CALENDARUL PERSONALIZAT AL ENERGIILOR LUNARE DIN 2017

CALENDARUL PERSONALIZAT AL ENERGIILOR LUNARE DIN 2017

Fiecare ciclu lunar si eclipsa din acest an reprezinta o oportunitate pentru a evolua si a gasi raspunsuri in diferite aspecte din viata ta. Dar fiecare este influentat in mod diferit de energiile lunare in functie de propriul profil astro-numerologic. Calendarul Personalizat al Energiilor Lunare din 2017 ia in calcul informatii specifice din profilul tau pentru a trasa directiile de actiune pe acest an si pentru a evidentia perioadele favorabile pentru a lucra in domeniile majore din Casele tale. 

Poți să vezi cum arată un Calendar Personalizat accesând acest link. Găsești informații generale pentru primele trei luni ale acestui an și o informație lunară personalizată pentru cei care au Ascendentul în aceeași zodie cu cea a Lunii Noi respective. Pentru a comanda propriul tău calendar personalizat, aștept mesajul tău la contact@universulom.ro.CE TREBUIE SA STII

  • Pentru a intra in acest program este necesar sa trasam profilul tau astro-numerologic, ascendentul, planetele din casele tale si numarului destinului. Intregul tau calendar personalizat va fi trasat in functie de aceste informatii, de aceea este important sa trimiti data nasterii, locul si ora.
  • Dupa efectuarea si confirmarea platii, dupa primirea informatiilor legate de data nasterii, vei primi in termen de 48h propriul Calendar Personalizat al Energiilor Lunare din 2017. Te rog sa tii cont ca acest calendar este personalizat manual, si nu automatizat, prin intermediul unui software.
  • Pretul Calendarului Personalizat este de 260 lei. 186 lei (9 luni)