Luna Noua din Scorpion- Transformare dinamica si primele vibratii ale anului 2018

Luna Noua din Scorpion- Transformare dinamica si primele vibratii ale anului 2018

Momentul Lunii Noi: 18.11.2017, ora  1:42 PM, Bucuresti, Ro

Perioada de manifestare: 18.11.2017 – 17.12.2017

Pe vibratia Lunii Noi in Scorpion, asistam la transformari dinamice in toate aspectele vietii noastre si simtim deja primele vibratii ale anului urmator.

Portalul 11:11 si anul 2018

Este important sa mentionez  pentru aceasta luna prezenta energiei portalului 11:11, care este in perfecta rezonanta cu anul 2018, un an cu vibratie 11 (2+0+1+8=11).

Portalul 11:11. In fiecare an, in ziua a unsprezecea a lunii a unsprezecea, se deschide un portal numerologic, care ne conecteaza cu autenticitatea noastra, cu Sinele nostru adevarat, unic- UNU.  Toate portalele numerologice se manifesta prin recunoastere /oglindire, -de tipul „asa cum sunt eu, esti si tu”; „asa cum e interiorul, este si exteriorul”, „asa cum e sus, e si jos”. Acesta recunoastere a naturii noastre in celalalt si, mai mult, aceasta recunoastere a structurii holografice a Universului, este modul psihologic si spiritual prin care noi ne putem creste vibratia si prin care putem accesa efectiv o alta dimensiune/ un alt nivel de evolutie. Subiectul multi-dimensionalitatii Universului este discutat atat de catre oameni de stiinta, cat si de catre grupurile spirituale, asa incat il putem aborda, biologic vorbind, cu ambele emisfere cerebrale active.

Despre Sfantul Martin. Am aflat recent ca in aceasta zi, pe 11:11, se sarbatoreste Sf. Martin in Calendarul catolic. Mi s-a parut o sincronicitate minunata faptul ca acest cavaler isi impartea totul-haine, alimente, vorbe bune, cu cei din jurul sau. Desi era de vita nobila si s-ar fi putut separa de cei nevoiasi, el alegea sa ii ridice la nivelul/maretia lui.Practic, el isi oglindea maretia/Sinele Divin in ceilalti. Este aceeasi vibratie cu a portalului 11:11, care ne ajuta in fiecare an sa constientizam ca suntem cu totii UNU. Este la fel cum binecunoscutul salut hindus Namaste- ” Onorez Divinitatea din tine care este si in mine” ne ajuta sa constientizam in celalalt Sinele nostru Divin, de cate ori il pronuntam.

Acestea sunt vibratiile cu care intram deja in 2018, un an UNSPREZECE, un an de intelegere superioara, in care invatam sa ne traim viata la nivel de maestru.

…si Luna Noua in Scorpion
Drumul cel nou al lui Saturn. Cu toate ca acest an este numarul UNU si ca mai toate astrele s-au aliniat din timp la energia NOULUI, Saturn, inteleptul horoscopului, face pasi inainte acum, la spartultargului/anului. Practic, se afla la gradul din zodiac pe care il ocupa si in momentul primei Luni Noi din an. Dupa drumuri inainte si inapoi,  ajunge in aceste zile sa mearga efectiv pe un Drum Nou, trecand totodata granita in zodia iluminata a Sagetatorului.

Dupa perioada de transformari la foc mic a lui Saturn in Scorpion, perpelite si de cate o retrogradare, este vremea  pentru a imprastia lumina in lume. Doi ani de acum incolo, in perioada 2018/2019, Saturn ramane in Sagetator, de  unde „intelepteste” toate domeniile aflate sub jurisdictia acestui semn: justitie, religie, filozofie, spiritualitate, educa tie.Suntem impulsionati sa ne responsabilizam in privinta sistemelor personale/sociale care tin de educatie, de drep tate, de valori spirituale si de filozofie de viata.

Transformarea dinamizata. Reluand ideea de mai sus, in ultimii ani, Saturn in Scorpion a facut ca  procesele de  catharsis sa dureze mult, uneori insuportabil de mult. Aceasta Luna Noua din Scorpion delimiteaza plecarea lui Saturn  din aceasta zodie si anunta dinamizarea  energiilor  transformatoare pe care le genereaza celelalte astre aflate in  tranzit prin  Scorpion. La momentul Lunii Noi,  se intalnesc aici Soarele, Luna si Mercur, ultimul fiind in Receptie  mutuala cu Marte din Fecioara.

In concluzie, in Scorpion se impletesc acum patru energii astrale, printre care si cea a  patronului zodiei, Marte.  Este o luna foarte activa pentru schimbari interioare, pentru introspectie urmata de reglare a unor tipare comportamentale dirijate de subconstient.

Perioada de Gratie continua. Venus si Jupiter isi unesc vocile in Balanta, mentinand astfel in vietile noastre starea de Gratie a Lunii Noi din octombrie. Vad acest aspect ca pe un fel de aprofundare a energiilor benefice.  Beneficele reunite emit vibratiile lor sinergice suficient de mult pentru ca  fiecare particula din Univers sa intre in starea  de Gratie  si sa o aduca o data pentru  totdeauna in constiinta globala.

Sfaturi practice pentru aceasta Luna Noua:

Ma conectez la energia Arhanghelului Mihail prin sunete, simboluri sau imagini care le reprezinta .                        Practic exercitii yoga/meditatii pentru echilibrarea chakrei plexului solar- de exemplu Salutul Soarelui .                    Aduc in viata mea Vibratiile cifrei UNU prin mentalizare, scriere, numarare, etc.

Repet zilnic afirmatiile pozitive:

  • Suntem cu totii UNUL. Respiram impreuna in acelasi ritm Divin.
  • Sunt in armonie cu mine insumi. Tu esti OGLINDA mea.

Citesc „Biologia credintei” – de Bruce Lipton.

Namaste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *