Luna Noua in Balanta- Relansarea energetica in 2017

Luna Noua in Balanta- Relansarea energetica in 2017

Momentul Lunii Noi: 19.10.2017, ora 21:12, Bucuresti, Ro
Perioada de manifestare: 19.10.2017-17.11.2017

Din nou Anul Nou

Aceasta Luna Noua aduce cu ea o energie de inceput in inceput. Se repeta acum configuratia numerologica a primei Luni Noi din an. Daca prima Luna Noua a anului, din 28.01.2017 s-a format la o data de tip triplu portal, in prescurtare numerologica 1.1.1, Luna Noua din 19.10.2017 este din nou, in prescurtare, 1.1.1 si este tot un triplu portal.

Din nou despre triplul portal

Numerologic, un triplu portal  1:1:1 se formeaza atunci cand in data curenta inregistram numarul zilei 1, numarul lunii 1 si numarul anului 1. Acest lucru s-a mai intamplat luna aceasta si pe 1.10.2017, 10.10.2017, se intampla acum la Luna Noua si va avea loc si peste noua zile, pe 28.10.2017.  Toata luna octombrie este, asadar, incarcata de vibratia portalului 1.1.1.

Dintr-o perspectiva personala, acest trio de UNU aduce in constiinta colectiva echilibrul intre minte, trup si suflet despre care se vorbeste mult in ultimii ani. Acum acest concept ne este accesibil tuturor, indiferent de gradul de cunoastere sau intelegere acumulate pana acum.

De asemenea, ajungem sa integram mult mai usor conceptul de triada la nivel energetic si spiritual: trinitatile Tatal- Fiul- Sfantul Duh, Tatal Cer- Mama Pamant-OMul, cei trei centri energetici principali de la nivelul abdomenului, pieptului si capului, 3D-ul lumii noastre. Un mod practic de a internaliza triada energetica este respiratia tripla, pe care o invatam in cadrul cursului Essence of Angels (R). Mai multe detalii despre curs, cititi aici.

Saltul in 5D

In interpretarea mea, acesta este si momentul in care putem accesa urmatorul nivel de intelegere al existentei noastre, care este nivelul 5D si care ne releva multidimensionalitatea fiintei noastre. Pe scurt, cand traim pe nivelul 5D avem toate para-simturile activate: clar-simtim, clar-vedem, clar-auzim, manifestam capacitati de tele-portare, tele-patie, vindecare la distanta, materializam instantaneu gandurile noastre,  ne pastram mintea aliniata la corpul si la Sinele Nostru Superior.

Vibratia armoniei

La momentul Lunii Noi, zodia Balantei ofera gazduire pentru reuniunea a patru energii astrale: Soare, Luna, Mercur si Jupiter. La acestea, se adauga si energia lui Venus din Fecioara, aflata in receptie mutuala cu Mercur din Balanta, un fenomen de schimb de domicilii despre care am mai vorbit. Practic, se imbina cinci vibratii intr-una singura si toate se
manifesta prin intermediul simbolisticii Balantei, care e domiciliul de noapte al lui Venus.

In esenta, se formeaza un cumul energetic de Armonie, de Pace si de Echilibru general.

Momentul benefic maxim

In contextul armonic creat de zodia Balantei, se aduna acum energiile tuturor beneficelor din astral: Venus – Micul Benefic, Jupiter – Marele Benefic, Luna si Mercur – partial benefice. Consider ca este un moment
benefic maxim, in care simtim Gratia Divina si percepem, in toata maretia lor, darurile cu care suntem inzestrati. Din acest punct, avand activa in constiinta starea de Gratie, devin inutile vina, criticile, furia, neiertarea, frica si alte manifestari iesite din sfera Echilibrului Universal.

Recomandari pentru Luna Noua in Balanta

  • Practicam respiratia tripla.
  • Trimitem iubire, din Inima noastra, catre Mama Pamant si Tatal Cer.
  • Vizionam un film 3D, 4D , 5D.
  • Folosim numere triple: 111,222,333, etc.
  • Citim afirmatiile de trei ori, o data pentru minte, o data pentru corp si o data pentru suflet.
  • Afirmatiile pentru aceasta Luna Noua sunt:

SUNT IN STAREA DE GRATIE, IN ARMONIE PERFECTA CU DIVINUL DIN MINE.

SIMT STAREA DE GRATIE IN INIMA MEA.

MANIFEST STAREA DE GRATIE IN LUMEA MEA.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *