Astrologie vedica – Luna Noua in Gemeni si Sanzienele

Astrologie vedica – Luna Noua in Gemeni si Sanzienele

Luna Noua in Gemeni – 24.06.2017, ora 5:31 AM, Bucuresti, Ro
24.06.2017 – 22.07.2017

Luna Noua in Gemeni se formeaza anul acesta intr-o zi in care magia triumfa. 24 iunie este  Ziua de Sanziene, o sarbatoare precrestina care onoreaza aceste zane bune, de tipul Ielelor. In Calendarul Ortodox, in aceeasi zi se sarbatoreste Nasterea Sf. Ioan Botezatorul. Ambele festivitati sunt in legatura stransa cu miscarea astronomica a Soarelui, care in data de 21 iunie inregistreaza o longitudine de 90 de grade, care marcheaza Solstitiul de vara si inceputul verii astronomice.

Activarea zodiei Gemenilor. Renasterea copilului din noi

Conform astrologiei vedice,  Luna Noua din 24 iunie se formeaza in Gemeni. Zodia Gemenilor este activata acum prin prezenta a patru forte astrale: Soarele, Luna, Mercur si Marte. Energia lor, focalizata in zodia/domiciliul diurn al jucausului Mercur, declanseaza in noi curiozitatea pentru tot ce ne inconjoara si ne ajuta sa percepem lumea cu puritatea si acuitatea mintii unui copil.

Cadoul Gemenilor de la UniversulOM: Comanda aici calendarul lunar pe sase luni, pentru perioada 23 iulie 2017 – 16 ianuarie 2018, cu interpretari si recomandari personalizate la fiecare Luna Noua, si primesti bonus calendarul pentru Luna Noua in Gemeni.

Revenind, configuratia acestei Luni Noi este excelenta pentru activarea conexiunii dintre minte si inima, pentru echilibrarea emisferelor cerebrale si pentru initierea obiceiului de a gandi cu inima. Informatia bruta care vine si pleaca pe directia noastra se structureaza acum in inima. Comunicarea noastra devine adevarata prin armonizarea cu sinele Divin si discursul nostru transmite mai departe adevar, putere si sens, la fel ca vorbele ingenue ale unui copil.

Sanzienele si Venus in Berbec. Libertatea ca stil de viata

Sanzienele se sarbatoresc in fiecare an, pe 24.06, intr-o zi de dublu 6, in care cifra zilei este 2+4=6 si cifra lunii este tot 6. Numerologia imi confirma vibratia venusiana a zilei, in corelatiile mele astro-numerologice  Venus fiind asociat cu cifra 6. Sarbatoarea evoca o latura salbatica a feminitatii, relevata si de numele Sanziana (provenit din Sancta Diana, zeita vanatorii in mitologia romana). Venus in Berbec din aceste zile degaja foarte puternic aceasta energie a Sanzienelor: de libertate, bucurie, dinamism si gratie in miscare, deschidere catre locuri si experiente noi. Este o invitatie arhetipala catre asumarea LIBERTATII ca stil de VIATA.

Saturn-inapoi in Scorpion. Continuam transformarea profunda

Din nou in transformare in aceste zile, Saturn, aflat in miscare retrograda inca din aprilie, paseste din nou, mergand cu spatele, pragul zodiei Scorpion, unde va salaslui aproape patru luni de acum incolo. E o sincronicitate frumoasa cu Luna Noua de Sanziene, care ne vorbeste tot despre un prag, dintre lumea „magica-Divina”si cea „adevarata-Pamanteana”, dintre nazuintele noastre si implinirile noastre.

In esenta, urmeaza cateva luni de transformari-unele reluate, in domenii cu greutate in viata noastra: familie, cariera si pozitie sociala, afaceri, bunuri imobiliare. In aceasta perioada, cea mai inteleapta atitudine este de acceptare a situatiilor redundante, multe sacaitoare, cu care credeam ca am incheiat socotelile. Faptul ca ele revin, reprezinta o oglindire a mentinerii lor in subconstient, intr-o forma neechilibrata.

De aceea, putem folosi perioada astrala pentru a intelege mai bine radacinile subconstiente ale unor actiuni repetitive si de rutina in viata noastra, dar nu neaparat benefice pentru noi acum.Mai departe, aducand aceste lucruri in lumina constiintei, intamplarile sacaitoare dispar efectiv din teatrul zilnic, fiind inlocuite cu actiuni armonice cu evolutia noastra personala. Afirmatia rezonanta cu pozitia lui Saturn in Scorpion pentru urmatoarele patru luni este: „RESURSELE DIN SUBCONSTIENTUL MEU SUNT INFINITE. ACUM IMI FOLOSESC PE PAMANT COMOARA DIN INTERIORUL MEU.” Pentru abonare la programele de afirmatii UniversulOM, click aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *