Despre Eclipsele din Februarie si un Nou Program de Afirmatii: Armonizarile Trup-Minte-Suflet

Programe de afirmatii si dezvoltare personala Universul OM

Programe de afirmatii si dezvoltare personala Universul OM

Draga OM,

Prima Luna Noua din an, cu vibratia triplului portal 1:1:1 m-a inspirat sa numesc Programul de afirmatii al acestei luni si primul program al anului 2017: Armonizarile Trup-Minte-Suflet.

 

 

Integrarea in constient a vibratiei 3D

In acceptiunea mea, asa cum am descris si in articolul despre Luna Noua, una din semnificatiile perioadei si a intregului an sta in constientizarea si ulterior, depasirea/lasarea in urma a planului tridimensional. Triada trup-minte-suflet este o expresie a planului tridimensional in inconstientul colectiv si de aceea, urmarim sa o integram cat mai bine in aceste zile.

 

Eclipsele

Luna februarie gazduieste prima pereche de eclipse a acestui an. In fiecare an, exista doua perioade, la distanta de sase luni, in care se produc eclipse. Eclipsele vin intotdeauna in perechi, adica o eclipsa de Soare cu una de Luna, intr-un interval de doua saptamani, asta pentru ca eclipsa de Soare se produce la Luna Noua si eclipsa de Luna la Luna Plina. Din punct de vedere al astrologiei vedice, se genereaza un efect de eclipsa atunci cand Luminariile se afla in acelasi semn zodiacal cu punctul nodal/ karmic/de eclipsa, adica sunt la o distanta de zero pana la treizeci de grade de acel punct.

 

Respiratiile accelerate ale Eu-lui

Vizualizam acum imaginea in care Geea si noi inspiram impreună pe ciclul crescator al Lunii si expiram in perioada descrescatoare a Lunii. Vedem apoi cum, o data la sase luni, in momentul eclipselor, Geea si o data cu ea, toate sufletele de aici, respiram accelerat, ca in timpul unui sprint. Este sprintul sufletului nostru catre lumina, catre o intelegere avansata a propriei vieti, prin care ajungem tot mai aproape de vibratia unica si armonica pentru care ne-am intrupat.

 

Inspiram-Expiram

Eclipsele se pot produce la Rahu/Nodul Nord, pe inspiratie accelerata, unde rezoneaza cu o intensificare a vointei si a Liberului Arbitru sau la Ketu/Nodul Sud, pe expiratie accelerata, unde se produc eliberari extraordinare si descarcari de bagaj karmic. Intervalul de sase luni dintre perioadele cu eclipse este, de fapt, pregatirea pentru urmatorul sprint, in care sansele sunt maxime daca ne antrenam corespunzator pana atunci.

 

Zona de creatie potentiala

Pe 11.02.2017, o data cu Luna Plina, a fost prima eclipsa din pereche, cea de Luna, iar pe 26.02.2017, o data cu Luna Noua, este eclipsa de Soare la Nodul Sud/Ketu. Intre cele doua eclipse, pe faza descrescatoare a lunii, este o perioada de vid, de creatie in stare potentiala. Starea este asemanatoare cu finalul expiratiei, atunci cand golim plamanii si asteptam „in suspans” aerul NOU si curat.

 

Importanta alegerii momentului

In acest interval de creatie potentiala, desfasuram programul de afirmatii al primei Luni Noi, cu intentia de a elibera energiile armonizate de la nivelul fiecarui centru energetic/astru de referinta.

 

Programul de Afirmatii Armonizarile trup-minte-suflet

Timp de sapte zile, in intervalul dintre primele doua eclipse ale Anului Drumului cel Nou, repetam in fiecare zi afirmatiile pentru perechile noastre de centrii energetici: Astrul/Chakra Cerescului si Pamanteanului din noi.

Noul program de afirmatii incepe duminica, 19 Februarie. Daca vrei sa incepi acest program de afirmatii, te rog sa imi trimiti un mesaj la contact[@]universulom.ro.

Ma inclin in fata divinului din tine si iti doresc o saptamana minunata in continuare.

 

PS: Sunt fericita si recunoscatoare ca citesti acest mesaj cu inima deschisa. Vrei sa imparti bucuria cu alti oameni dragi? Trimite-le acest articol sau invita-i sa se aboneze la afirmatiile zilnice Universul OM prin completarea acestui formular. Viziteaza Universul OM pe Instagram pentru a primi impulsul tau zilnic de energie pozitiva.

 

Irina Plescan
Astrologie si Dezvoltare Personala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *