da roade mai tarziu, si cu siguranta la inceputul lui 2025 vom fi incantati de rezultatele obtinute.

Arta la puterea a treia

Un alt aspect important care se se produce la această Lună Noua este conjuncția dintre doua planete numite in astrologie micul si marele benefic, Venus și Jupiter, în zodia Peștilor, alaturi de Neptun. Este o conjuncție extraordinar de frumoasă, pentru că toate cele trei planete se simt fericite în această zodie, si desigur 😀 ne transmit si noua starea lor.

Pentru Jupiter, zodia Peștilor reprezintă domiciliul ei de noapte, unde se simte acasa si de unde ne transmite vibratiile sale benefice, la cote maxime.

Pentru Venus, zodia Peștilor reprezintă zodia de exaltare, locul în care ea se simte ca la o petrecere si isi exagerează la modul pozitiv, de cele mai multe ori 🙂, toate calitățile. 

Neptun este stapanul visurilor si al inconstientului colectiv, o planeta descoperita recent, caruia astrologii moderni i-au stabilit domiciliul alaturi de Jupiter, tot in Pești.

Sa indraznim sa visam maret

Conjunctura de mai sus ne aduce tuturor multa inspirație si ne face mult mai conectați cu imaginația si cu visele noastre. Intr-o varianta exagerată, ne poate duce chiar către utopii, dar atâta vreme cât avem și limitele aduse de prezența lui Saturn împreună cu Soarele și Lună, nu pot să cred decât că ne va sustine cea mai echilibrată si mai realizabila perspectiva, viziune, idee, oricat de grandomana ne-ar parea ea initial. 

Așadar, să îndrăznim sa ne ascultam visele si visurile si sa ne expandam planurile in acord cu ele. Să aducem mai mult arta în activitățile noastre zilnice. Practic, combinația vibratiilor lui Venus si a lui Jupiter arată că înțelepciunea noastră crește pe măsură ce o asociem cu obiective artistice, cu o viziune artistică si cu cat aducem o formă frumoasă, estetica, în toate manifestările noastre. 

Viceversa, cei care sunt deja implicați de activități artistice este bine să aduca mai multă înțelepciune si constientizare in actul artistic, sa aprofundeze cunoașterea legată de arta practicata si sa gaseasca modalitati sa o impartaseasca, devenind profesori, indrumatori in acel domeniu artistic.

Steaua celor o suta de vindecatori

Mai mult, analizând poziția Soarelui si Lunii, la momentul de Luna Noua, în cele douazeci si sapte de constelații vedice numite nakshatre, descoperim că ele se afla in Shatabhisha sau Steaua celor o suta de vindecatori, care semnifica efortul depus de mai multe persoane pentru a realiza ceva.

In concluzie, este nevoie să ne unim forțele în interiorul unor comunități, pentru că tot ce se creeaza în cadrul unui grup are mult mai mari sanse de reusita acum, fie că este vorba de un proces de vindecare, sau că este vorba de procese de educație, sau chiar de un proces economic, in care oamenii se strang pentru a-și organiza mai bine resursele materiale. 

Dacă apelam la o metafora, constelația Shatabhisha ne conectează cu modelul stupului, cu albinele care fac totul împreună, în interiorul unei comunități bine organizate, și care se ajută necondiționat, fără să iși pună problema realizărilor strict personale si fără să puna orgoliul în fața necesităților de grup.

Ce remedii avem la dispozitie

Remediile pentru toată lumea în următoarea perioadă sunt:

– 🙂bineînțeles, consumul de miere și de alte produse ale stupului.

– folosirea remediilor din plante, a fitoterapiei, și a celor din flori, pentru reglarea fina a emotiilor, cum sunt remediile florale Bach.

– cultivarea și îngrijirea florilor în propriile case și grădini. 

– cultivarea frumuseții in propria viață și aici vorbim despre frumusețe fizică, despre frumusete morală si bineinteles, spirituala. 

– cultivarea unei abilitati artistice: scriere, teatru, muzica, pictura, fotografie, design, etc.

Idei de planificare pentru fiecare ascendent/semn lunar in parte

Haideți să vedem acum care ar fi vibrațiile acestei Luni Noi pentru fiecare ascendent în parte. Vă reamintesc că puteți să folosiți aceste predicții și în funcție de pozitia Lunii natale in zodii. Pentru a vă afla zodia Lunara, este necesar să o calculați folosind un site de astrologie vedica, de exemplu, www.devaguru.com, sau puteți să întrebați astrologul de serviciu și voi fi bucuroasă să o determin pentru membrii interesati din comunitatea Universul OM.

