CONSULTANTA PE ASPECTE PUNCTUALE

CONSULTANTA PE ASPECTE PUNCTUALE

Exista situatii in viata in care un sfat, un ghid, un mesaj astral sunt necesare pentru a merge inainte. Din experienta de pana acum, pot spune ca noi avem deja raspunsul (din inima) la orice intrebare vrem sa adresam. Continuam, totusi, sa intrebam, din nevoia mintii noastre rationale de a primi o confirmare mai raspicata la soaptele inimii. Prin crearea si interpretarea unui profil astro-numerologic, cu ajutorul uneltelor din dotare, pot sa particip la amplificarea mesajelor inimii, pentru a fi  PE CALE in fiecare moment al vietii noastre. Pentru a programa o consultanta pe o problema punctuala, contacteaza-ma la contact@universulom.ro. Consultanta va avea loc pe Skype.CE TREBUIE SA STII


  • Totul incepe cu niste date cat mai exacte: anul/luna/ziua/ ora/ localitatea nasterii (si domiciliul din prezent) si numele complet.
  • Aceasta consultanta este axata pe descoperirea celor mai bune cai pentru rezolvarea unei probleme punctuale din viata ta (alegerea unei alte cariere, viata de familie, relatia de cuplu etc)
  • Pentru un rezultat real, numarul minim de sedinte recomandat este de 2-3, a cate 2h.
  • Pretul unei consultante de 2h este de 260 lei.