Luna Noua din 23.07.2017- Unificarea aspectelor Femininului

Luna Noua din 23.07.2017- Unificarea aspectelor Femininului

Momentul Lunii Noi: 23.07.2017, ora 12:46 PM, Bucuresti, Ro
Perioada de manifestare a vibratiilor: 23.07.2017 – 20.08.2017

Aceasta Luna Noua repeta, la un alt nivel, pozitia armonioasa in care s-au aflat Luna si Venus la lunatia din mai 2017. Am numit atunci fenomenul- Femininul in exaltare. Acum, Luna Noua din Rac-conform Astrologiei Vedice, din acest an UNU numerologic, UNifica aspectele Divine si cele Pamantene ale Femininului.

Ca o paranteza, conceptele de Feminin si Masculin sunt doua fatete ale aceluiasi principiu si fac obiectul uneia din cele sapte legi hermetice: legea Genului. Radacina cuvantului „Gen” vine din latina si  inseamna „a produce”, „a procrea”.

Masculinul (Yang) se caracterizeaza prin actiune, expansiune, extrovertire, iar Femininul (Yin) prin repaus, introvertire, acceptare.  Acestea sunt atribute energetice pe care le detine orice entitate si pe care le manifesta in acelasi timp,  dar in procentaje diferite. Asadar, cand vorbim despre Feminin, ne referim la toate manifestarile lui,  care pot aparea si in situatii eminamente Masculine.

Vibratiile astrologice ale perioadei

Pe cer, la aceasta data, gasim Venus si Luna, cele doua astre feminine prin excelenta, in zodiile lor de domiciliu, Taurul, respectiv Racul. Fiind „Acasa” la ele, aici se simt cel mai bine si pot raspandi cu darnicie energiile lor benefice.

Daca interpretam acest aspect in contextul anului 2017 si al Lunii Noi, consider ca se produce o armonizare/ suprapunere/ acordare a principiilor feminine din planurile fizic si spiritual, din constient si din subconstient sau intre tiparele psihologice de iubita si cel de mama. Suntem in ipostaza de a intelege Femininul in maretia lui, din toate unghiurile si cu toate aspectele sale. Aceasta configuratie astrala da multa putere de exprimare femeilor, barbatilor care isi constientizeaza latura feminina  si tuturor aspectelor de natura Yin: frumusete, arte, natura, familie, tara natala, animale, copii, dragoste fizica, etc.

Finisarea Creatiei

Este ultima Luna Noua din ciclul celor patru, din aprilie, mai, iunie si iulie 2017, aflate sub semnul numarului Maestru 22. La sfarsitul acestei Lunatii se incheie si „mersul inapoi” al lui Saturn, ceea ce inseamna ca Masterul nostru se apropie de final. Mai sunt necesare cateva finisari si putem spune cu bucurie, ca inceputurile noastre ca OM Creator se apropie de final. Pentru fiecare dintre noi, aceste luni au reprezentat un atelier de creatie, o zona, in primul rand spirituala, mentala, fizica, in care am dat viata unei viziuni mai inalte despre noi insine. Bineinteles, totul s-a proiectat in mediul exterior prin finisarea, pana la perfectiune, a unor aspecte/segmente-cheie din viata noastra.

Incheierea unui ciclu karmic

La finalul lunii august, cand se incheie si Lunatia despre care discutam, are loc trecerea Nodurilor Lunare/ Karmice de pe axa Leu-Varsator pe axa Rac-Capricorn. Ultimul an si jumatate, cu Nodul Sud in Varsator si cu Nodul Nord in Leu, a marcat o schimbare/detasare generala la nivelul conceptelor socio-umaniste specifice Varsatorului versus o provocare continua in a ne gasi creativitatea, stralucirea, autoritatea, unicitatea, controlul, exercitat asupra  propriei persoane si asupra tuturor situatiilor din viata noastra, conforme cu energia zodiei Leu.

Calendarul lunar personalizat ne poate ajuta sa gasim mai usor oportunitatile din a doua jumatate a lui 2017. Comanda pe pagina Produse.

Din august 2017, Nodul Nord trece in Rac, punand reflectoarele sufletelor noastre catre  Acasa, relatiile cu familie, cu mama, locurile natale, amintirile din copilarie, tendintele subconstiente, corpul nostru emotional. Suntem chemati sa gasim sensul nostru spiritual in toate domeniile de mai sus. O data facuta lumina, aceste concepte raman clare si stralucitoare in Constelatia personala, emitand vibratii armonice si creand situatii de viata noi si pozitive.
Nodul Sud se localizeaza in Capricorn, de unde solicita schimbari in mediul nostru social, in organizarea societatii, in asumarea si ducerea la bun sfarsit a responsabilitatilor, in perceperea traditiilor si a „vechiului” in toate formele lui.

Afirmatiile pentru aceasta Luna Noua sunt:

RECUNOSC SI APRECIEZ PERFECTIUNEA  ASPECTELOR FEMININE ALE VIETII/FIINTEI MELE.

SUNT CREATORUL VIETII MELE.

Pentru mai multe afirmatii, trimite un mail de abonare la contact@universulom.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *