Luna Noua din 26.04.2017 in Berbec aduce primavara astrologica

Luna Noua in Berbec reprezinta, de fapt, inceputul primaverii astrologice. Berbecul este o zodie de foc, domiciliul diurn al planetei Marte si pozitia de exaltare al soarelui. El simbolizeaza vitalitatea in esenta, viata in drepturile ei depline, energia primordiala care pune totul in miscare.

Nunta cosmica

Totodata, in perioada 27-29 aprilie, imediat dupa Luna Noua, are loc Nunta Cosmica, momentul cand atat soarele cat si Luna se afla pe pozitiile lor de exaltare, adica in cele mai bune auspicii din an. Este un aspect inaltator, de echilibru perfect intre energiile masculine si feminine, active si pasive, diurne si nocturne. aceasta configuratie ne ajuta sa lasam la o parte toate judecatile si discriminarile care ne impiedica in a vedea lumea/viata/fiinta noastra in intregul si Unitatea sa perfecta.

Vintage hand drawn sun eclipse with sleeping moon next to it. 

Creatia durabila

Aceasta Luna Noua este prima dupa intrarea lui Saturn in retrogradare, pe 9 aprilie. De asemenea, este prima dintr-o serie de patru Luni Noi (din aprilie, mai, iunie, iulie) care au numarul destinului 22. Seria lunilor intens creatoare se incheie pe 20 august, cu doar cateva zile inaintea iesirii lui Saturn din miscarea aparent retrograda. Dupa parerea mea, aceasta sincronicitate intre „pasul inapoi/pe loc” al lui Saturn si repetitia numarului 22 faciliteaza statul in creatie atat cat e necesar pentru a o face durabila.

Prin excelenta, Saturn este o planeta lenta, iar acum, prin aceasta miscare de intoarcere, se asigura ca toate deciziile pe care le luam sunt indelung studiate si testate, cu maximul de intelepciune de care suntem capabili.

Pentru integrarea energiilor benefice ale acestei Luni Noi, iti recomand:

1.

Calendarul personal pentru intervalul 26 Aprilie – 25 Mai 2017.  Afla ce energii aduce Luna Noua din 26 Aprilie pentru ascendentul tau si care sunt domeniile favorabile de meditatie si intentii pozitive in acest interval. In calendar, sunt incluse informatii despre momentele cosmice favorabile integrarii NOULUI in diferite segmente ale vietii tale: cuplu si familie, pasiuni, finante, cariera, educatie, munca, spiritualitate, etc. La acestea, se adauga si scurte trimiteri personalizate la chakre, culori, numere, arhangheli si afirmatii pozitive. Eu folosesc toate acestea ca pe niste instrumente pentru acordarea fiecaruia la vibratiile Lunii Noi respective si implicit, la integrarea pozitiva a energiilor acesteia in viata noastra.

Pret 39 lei.

Trimite-mi un mesaj la contact@universulom.ro pentru a comanda. (Acest Calendar personalizat ia in calcul momentul nasterii tale. Te rog sa incluzi informatii despre ora, data si localitatea in care te-ai nascut in mesajul tau).

2.

Incepe un program de afirmatii zilnice . Programul zilnic de afirmatii pozitive este personalizat in functie de vibratiile astrale ale Lunii Noi. In fiecare zi, pana la urmatoarea Luna Noua, poti implementa in subconstientul tau afirmatii pozitive in rezonanta cu mesajul cosmic al perioadei. La fel ca mersul pe bicicleta, odata invatate aceste afirmatii, sunt de nesters. Poti vedea aici o parte din programele de afirmatii pe care le-am creat si pe care le-am urmat pana acum in comunitatea Universul Om.

Pentru a accesa unul dintre programe, astept mesajul tau la contact@universulom.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *