Terapeuti

Echipa de specialisti Universul OM te sustine prin sesiuni personalizate 1-1 in tara, international si online in procesul tau de vindecare/imputernicire/evolutie. Prima discutie in vederea contractarii serviciilor este gratuita.

Carmen Elena Grosu Bucuresti

♣ Terapia Craniosacrala Institutul Upledger România curs introductiv TCS (2016), CST1 (2019), CST2 (2020; ♣ Theta healing la THInK Institute by Vianna Stibal; ADN baza (2018), Anatomie intuitiva (2018), ADN Avansat (2018); ♣ Terapia Raindrop (2019);♣Tehnician nutritionist certificat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației (2018); ♣ “Esența Ingerilor” cu Irina Plescan (2020);♣ “Ultimate Health Conference” cu Dr. T. Collin Campbell (2016); ♣“Scoala sanatate 5D” cu dr Sorina Soescu (2016-2017)

Contact: telefon: 0740 062 393, email: carmen.e.grosu@gmail.com,

Facilitez terapii in zona Dorobanti – Perla, la adresa: str Hatmanul Arbore nr 12, etaj 5, sector 1, București.

Sunt o calatoare prin Univers, îndrăgostită de Viața și natura, pasionată de citit și uleiuri esentiale. Căutând răspunsuri am început sa studiez nutritia, terapia craniosacrala, theta healing, aromoterapia ,…. Sunt astfel facilitator terapia Craniosacrala, consultant Aromoterapie, facilitator terapie Raindrop (terapie cu uleiuri esentiale). Îmi place sa invat si sa aplic, la fel cum îmi place sa fiu între oameni dăruind cu bucurie din ceea ce sunt.  Corpul nostru este un profesor minunat, sa-i oferim atentie si iubire si sa-l sustinem in eliberarea blocajele si restrictiile ce le resimte pentru a permite energiei Vietii sa curga prin noi. Beneficiile unei sesiuni de terapie holistica sunt multiple: un somn mai odihnitor, un sistem imunitar mai puternic, sistemul endocrin începe sa se autoregleze, sistemul muscular si osos se reface, sistemul cardiovascular imbunatateste circulatia și fluiditatea sanguina astfel ca persoana devine mai relaxată, sanatoasa si plina de vitalitate. Terapia Craniosacrala sau Raindrop se adresează atât persoanelor cu probleme de sanatate, dar și celor ce doresc să-și pastreze starea de liniște, armonie, sanatate si vitalitate, totul spre alinarea suferintelor fizice, clairtatea gandurilor, bucuria inimii si inatlarea spiritului.

Oana Calota – Baia Mare

Terapie florală Bach– o metodă simplă de reechilibrare a stării interioare cu ajutorul esenţelor hidroalcolice din flori.

Terapie CranioSacrală metoda Upledger– o terapie manuală blândă şi relaxantă, prin care se eliberează tensiunile din corp şi se susţine capacitatea naturală de vindecare a organismului.

Contact: Telefon 0749416573,

e-mail oanacalota@yahoo.com.

Sunt pasionată de cercetarea şi înţelegerea universului interior, atât al oamenilor, cât şi al fiinţelor, lucrurilor şi proceselor din jurul meu. În 2009, în urma unor evenimente neplăcute, mi-am schimbat percepţia asupra vieţii şi m-am hotărât să trăiesc asumându-mi responsabilitatea pentru toate alegerile mele. Mi-am dedicat de atunci timpul şi energia folosirii cunoştinţelor, aptitudinilor şi experienţei mele pentru a-i ajuta şi pe cei din jurul meu să realizeze ce comori au în interior şi cum să ajungă la ele. Am absolvit Facultatea de Medicină Generală din Bucureşti în 1993, iar după finalizarea programului de rezidenţiat în Radiodiagnostic, am continuat pregătirea medicală în Homeopatie.  Drumul meu de aprofundare a cunoaşterii interiorului a continuat cu cursurile şi certificarea internaţională în Terapia Florală Bach, apoi cu cursurile şi ateliere de Theta-Healing, şamanism, Qigong, Taijiquan, terapie cu îngeri, Acces Bars, Essence of Angels, Călătorii în inimă, yoga, Reiki (Usui, Karuna şi Egyptian Energies), Constelaţii Familiale şi cu obţinerea atestatelor de instructor de Taijiquan şi de asistent-maestru Qigong, de consilier pentru dezvoltare personală, maseur şi de tehnician nutriţionist. Dar cea mai importantă întâlnire a fost cea cu Terapia CranioSacrală metoda Upledger, în 2012. De atunci şi până în prezent am urmat 13 cursuri diferite în acest domeniu, am organizat două cursuri şi o conferinţă în Baia Mare şi sunt în procesul de certificare internaţională ca tehnician de Terapie CranioSacrală.  Practica mea se axează în principal pe facilitarea îmbunătăţirii stării de sănătate prin intermediul: – Terapiei CranioSacrale metoda Upledger- o terapie manuală blândă şi relaxantă, prin care se eliberează tensiunile din corp şi se susţine capacitatea naturală de vindecare a organismului. – Terapiei florale Bach- o metodă simplă de reechilibrare a stării interioare cu ajutorul esenţelor hidroalcolice din flori.

Doina Anca Macovei – Bucuresti

Sunt Doina si sunt un OM dornic sa invete continuu si sa daruiasca. Imi place sa impartasesc din cunoasterea mea si pot fi ghidul si sustinatorul tau.

Sunt consilier Dezvoltare personala si  urmez cursurile ARPI, prima scoala de formare in psihoterapie integrativa, acreditata in Romania.

Te pot indruma, sutine, ghida  sa iti creezi obisnuintele de gandire si un comportament care sa iti permita sa traiesti implinit.

Contact: Telefon: 0722344226

email: doinamacovei@yahoo.com

Ai decis ca ar fi timpul sa schimbi ceva? Care este primul lucru pe care l-ai face? Cand ai petrecut ultima oara timp cu tine? Ai incercat sa te cunosti, sa te intelegi? Ai nevoie de ghidare si sustinere in procesul tau de actualizare a eului, in procesul tau de dezvoltare personala? In ce domeniu al vietii tale? Iti pot fi alaturi si te pot ajuta sa stabilesti un plan, obiective si actiuni care sa iti permita sa traiesti implinit (a). Actualizarea eului este cea mai puternica forta motivatoare, iar dezvoltarea personala este cunoscuta ca stiinta succesului. Te pot indruma, sutine, ghida sa iti creezi obisnuintele de gandire si un comportament care sa iti permita sa cunosti succesul si sa traiesti implinit.(a) Personal am cunoscut si succesul si esecul atit pe plan personal, cat si profesional, dar sentimentul de implinire este cel pe care il cultiv zilnic.

Irina Plescan – Bucuresti

Fondatoare a grupului si a Scolii UniversulOm, cu o pasiune pentru astrologie care dureaza de aproape treizeci de ani, Irina va va conduce in principal prin sistemul astrologiei vedice, facand referiri si la alte sisteme pe care le-a explorat: astrologia europeana, cea chineza, numerologia, tarotul, muzica, fitoterapia traditionala indiana Ayurveda si terapiile vibrationale, meditatiile ghidate. ♣absolventa a Facultatii de Farmacie-UMF Bucuresti (2001) si a rezidentiatului in Farmacie clinica (2004) ♣am urmat cursurile Facultatii de Comunicare si Relatii Publice David Ogilvy (2001-2004) ♣ am facut cursuri postuniversitare de perfectionare in domeniul Ayurveda (2007-2010)♣nivel 1,2,3 terapie florala Bach(2011-2013) ♣ curs de biorezonanta (2013) ♣curs de terapeuti si curs de profesori in terapia Essence of Angels (2015)♣curs de meditatii, pentru profesori- Calatorii in Inima ♣cursuri de Astrologie vedica (2006) si europeana (2019) ♣curs de Formator (2020)

Contact: Telefon 0728 290 242

email: irina.plescan@gmail.com

Eu sunt Irina si iubesc astrologia. In adolescenta, am pornit  inspre astrologie mai mult din curiozitate si am privit-o ca pe un hobby interesant. Cu mult mai tarziu am inteles cat de necesar este sa imi dezvolt ascultarea, empatia, intuitia, pentru a transmite informatia astrologica intr-o forma blanda, neinvaziva, care sa fie de ajutor pentru persoana din fata mea. Tin minte si acum replica unui prieten care ma suna si imi spunea de la inceput: “Te rog, mie sa imi spui doar de bine.”

In ce priveste intelegerea astrologiei ca disciplina spirituala, marturisesc ca  am ocolit subiectul multi ani, pana cand m-am simtit pregatita sa il traiesc si sa il transmit intr-un mod autentic. Am inceput cu studiul astrologiei europene, apoi am continuat cu astrologia vedica, la care am adaugat in decursul anilor cunostinte despre  numerologie, muzica, terapii alternative, sistemul de chakre, meditatiile ghidate si lucrul cu intentiile.

Consider ca acum practic o astrologie holistica, in cadrul careia discut toate aspectele fiintei, in corelatie: ratiune, emotii, planurile material si sufletesc si ofer un fel de “retete astrologice”,ca intr-o continuare a primei mele ocupatii, aceea de farmacist. Mai cred ca astrologia vazuta ca suport in evolutia personala si spirituala este vocatia mea. Prin consultatiile oferite, imi onorez vocatia si transmit mai departe informatia procesata in multi ani de experienta, in intentia de a reda acestui sistem de cunoastere locul pe care il merita in constiinta colectiva.

Teofil Matei – Bucuresti

♣Terapie Transgenerationala,

♣Parenting, ♣Theta Healing, Terapie Cuantica, Sexualitate Sacra, ♣MultiDimensional Transformation 13D,♣ Acupunctura energetica, ♣Reflexoterapie, ♣Masaj intuitiv, cum sa te pregatesti pentru sosirea unui copil, ♣Radiestezie, ♣Rugaciune/vindecare din spatiul sacru al inimii. 

Contact: Telefon : 0720.724.448

Facebook

Facilitez sesiuni de terapie in Bucuresti, national/international si online

Ma pot decrie ca explorator, trăitor, facilitator, prieten, călauză, ghid, terapeut, profesor, magician. Iubesc viata, oamenii, pe mine cat si ceea ce fac. Din 2014 am inceput sa practic si sa facilitez mai multe tehnici si terapii alternative atat prin ateliere de lucru in grup cat si sesiuni individuale. De-a lungul anilor, sesiunile terapeutice s-au cristalizat in sedinte de educatie multidimensionala prin care procesele terapeutice si de vindecare apar in urma intelegerii (constientizarii) profunde. Prin acest mod, clientul, de la sine, este imputernicit si implicit responsabilizat, apare colaborarea de la egal la egal si dispare paradigma in care clientul este vindecat de catre terapeut.In sedintele facilitate ofer sustinere, continere, acceptare si ascultare din starea de prezenta. Tehnicile si terapiile recomandate sunt adaptate in functie de nevoile fiecarui client.

Maria Carmen – Bucuresti

 In prezent explorez la nivel multidimensinal viata si ofer sedinte de refexoterapie, masaj intuitiv, terapie craniosacrala, sexualitate sacra- binecuvantarea pantecului,  MultiDimensional Transformation 13D, Tehnici Pleiadiene energetice, facilitare procese emotionale prin metoda Calatoria – Brandon Bays, Dansul Inimii Insorite –  care este mai mult o tehnica de grup.