De pe 20.02. initiez si un grup de Telegram, unde postez informatii astrologice zilnice. Va invit sa intrati in grup pe linkul urmator:

https://t.me/+yg-7_tsTbJY1MzVk

Ideile de mai jos  sunt valabile pentru următorii doi ani și se axeaza pe două aspecte principale: în prima parte discut despre influența saturniană, de organizare și structură pe anumite domenii de viață, iar în a doua parte vorbesc despre influența jupiteriană, de dezvoltare și beneficii pe alte domenii din harta personala.

Si acum să începem. 

Ascendent/Luna in zodia Berbecului

Pentru cei care au ascendent în Berbec sau pentru cei cu cu Luna în zodia Berbecului, Luna Nouă în Vărsător aduce planuri și conștientizări importante pe domeniile social si financiar. Este un moment potrivit pentru a începe o activitate antreprenorială sau pentru a-și organiza mai bine o companie deja existentă. Totodata, e o perioada buna pentru a câștiga mai multa încredere în comunitățile și asociațiile din care fac parte, pentru a-și consolida rolul important în grupurile lor de interese. Toate aceste demersuri vor genera profituri si o crestere generala a veniturilor in urmatorii doi ani.

De asemenea, este foarte important ca nativii să aibă o activitate de relaxare cu componenta spirituală, artistică, estetică. Le face bine să se odihnească ascultand muzică, de exemplu, sau contempland o expoziție de pictură sau folosind o meditație ghidată însoțită de imagini si un fond muzical plăcute. O alta idee este sa isi faca un jurnal de vise, in care sa si reprezinte grafic unele imagini descarcate din subconstient.

Ascendent/ Lună în zodia Taurului

Pentru nativii cu ascendent sau Lună în zodia Taurului, această Luna Noua inaugureaza baza construirii unei cariere stabile si recunoscute pe un plan mai larg. Actiunile intreprinse in următorii doi ani reprezinta garanția mentinerii unei numite poziții sociale în următorii treizeci de ani, ani necesari lui Saturn pentru a reveni in Varsator.

Momentul poate fi considerat un începutul al consolidarii poziției acestor nativi în organizațiile și sistemele în care sunt deja integrati si favorizează, după cum am spus la începutul discuției, dezvoltarea profesionala in domeniile alternative, soluțiile inovatoare, contactul cu tehnologia, informatizarea, rețelele sociale, lucrul în echipe de cercetare, de studiu.

Nativii sunt stimulati sa evolueze prin interactiunea cu profesori si traineri, si prin accesarea unor cursuri de tip marketing, web-design, social media. Totodată, integrarea în grupuri cu interese creative și artistice îi poate ajuta pe nativi să își dezvolte rețeaua de contacte și să găsească sustinere pe termen lung pentru realizarea obiectivelor lor profesionale.

Ascendent/Lună în zodia Gemenilor

Pentru cei cu ascendentul sau Luna în zodia Gemenilor, Luna nouă în Vărsător reprezintă un moment de decizie important in ceea ce priveste direcția de viață pe termen lung. Este necesar să se hotărască asupra unui drum și să il urmeze cu perseverenta. Poate fi vorba de un drum educațional, de exemplu inscrierea la o universitate, aplicarea pentru niste cursuri de perfecționare sau pur și simplu de setarea unei viziuni de viață mai clare, mai organizate. Oricare ar fi planul lor, este bine să cultive răbdarea, care e mai puțin specifică Gemenilor și să ramana fideli acestui plan în următorii doi ani.

Pentru acești nativi, ajutorul pe termen lung vine din sfera profesională. Ei sunt susținuți în aceste decizii importante de viață de persoane și situații cre au legătură cu cariera lor. Cu siguranță, vor avea parte de multă înțelegere din partea șefilor, a autorităților, și vor beneficia foarte mult de asocierea viziunilor personale cu cele ale publicului larg, ale curentelor de opinie general acceptate.

Ascendent/Lună în zodia Racului 

Pentru nativii cu ascendentul sau Luna în zodia Racului, Luna Nouă se produce pe casa resurselor ascunse, fie ele resurse materiale sau psihologice. Acum este foarte important pentru ei să intre intr-un proces de autodescoperire. E bine să dea dovadă de răbdare cu ei înșiși pentru a descoperi calități, puteri, abilități de care nu credeau că pot fi capabili. 

De asemenea, este un moment bun pentru intrarea într un proces psihoterapeutic sau într- un proces de inițiere într-o disciplină ezoterică,cum este de exemplu chiar astrologia.

Este totodată perioada potrivita pentru ca acești nativi să își recunoască și să își ceară în mod responsabil drepturile din cadrul parteneriatelor în care sunt implicați. Pote fi vorba despre bunuri si venituri ale partenerului de viata sau venituri rezultate in urma unor parteneriate de afaceri. 

In urmatoarele luni, ajutorul pentru nativii din Rac vine din domeniul educației. De aceea, este esential ceea ce studiază în acest moment, facultatea pe care aleg să o urmeze, profesorul la cursurile căruia se înscriu sau disciplina, cultura pe care aleg să le exploreze chiar într-un mod autodidact. Toate aceste informații, toți oamenii care au un rol de profesor, de îndrumător în viața nativului în aceste momente sunt extraordinar de benefici, mai ales femeile profesor și mai ales persoanele care au orientare către domeniul creativ sau artistic.

Ascendent/ Lună în zodia Leului 

Pentru nativii cu ascendentul sau Luna în zodia Leului, această Lună Nouă este crucială pentru relațiile de cuplu sau de parteneriat. Este momentul unei evaluări foarte serioase a resurselor, trăirilor, situațiilor care derivă din interacțiunea cu partenerul lor. Este inceputul unui proces de maturizare și de asumare a relațiilor din viata lor, pentru ca acestea să fie funcționale pe termen lung. De asemenea, reprezinta un moment bun pentru a seta alături de partener obiective ale acestei relații: cum văd împreună relația în următorii cinci ani, zece ani sau poate mai mult. Foarte benefic pentru nativi acum este să apeleze la psihoterapie de cuplu, la consiliere psihologică individuala sau la orice tip de autoanaliză a emoțiilor și stărilor produse de conviețuirea în cuplu.

Creșterea veniturilor partenerului sau obținerea unor bani din moșteniri sau alte surse indirecte susțin nativii în rezolvarea acestor situații de cuplu si ii ajuta sa isi creasca increderea in propria persoana.

Ascendent/ Lună în zodia Fecioarei 

Pentru nativii cu ascendentul sau Luna în zodia Fecioarei, Luna Nouă în Vărsător se poziționează pe domeniul muncii și al sănătății. De aceea, este foarte important ca acești nativi să adopte un stil de viață responsabil, să devină mai atenți la alimentație, la mișcarea zilnică și la diferitele rutine necesare pentru o viata sanatoasa. Poate este nevoie de o ajustare a programului de muncă, care e prea lung, prea obositor. Poate este nevoie de o reorganizare a activităților profesionale, pentru a deveni mai eficienți. Nativii au sansa, ca in doi ani, sa atinga mari performanțe profesionale. Ei devin tot mai buni în ceea ce fac zi de zi, fie că este vorba despre un stil de viață mai sănătos sau despre o eficiență sporită în cadrul serviciului.

In această perioadă, ajutorul pentru nativii în Fecioară vine de la parteneri. Vor fi uimiți să vadă câți oameni vin către ei să-i ,să-i susțină. Relatiile cu femeile sunt foarte favorabile, sau cu persoane care au o componentă artistică sau inalt morala în ocupația lor, sunt creatori, sunt pasionati de domeniul artei sau spiritualitatii.

Ascendent/ Lună în zodia Balanței 

Pentru persoanele cu ascendentul sau Luna în zodia Balanței, această Lună Nouă aduce planuri serioase privind copiii sau relația cu copii. Toate conceptiile legate de copii intră într-o etapa de maturizare. Acum este bine ca nativii să își facă planuri pe termen lung pentru educația copiilor, echilibrul emoțional, stilul de viață, comportamentul lor, pentru tot ceea ce ar avea acestia nevoie in procesul de devenire ca OM.

Pentru cei care nu au copii, este un moment potrivit de planificare a unei sarcini, de analizare a dorintelor si intentiilor partenerilor referitoare la nasterea si cresterea copiilor.

Pentru cei care nu au si nici nu isi doresc copii inca, este un moment bun de a se maturiza in relatiile romantice, de a constientiza cum si de cine se indragostesc si, daca au deja o persoana iubita, sa faca pasi inainte catre o relatie mai stabila.

