SCOALA UNIVERSUL OM

Scoala UNIVERSUL OM este o initiativa a echipei Universul OM, adresata atat copiilor si adultilor. Ea consta in ateliere online zilnice, in care, pe durata unei ore, ne intalnim cu participantii intr-un mod interactiv si antrenant, folosind desenul, joaca, miscarea constienta, astrologia, povestile, schimbul autentic de idei.
Informatie integrata pentru toata familia
Ne place sa spunem ca evenimentele din cadrul scolii noastre sunt dedicate intregii familii. Ne propunem sa transmitem o informatie de la minte la minte si de la suflet la suflet. Prin acest timp de interactiune, incurajam o cunoastere rationala, dublata de una subtila asupra lumii.
Ritmul saptamanal al atelierelor noastre
  • LUNI, ziua Lunii si a emotiilor, este Ziua de Psihoterapie cu Iuliana
  • MARTI, ziua lui Marte si a actiunii, este Ziua de Miscare prin yoga si povesti cu Cristina D.
  • MIERCURI, ziua lui Mercur si a interactiunii Cer-Pamant este Ziua despre Astre si Oameni cu Irina
  • JOI, ziua lui Jupiter si a cunoasterii extinse este Ziua despre Mama Natura cu Delia
  • VINERI, ziua lui Venus si a artelor, este Ziua de Desen si Pictura cu Cristina G.
Echipa noastra de ghizi pe taramul cunoasterii este alcatuita in prezent din:
Iuliana

Sunt Iuliana, o persoana complexa si simpla in acelasi timp, am invatat sa ma joc si sa fiu inteleapta. Zambesc mult si sunt curioasa. Iubesc lumea si inocenta copiiilor.

Imi dau seama ca tot ceea ce noi consideram umbre si defecte sunt laturile care scot lumina noastra interioara si ne fac oameni.

Educatia mea lumeasca m-a recunoscut in fata celorlalti ca psihoterapeut. Citesc, observ, studiez si imi place tot ceea ce tine de gandirea si simtirea mea si a celorlalti. Sunt mama, sotie, un bun profesionist in meseria mea si inainte de toate astea ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a facut Om.

 

Cristina D.

Buna, sunt Cristina si daca ar fi sa ma descriu printr-un singur cuvant, acela ar fi “curiozitate”.

Sunt pasionata de tot ce ne permite sa ne cunoastem dincolo de aparente, iar drumurile mele interioare si exterioare m-au purtat prin multe experiente frumoase si transformatoare. Una dintre aceste pasiuni ce-mi doresc sa o impartasesc cu voi aici, la Universul Om, in fiecare MARTI, e legata de yoga… si nici ca se putea un cadru mai propice, caci yoga ne invita sa ne exploram, sa ne cunoastem pentru a putea apoi, in mod constient, sa decidem ce si cine vrem sa fim.

 

Irina

Ma numesc Irina si imi place sa ii ajut pe oameni sa devina cea mai buna versiune a lor. Ma pasioneaza astrologia din adolescenta si am ajuns, dupa multe experiente de viata, sa o recunosc ca fiind adevarata mea misiune personala.Totodata, cred cu toata fiinta mea in puterea triadei gand-vorba-fapta si in puterea unei comunitati de oameni care gandesc, vorbesc si infaptuiesc la unison.

Noi ne intalnim MIERCURI pentru a intelege astrologia in sensul ei profund, ca domeniu spiritual care ne sustine in procesul de autocunoastere si care ne aliniaza Universul interior la Divinitate-Macrocosmos.

 

 Delia

Buna! Ma numesc Delia. Sunt mama si bunica, iubesc mult copiii, animalele, plantele, cristalele. Mai bine spus, iubesc tot ce tine de Mama Pamant. 

Cand eram mica, voiam sa lucrez la Gradina Zoologica,  viata m-a condus insa catre o alta ocupatie nobila si conectata cu Natura, aceea de profesor de biologie.

Va invit sa ne intalnim in fiecare JOI si sa vorbim despre Natura, din Suflet pentru Suflet. Pornim astfel impreuna intr-o calatorie de cunoastere a misterelor si informatiilor subtile pe care le ascunde tot ce e Viu.

 

Cristina G.

Buna! Ma numesc Cristina si abia astept sa ne cunoastem.

Daca iti place sau vrei sa desenezi, sa pictezi, te astept in fiecare VINERI, in universul culorilor si al imaginilor. Aici, vom comunica si vom transmite mesaje prin desene.

Pentru ca Universul este in continua miscare, impreuna haideti sa-l cunoastem. Impreuna, mirosim florile si plantele preferate, mergem desculti pe iarba verde, privim marea si simtim nisipul fierbinte sub talpile noastre, mergem in excursie si ne uitam la raul curgator, la copacul secular, privim Soarele, Luna, ascultam vantul …. 

 

Pentru detalii si inscrieri la atelierele noastre, va rugam sa ne scrieti la: contact@universulom.ro.

Va invitam sa ne urmariti si pe FB si Instagram.

Multumim cu recunostinta.

Echipa Universul OM