Contact: Telefon 0729305334

email: scortanumaria@gmail.com,

Facebook

Cel mai bine m-aș putea descrie ca fiind un copil al vieții, al măreției ei prin experiența aceasta de “boț de humă”.  Iubesc natura în toate formele de manifestare, iar pădurea și mirosul de pământ umed este seva care mă conectează la toate simțirile ființei mele, de la fermitatea unei rădăcini puternice, la iubirea cea hrănitoarea pe care doar o mamă știe a o dărui și până la dansul întregirii cosmice și multidimensional în care Terra își unduiește grațios revoluția. Explorarea mea ca un huma(n) ce sunt a început acum aproximativ trei decenii, timp în care viața a adus și a presărat peste mine și în mine multe experiențe însorite ale copilăriei, la bunici, la țară, în vacanțe. Acolo am făcut cunoștință cu râul, cu ramul, cu pădurea, cu fragii proaspeți, cu genunchii juliți pe prund, cocoțatul în copacii vecinilor pe furiș după cireși, mere sau pere (cele din curtea bunicilor nu erau așa bune nicioadata :))  ), cu gustul coacazelor roșii care îmi erau mâncare și de prânz și de cină,ca să nu mă duc în casă… Ușor, ușor , pe nesimțite au venit anii adolescenței și a ceea ce se numește adult, unde viață a început să se manifeste cu provocări emoționale și căutări de sine din ce în ce mai profunde. Fiind un suflu de viață curios, am explorat și am înțeles într-un final cât de multă înțelepciune și forță vitală are corpul nostru când este ascultat, onorat cu blândețe și acceptare. Am  fost mereu ghidată de viață să experimentez căi de a mă cunoaște și de a-mi cunoaște corpul si fiinta, de la fitness, Yoga, dansuri, dans quantic, respirație conștientă, tehnici taoiste,  tehnici energetice, reflexoterapie, craniosacral, tehnici de eliberare emoțională, precum și importantă alimentației și al unui ritm de viață cât mai aliniat la ciclicitatea zi-noapte (anotimpuri).

Camelia Daniela Stefan – Bucuresti

Formare în Coaching: Licensed Associate Life Coach(ICI), cu formare în coachingul individual -2011 și de grup-2014

♣ Practitioner și Master Practitioner NLP cu triplă acreditare internațională (ÎN, IANLP, SNPL) 2009- 2010.
♣ Formare Trainer practicant de Inteligență Spirituală acreditat de SQ Institute – Australia, 2015.
♣ Consultant International Panorama Socială– Lucas Derks, 2017 ( Training 5 zile cu acreditare internațională)

Contact: Telefon 0756499975

email: coaching@cameliastefan.ro; www.cameliastefan.ro

Facilitez sesiuni 1-1 in Bucuresti si online

„Sunt pasionata de descoperirea potentialului uman si de pictura.  Avand ca fundatie propria experienta de viata si o paleta de specializari in munca cu oamenii, Acum sustin si ghidez din Prezenta, intuitiv,  accesul la resurse si potential.” Prin sesiunile de coaching transformational ajută persoane și grupuri să își transforme provocările în oportunități, să își recapete puterea personală pentru a se canaliza în direcția dorită. Având o natură empatică și profund intuitivă sesiunile ei au la bază un raport profund cu ceilalți. Abordarea pe care o folosește în sesiuni este o combinație unică de instrumente puternice de transformare: Coaching Nlp, Terapia Resurselor, Terapia “ Panorama Familiei”, meditație și channeling. Este pasionată de inteligența spirituală, de potențialul uman, iar subiectul Conștiinței este “copilul” pe care îl crește de mulți ani având o natură intuitivă, orientată spre abstract și sisteme. Sesiunile ei au la bază abordarea integrativă – totul a pornit logic și firesc fascinată fiind de procesul de individuare Jungian , proces pe care l-a aprofundat studiind filozofia lui Ken Wilber și alți consacrați în domeniu.