Totodată, Luna Nouă activeaza pentru acesti nativi domeniul creativității. Ei sunt invitați să își exprime creativitatea într-o maniera mult mai asumata de acum înainte. De exemplu, dacă au un hobby, o pasiune, le place să facă ceva foarte mult, dar până acum au făcut acel lucru cand si cand, acum este momentul să il ducă la performanță, să ajungă foarte buni într-un anumit domeniu. 

Aici este vorba inclusiv despre educație. Dacă invatau ceva la modul amator, acum sunt sustinuti din astral să devină profesioniști. Este cea mai bună perioadă pentru a-și pune aceste intenții pentru viitor, pentru a-si seta obiectivul de a ajunge la performanțe în acel domeniu de interes și sigur vor reuși să aibă acele performanțe pana in 2025.

Reamintesc că sunt favorizate domeniile alternative, inovatoare, tot ce are legătură cu tehnologia de vârf, tot ceea ce are legătură cu comunitatea, cu folosirea unor abilități în sprijinul societății, în sprijinul oamenilor de lângă noi.

In privința ajutorului și al influxurilor benefice pentru ei în în această perioadă, acestea vin din zona muncii si a ocupatiilor zilnice. Nativii cu ascendent sau Luna in Balanță sunt ajutați de colegii de muncă, sunt ajutați de situațiile de la serviciu. Sunt ajutați de un stil de viață creativ si spiritual. Cu cât introduc mai mult în viața lor preocupările artistice, muzica, dansul pictura, teatrul, cu cât introduc meditațiile și o practică spirituală constanta, cu atât vor avansa mai mult in obiectivele propuse.

Ascendentul/ Luna în zodia Scorpionului

Pentru nativii cu ascendentul sau Luna în Scorpion, perioada este potrivită pentru o reorganizare a familiei. Cu siguranță, este nevoie să discute bugetul, bunurile comune, un set de reguli de convietuire si rolurile pe care fiecare le are în cadrul familiei. La mijloc pot apărea și situații legate de părinții și de familia de origine. 

Este necesar ca nativii să aibă răbdare in a implementa anumite schimbări în organizarea familiei. În acest context, poate fi nevoie ca ei să își schimbe domiciliul care nu mai corespunde planurilor de viitor comune, sau să schimbe o mașină care nu mai serveste nevoilor familiei, sau sa se debaraseze de o proprietate pe care o dețineau in favoarea alteia, mai potrivite pentru solicitările curente.

Influxurile favorabile pentru nativi vin dinspre domeniile creativității și al copiilor. Toate planurile legate de copii, de concepere a copiilor, de relația cu copiii sunt favorizate acum. Dacă au copii, nativii vor avea parte de multă bucurie din partea lor și de rezultate foarte bune ale acestora, mai ales din segmentul artistic. Pentru nativii aflați într-o relație, este un moment culminant în exprimarea sentimentelor și a pasiunii între parteneri, iar pentru nativii singuri, este un moment foarte bun pentru a găsi o persoană cu care să dezvolte o relatie de cuplu. 

Nativilor în Scorpion li se oferă acum multă creativitate, multa putere de atractie, de exprimare, și un spirit foarte jucăuș, ceea ce ajută să depășească cu brio orice provocări.

 Ascendent/ Lună în zodia Săgetătorului

Pentru nativii cu ascendentul sau Luna în zodia Săgetătorului, Luna Nouă în Vărsător se produce pe casa comunicării. Este un moment de referinta, care marchează începutul maturizării lor pe acest plan. Cuvintele sunt importante, ceea ce gandim si ceea ce vorbim are un efect foarte puternic asupra noastră și asupra celor din jur. De aceea, cu cât suntem mai conștienți de gandurile noastre, de cuvintele noastre, de mesajul pe care îl transmitem, cu atât atragem evenimente mai favorabile, oamenii mai potriviți în viața noastră și mai mult, transmitem în univers o vibrație mai înaltă, mai armonioasa.

De asemenea, relațiile cu frații, cu prietenii, cu vecinii,si in general cu persoanele apropiate, intră și ele într-un proces de evaluare. Vor fi necesare ajustări, discuții, stabilirea unor limite sănătoase, poate despartiri, dar la final, cei care vor rămâne alături de nativi, vor fi oameni de încredere, pe care se pot baza în orice situație.

Nativii în Săgetător beneficiază în această perioadă de susținere astrală din partea familiei. Căminul, mediul familial, îi hrănesc emoțional și sufletește și le dau motive pentru a se simți împliniți. Acum este un moment potrivit pentru a achiziționa diverse obiecte sau aparatură electrocasnică pentru locuință, de a-și înfrumuseța căminul prin diverse accesorii de design, de a crea o atmosferă binefăcătoare si relaxanta in interiorul propriei case.

Ascendent/ Luna în zodia Capricornului

Pentru  nativii cu ascendentul sau Luna în zodia Capricornului, Luna Nouă în Vărsător activează domeniul banilor si al valorilor. Este vorba atât despre resursele materiale pe care le dețin, cât și despre talentele lor, despre zestrea lor genetică. Este momentul ca ei să își organizeze mai bine aceste valori personale. De exemplu: să înceapă să își economisească banii, să investească într o proprietate care să le aducă venituri pe termen lung, să investească în propria persoană prin cultivarea unei anumite abilitati. 

De asemenea, conjunctura astrala are legătură cu alimentația nativilor. Inceperea unei diete, organizarea mai buna a meselor zilnice, stabilirea unui număr potrivit de calorii, toate aceste demersuri sunt foarte recomandate pentru ei în următoarea perioadă.

Influxurile benefice vin pentru acești nativi dinspre prieteni, rude, frați,vecini. Ei sunt sustinuti de persoanele apropiate si au parte de multă interacțiune cu acestia. Poate fi vorba de ieșiri la diverse evenimente, călătorii scurte, conversatii telefonice, mai mai multe ca de obicei. Ei sunt de altfel și mult mai comunicativi acum, mai deschiși către a cunoaște oameni noi,informații noi, mai ales din domeniul artistic. 

Ascendent/ Luna în zodia Vărsătorului 

Nativii cu ascendentul sau Luna în zodia Vărsătorului sunt vedetele acestei perioade. Luna Nouă ii determina sa isi evalueze mai bine personalitatea, aspectul fizic, vitalitatea, sănătatea. Această poziție indică începutul unei maturizări la nivel personal. Ei își analizează acum propria imagine, coafura, felul în care se îmbracă, felul în care au grijă de corpul lor, exercițiile fizice, hrana, mișcarea. Toate acestea sunt observate atent și apoi aduse într o formă care să sustina noua ființă care se naște acum, mai matura, mai responsabila, mai serioasa. 

Inclusiv apartenența la o comunitate este discutabila acum pentru nativi. Maturizarea care survine poate să ii distanteze de grupurile frecventate până acum. Deci este foarte posibil să nu se mai simta integrati in cercuri în care altădată se simțeau de-ai casei.

Partea bună pentru ei în această perioadă vine din zona banilor. Sunt favorizate achizițiile unor obiecte de valoare, poate a unor obiecte de artă, a unor colecții. Isi pot cumpara lucruri care le înfrumusețează casa si corpul. De asemenea, simt nevoia de a consuma mâncăruri fine si de a se delecta in restaurante de lux. Un alt aspect important este dorința de a-și dezvolta talentul artistic. Este chiar recomandat acum să înceapă să studieze un instrument sau să învețe să picteze, să facă niște cursuri de teatru, de design sau de arta,in general.

Ascendent/ Luna în zodia Peștilor

Pentru nativii cu Luna sau ascendentul în zodia Peștilor, Luna Nouă în Vărsător indică o perioadă de retragere, în care acești nativi să fie într-un contact constant cu latura spirituală a ființei lor. Este recomandat să înceapă o practică zilnică de rugăciune, de meditație, de repetare a unor afirmații, sau orice tip de activitate care le crește conexiunea cu Divinul, cu Universul.Orice formă de de renuntare este și ea benefică acum: de exemplu, postul alimentar, renunțarea la anumite activități sociale, retragerile, pelerinajele, dontiile catre persoane in varsta sau/si defavorizate.

Este totodată o perioadă de asumare a unor finaluri. Ei au nevoie sa înțeleaga faptul că, pentru a începe ceva nou și bun în viață, este necesar să pună punct unor situații, activități, relații care nu mai servesc binelui lor cel mai înalt.

Planetele benefice Venus si Jupiter se reunesc acum chiar în zodia Peștilor, ceea ce îi face pe nativi adevarati binefacatori pentru cei din jur. Ei sunt perceputi ca niște faruri, ca niște felinare care reaprind bucuria, speranța, încrederea în oameni. Munca spirituală pe care nativii o fac cu ei înșiși le crește mult vibrația și îi ajută să aibă acest rol de ghidare si susținere necondiționată a tuturor persoanelor cu care interacționează.

Irina-Astrolog

contact@universulom.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *