PROGRAM DE DEZVOLTARE PERSONALA PRIN ARMONIZAREA CU CICLURILE LUNII

PROGRAM DE DEZVOLTARE PERSONALA PRIN ARMONIZAREA CU CICLURILE LUNII

Acest program presupune sustinerea unor intentii pe perioada unui ciclu lunar, pentru materializarea unor planuri din diverse domenii de viata: aspectul fizic, valoarea personala, modul de comunicare, familia, copiii, munca, relatiile, etc.

Pentru mine, ciclurile Lunii sunt ritmul respirației Geei, al vieții însăși. Ca si in agricultura, la Luna Noua favorizam plantarea unor seminte, adica orice intenție, idee, plan, inițiativa sau situație din mintea noastră. Intre Luna Noua si Luna Plina udam si ingrijim aceste seminte, pentru ca la Luna Plina sa le recoltam, adica sa ne bucuram din plin de un maxim la care a ajuns munca noastra. De la Luna Plină la Luna Noua, pregatim terenul pentru a fi din nou fertil la urmatorul ciclu lunar, adica smulgem buruieni precum energiile stagnante, blocajele, tiparele si rămășițele emoționale neintegrate. Este o perioada optima pentru actiuni orientate catre interior. Prin introspectie, aducem la lumina aspecte din ființa noastră pe care le acceptam si apoi le eliberam, pentru ca nu ne mai sunt necesare in ciclul evolutiv următor.

Afirmatiile pe care le primesti sunt personalizate potrivit profilului tau astro-numerologic si iau in considerare ciclurile Lunii. Pentru a accesa acest program, te rog scrie-mi la contact@universulom.ro.
CE TREBUIE SA STII


  • Ca sa putem crea impreuna armonizarea cu ciclurile Lunare, trebuie sa iti cunosc harta astrala.
  • Pentru a o calcula, te rog sa imi trimiti un mesaj insotit de data, locul si ora nasterii. Impreuna vom stabili apoi care sunt cele mai favorabile aspecte pe care sa te concentrezi in urmatorul an.
  • Program are durata de 12 luni.