Din interior spre exterior.

Programul acesta, ca de altfel, toata abordarea mea astro-spirituala, se bazeaza pe credinta profunda ca astrologia este, in primul rand, o unealta de creionare a spatiului nostru interior. Ea ne reda calitatea esentiala de OM-Creator, prin suportul oferit in intelegerea si structurarea spatiului interior, pe care ulterior il proiectam in afara- dand nastere propriului Univers.  La fel ca in modelul big-bangului sau al respiratiei, ne creem si ne re-creem de-a lungul vietii/sirului de vieti, pe baza unor arhetipuri. O data ce constientizam aceste tipare, ne putem ridica deasupra lor, pentru a ne construi existenta pe unica noastra structura imuabila, care este Spiritul nostru, scanteia noastra de Divin.

Intelege cine esti, care sunt punctele tale forte si care sunt energiile fiecarei planete din casa ta

 

De la micro- la macro- cosmos.

Suntem familiarizati deja cu asemanarile dintre un atom si Sistemul solar, dintre un miez de nuca si creierul uman sau dintre forma spiralata a galaxiei noastre si modul de insertie al petalelor de crin, ambele respectand raportul de Aur. Toate aceste replici ale Micului in Mare si viceversa imi confirma ideea ca si noi/corpul nostru energetic ne replicam la nivele superioare/cosmice. In lumina acestei confirmari, am ajuns sa aplic in consultanta mea astrologica un sistem propriu de corelatii intre chakre si corpurile ceresti/punctele nodale.

 

Corelatii proprii intre chakre si corpuri ceresti/puncte nodale.

Asociez, asadar, sistemul nostru energetic de sapte chakre plus cei doi centri aflati la limita aurei cu sistemul planetar luat in calcul de astrologia vedica- anume sapte corpuri ceresti si doua noduri lunare. In acest fel, atunci cand identific potentialul unei planete in harta astrologica, vorbesc in acelasi timp despre potentialul energetic de la nivelul chakrei cu care este asociata. In functie de plasarea planetelor in case, discut apoi despre domeniile in care energia chakrei respective se manifesta plenar si despre modul de expresie cel mai puternic al acesteia. De aici, decurg concret exercitii si recomandari specifice pentru echilibrarea micro- si macro- Universului personal.

 

Alte corelatii:

Alte domenii care ma pasioneaza si cu care conectez perechile de Chakre/Corpuri ceresti sunt:

✨Numerologia- de unde le corelez cu cifrele de la unu la noua

✨Cursul Essence of Angel, de unde aplic corelatia intre arhangheli si chakre  

✨Literatura spirituala

✨Afirmatiile.                                

 

Recuperarea conceptului de OM divin-creator.

Traim intr-o realitate multidimensionala si stiinta e pregatita sa accepte acest lucru. Conform ultimelor teorii ale fizicii cuantice, ar exista unsprezece universuri paralele, toate invelite in si conectate la o membrana. Una din teorii, numita teoria corzilor, considera particulele corzi care vibreaza. Acest lucru implica existenta a doua capete care vibreaza in acelasi timp si in acelasi fel in dimensiuni diferite.                               

Concomitent cu asimilarea rationala a acestor teorii, ne ramane sa integram la toate nivelurile/in constiinta, OMnipotenta si multidimensionalitatea fiintei noastre. Este suficient ca o parte dintre noi, asa-numita masa critica, sa se inteleaga ca OM divin, pentru ca schimbarea sa devina colectiva. Am credinta ca, prin tot ceea ce fac, particip la atingerea acestei mase critice si, implicit, la saltul in constiinta al Umanitatii.

 

Detalii program:

✨ Durata: 8 saptamani.

✨ Cost: 380/ 8 saptamani, platibili in doua rate.

✨ Trimite un mesaj la contact[@]universulom.ro pentru a incepe programul.