PROGRAM DE DEZVOLTARE PERSONALA CORELAT CU CICLURILE LUNII

PROGRAM DE DEZVOLTARE PERSONALA CORELAT CU CICLURILE LUNII

Acest program presupune setarea de intentii pozitive axate pe solutionarea unui aspect din viata personala. Pentru mine, ciclurile lunii sunt ritmul respirației Geei, al vieții însăși. La luna noua eu aleg sa intru in viața, ca un copil divin născut din uniunea Soarelui si a Lunii. ( prin „eu”, înțeleg orice intenție, idee, plan, inițiativa sau situație din mintea noastră). De la luna plină la luna noua, expiram aer plin de stagnare, blocaje, tipare si rămășițe emoționale neintegrate. Este perioada optima pentru actiuni orientate catre interior. Prin introspectie, aducem la lumina aspecte din ființa noastră pe care le acceptam si apoi le eliberam pentru ca nu ne mai sunt necesare in ciclul evolutiv următor.

Afirmatiile pe care le vei primi zilnic sunt personalizate potrivit profilului tau astro-numerologic si iau in considerare ciclurile lunii si influentele pe care luna le are in viata ta. Pentru a cumpara acest program, te rog contacteaza-ma la contact@universulom.ro.
CE TREBUIE SA STII


  • Ca sa creezi o vibratie in care sa te poti armoniza, trebuie sa iti cunosti vibratia sufletului si ritmul inimii, de aceea pentru a intra in acest program este necesara aflarea ascendentului.
  • Pentru a afla ascendentul tau, dupa finalizarea platii te rog sa imi trimiti un mesaj insotit de data, locul si ora nasterii. Impreuna vom stabili apoi care este cel mai favorabil aspect pe care sa te concentrezi in urmatoarea perioada.
  • Pretul acestui program este de 249 lei si are o durata de 1 luna.