ATELIERE DE ASTROLOGIE UNIVERSUL OM

 • 2 ateliere pe luna.
 • lunea, intre orele 18:00-21:30
 • inscrieri la contact@universulom.ro

 

Draga OM,

Ma numesc Irina, sunt o calatoare prin aceasta lume, la fel ca si voi, iar astrologia este o pentru mine o misiune de suflet. Ca urmare a multitudinii de informatii conexe pe care le aduc in cadrul interpetarii unei harti astrale, consider ca practic o astrologie holistica. 

Traduc astrologia holistica printr-o astrologie care aplica o viziune holografica asupra Universului, facand conexiuni intre planete, culori, sunete, entitati angelice si chakrele corpului uman, respectiv intre noi/astrograma noastra natala si tot ce ne inconjura.

O viziune personala asupra Astrogramei natale

 Astrograma noastra este amprenta noastra energetica, amprenta pe care o primim in momentul alegerii de a ne intrupa pe Pamant. Este alegerea sufletului nostru dinainte de a fi in corp.

De aceea, consider astrologia o stiinta cu o vibratie foarte inalta, care ne poate ajuta sa re-gasim drumul catre Sinele Superior si catre relatia noastra cu Divinitatea, sa ne aliniem cu cerintele sufletului nostru  si in acest fel sa traim o viata implinita.

In cadrul cursului Essence of Angels- Esenta Ingerilor pe care il predau in Romania, este descrisa chakra Steaua Sufletului, o chakra aflata in dimensiunea a cincea, care detine amprenta noastra astrala. Aceasta chakra si implicit harta noastra astrala sunt construite dupa tiparul energetic al Arhanghelului Raziel-numit Secretul lui Dumnezeu. Acest arhanghel a “luat” intelepciunea divina pentru a o aduce oamenilor. La nivelul acestei chakre, Steaua Sufletului, se face intrarea in dimensiunea a patra si apoi in corpul fizic, adica se materializeaza astrograma, se face proiectia holografica a amprentei noastre astrale.

Vizual, ne putem imagina sufletul nostru ca pe o raza de lumina desprinsa dintr-o sursa, care intalneste o prisma si se refracta, separandu-se in cele sapte culori ale curcubeului, cele sapte chakre de la nivelul corpului fizic.

Unelte de lucru

In demersul meu de recunoastere a universului holografic/de interpretare a unei astrograme si de a face conexiuni, ma folosesc de :

ASTROLOGIE VEDICA-calcul sideral

CORP ENERGETIC-chakre si calitati derivate- element, culoare, sunet, geometrie sacra

NUMEROLOGIE

AFIRMATII

VIBRATII ALE ARHANGHELILOR-simbolistica, muzica, imagerie.

MEDITATII

EXERCITII PRACTICE

REMEDII SPIRITUALE.

Va invit la atelierele de astrologie UNIVERSUL OM, pentru a descoperi impreuna un mod inovator de a aplica aceasta cunoastere superioara, in viata noastra de zi cu zi!

 

 

CURS ESENTA INGERILOR (R)

 • curs pe care il organizez atunci cand se inscriu un numar minim de participanti si in anumite momente astrologice.
 • durata: 2 zile, de la 9 la 18:00, cu pauza de pranz.
 • locatie: Bucuresti si alte orase din tara.
 • in urma cursului, se obţine diplomă de practician Essence of Angels ®.
 • http://www.universallifetools.com/ult-metaphysical-school/essence-of-angels .
 • inscrieri la contact@universulom.ro

 

Dragă  OM,

Consider că MIRACOLELE se intâmplă atunci când suntem atenţi şi conştienţi de SINCRONICITĂŢILE din viaţa noastră. OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT LA MOMENTUL POTRIVIT este pentru mine, ca astrolog si cautator la granita stiinta-spiritualitate, formula prin care putem trai revelaţii, ne putem ridica nivelul de inţelegere şi ne putem acorda la vibratiile bucuriei, echilibrului şi iubirii. De aceea, când planific un curs, am grija să fie în armonie cu ritmurile astrale, la Luna Nouă, la Luna Plină, în perioada eclipselor sau a altor evenimente astrologice importante.

Vă invit sa participati la un curs foarte drag mie, numit Esenţa Îngerilor-Essence of Angels ®.EoA este un curs în care:

Vorbim despre CHAKRE, funcţiile lor şi cum putem lucra cu ele. Ex. Chakra Sacrala este despre ritmuri şi relatii.O putem echilibra prin arta si exprimare creativa.

Discutăm despre ARHANGHELI,  atributele lor specifice şi modul de conectare la entităţile angelice. Ex. Arhanghelul Zadkiel reprezintă “dreptatea lui Dumnezeu”.

Învăţăm despre CRISTALE şi despre instrucţiunile lor de folosire în viaţa de zi cu zi.

Ex. Cristalele de culoare verde-roz ne ajută sa ne conectăm la energia Arhanghelului Chamuel şi să ne echilibrăm energia inimii .

Experimentăm în mod direct activarea corpului energetic, prin meditaţii la nivelul fiecărei chakre. Ex. Facem MEDITAŢII/EXERCIŢII pentru deschiderea chakrei inimii, în perechi, practicând iertarea şi mulţumirea.

Facem AFIRMAŢII şi ne punem INTENŢII din spatiul sacru creat în cadrul grupului.

Ex. Afirmaţiile pentru a activa chakra rădăcină, care e responsabilă de nevoile noastre de bază, sunt: „Sunt conectat la bogăţia acestei lumi. Sunt plin de vitalitate. Sunt în siguranţă.”

Experimentăm PUTEREA de susţinere a GRUPULUI şi relaţiile energetice şi karmice dintre noi.

Ex. Vom descoperi că toţi cei prezenţi avem teme comune în lucru, cum ar fi relaţia cu mama sau relaţiile de cuplu.

Aflăm INFORMAŢII ASTROLOGICE ŞI NUMEROLOGICE corelate cu arhanghelii şi cu chakrele.

Ex. cifra UNU este corelată cu Arhanghelul Mihail şi cu Plexul Solar. De fiecare dată când folosim această cifră, transmitem informaţie către Plexul Solar.

Învăţăm să folosim TINCTURI ŞI ULEIURI VIBRAŢIONALE, încărcate cu frecvenţe angelice.

Ex. Tinctura Arhanghelul Azrael ne ajută să fim deschişi la schimbările din viaţa noastră.

În urma cursului, se obţine o diplomă de practician Essence of Angels ®, recunoscută

internaţional, şi posibilitatea de a practica terapia cu esenţe vibraţionale, prin găsirea tiparelor energetice şi recomandarea tincturilor vibraţionale către potenţiali clienţi.

Pentru a afla mai multe despre  Essence of Angels®, cea mai buna resursă este site-ul creatoarei lui, Simone M. Matthews: http://www.universallifetools.com/ult-metaphysical-school/essence-of-angels .

 

 

WORKSHOP DE MEDITATII CALATORII IN INIMA (R)

 • curs pe care il organizez atunci cand se inscriu un numar minim de participanti si in anumite momente astrologice.
 • durata: 1 zi, de la 9 la 18:00, cu pauza de pranz.
 • locatie: Bucuresti si alte orase din tara.
 • inscrieri la contact@universulom.ro

 

Draga OM,

Cred sincer că, atunci când gândurile noastre pleacă din inima noastră deschisă, ele sunt in acord cu binele cel mai inalt al tuturor.

De aceea, vă invit să facem împreună o călătorie în inima noastră. Ca profesor în Școala Inimii- TSOTH, sunt abilitată să predau workshopul Călătorii în Inimă®, în cadrul căruia învățăm să ne concentrăm atenția către Inima noastră.

Din alt curs pe care îl predau- Essence of Angels ®, am aflat că IUBIREA cea mai pură, cu originea în inimă, ne ancorează la întregul Univers și ne activează toți centrii energetici.

Cuvântul-cheie este Împreună

Grupurile în care medităm împreună pe frecvența inimii ne amplifică în progresie geometrică vibrația INIMII personale și ne ajută să ne creăm fiecare un mediu de iubire, în toate aspectele vieții : familial, profesional, financiar, mental, spiritual.

Ce facem practic

Facem exerciții fizice, meditații, dansăm, cântăm, respirăm, lucrăm cu mintea și cu inima, cu atenția și cu intenția. Toate cele unsprezece meditații și exerciții sunt culese din diferite culturi spirituale și au în comun focalizarea pe energia INIMII.

Efectele workshopului

Experimentăm deschiderea inimii și ducem apoi această deschidere cu noi, în corpul nostru, în familiile noastre, la locul de muncă, pe stradă, peste tot în viața noastră. Starea de “ a fi în inimă” e o stare pe care o dată ce o simțim, ne propunem sa rămânem permanent acolo, pentru că ea reprezintă SUBLIMUL.

MULTUMESC CU RECUNOSTINTA! PE CURAND!