CONSULTANTA ASTRO-NUMEROLOGICA PE ASPECTE PUNCTUALE

CONSULTANTA ASTRO-NUMEROLOGICA PE ASPECTE PUNCTUALE

Exista situatii in viata in care un sfat, un ghid, un mesaj din astral corect interpretat, sunt necesare pentru a merge inainte. Din experienta de pana acum, pot spune ca noi avem deja raspunsul inimii noastre la orice intrebare vrem sa adresam. Continuam, totusi, sa intrebam, din nevoia mintii rationale de a primi o confirmare mai raspicata la glasul timid al inimii. Prin crearea si interpretarea unui profil astro-numerologic, cu ajutorul uneltelor din dotare, pot participa la integrarea mesajelor primite de voi pe canalul minte-inima, in momente importante din viata: planificarea unor achizitii esentiale, a unei casatorii, a unui copil, a unui business, a unei noi directii in cariera, educatie sau spiritualitate. 

Pentru a programa o consultanta pe o problema punctuala, contacteaza-ma la contact@universulom.ro. Consultanta poate avea loc pe Skype sau fata in fata, in functie de alegerea voastra.CE TREBUIE SA STII


  • Totul incepe cu niste date cat mai exacte: anul/luna/ziua/ ora/ localitatea nasterii (si domiciliul din prezent) si numele complet.
  • Aceasta consultanta este axata pe descoperirea celor mai bune cai pentru rezolvarea unei probleme punctuale din viata ta (alegerea unei cariere, viata de familie, relatia de cuplu, etc.)
  • Pentru un rezultat real, numarul minim de sedinte recomandat este de 2-3, a cate 2h.
  • In cadrul sedintelor, pe langa interpretarile astro-numerologice, experimentam setarea de intentii, meditatiile ghidate si fondul muzical, personalizate.