Luna Plina, Albastra si Eclipsa din 31.01.2018- Iluminarea României sau Hai sa dam mana cu mana

Luna Plina, Albastra si Eclipsa din 31.01.2018- Iluminarea României sau Hai sa dam mana cu mana

Dragii mei OM,

Inspiratia si scrisul meu sunt, in general, corelate cu Lunile Noi, pentru ca acolo se face insamantarea mintii cu ganduri si intentii, care apoi infloresc si se materializeaza in viata noastra. La Luna Plina, de obicei, trimit multumiri si recunostinta Universului pentru tot ceea ce sunt si pentru tot ce ma inconjoara, acceptandu-le ca pe un maxim posibil in acest moment, in existenta mea.

Luna Plina de astazi este, insa, foarte speciala si as incerca mai mult ca de obicei, daca se poate, si cu participarea voastra.

Ce are special aceasta Luna Plina

In primul rand, este o Luna Albastra, denumirea populara pentru a doua Luna Plina care se formeaza in aceeasi luna calendaristica (prima a fost pe 2 ianuarie). Totodata, este o SuperLuna. Adica Luna Plina- opozitia perfecta dintre Soare si Luna, se formeaza intr-un moment in care Luna se afla la perigeu, cel mai aproape de Pamant, pe orbita ei eliptica.

Pe langa toate acestea, Luna Plina de acum este conjuncta cu Nodul Lunar Nord, ceea ce determina producerea unei Eclipse de Luna. La noi in tara, nu este vizibila pentru ca atinge maximul in jurul orei 15.30, cand inca este ziua afara, dar va asigur ca este o eclipsa totala, adica Luna dispare cu totul in umbra Pamantului.

Dupa calculele astrologiei vedice, aceasta Super- Luna Plina, Albastra si cu Eclipsa se produce in zodia Racului, zodia in care Luna este efectiv Acasa la ea,  armonizata si cu toate calitatile amplificate.

Prin cumularea tuturor aspectelor de mai sus, efectul energetic al acestei Luni Pline asupra noastra este mult marit. Putem avea insomnii, putem resimti emotiile de zece ori mai puternic, putem avea interactiuni mult mai intense cu cei din jurul nostru.

Importanta acestei Luni Pline pentru România

Important pentru noi, ca români, si pentru România, este ca aceasta Luna Plina se formeaza astrologic vorbind, cu un cumul de planete, inclusiv Soarele, pe casa a opta, care este casa transformarilor, casa subconstientului, casa comorilor ascunse in noi si a lucrurilor si situatiilor pe care le atragem in viata noastra, fara sa le intelegem clar cauzele .

De cate ori vad o astrograma cu aceasta casa incarcata, trimit clientul la psihoterapie, la terapie cranio-sacrala, la o regresie, toate acestea fiind modalitati de a ne aminti si de a constientiza bagajul karmic si bagajul emotional pe care il acumulam de la Adam si Eva, din alte vieti, din stadiul intra-uterin, dupa cum ii place fiecaruia sa il gandeasca. NOTA: Pentru alte tari si pentru romanii de acolo, in functie de fusul orar, sunt alte conotatii de discutat.

Dupa Scoaterea mastilor de la Luna Noua din 17.01.2018, cititi aici articolul, s-au schimbat multe in campul energetic al fiecaruia dintre noi, cu efecte vizibile la unii, iar la altii inca latente. Inclusiv asupra României ca tara, schimbarea s-a manifestat vizibil, s-a mai schimbat un guvern, al treilea in decurs de un an. Dupa cum am spus in articolul de la Luna Noua, cand stam langa gura vulcanului in curs de eruptie, cea mai buna solutie e schimbarea locatiei. Circumstantele care au determinat eruptia/ schimbarea noastra/schimbarea Guvernul implica energii blocate si acumulate lent, de-a lungul intregii noastre istorii, personale si ca popor. Deci, e bine ca ne-am schimbat. Oricum ar arata ochilor nostri fizici aceasta schimbare, cu sau fara greseli gramaticale :), energetic vorbind, e cel mai bun lucru care ni se putea intampla.

Consolidarea schimbarii

Ceea ce avem de facut in urmatorul interval este sa consolidam aceasta schimbare. Si astralul ne ajuta in acest sens, pentru ca urmeaza luna februarie, o „luna neagra” -care nu are nici o Luna Plina in decursul ei. Este un moment de „vid de proiectie” minunat, adica Universul nu mai proiecteaza nimic, ci ne lasa pe noi sa alegem ce si cata lumina proiectam in exterior.

In plus, eclipsa de astazi este la Nodul Lunar Nord, ceea ce ne activeaza la maxim Liberul Arbitru si intareste mesajul ca totul depinde de noi, AICI si ACUM.

Fiind si Anul Centenarului si o perioada de maturizare sociala si spirituala pentru noi, ca popor-cititi articolul aici, propun un experiment de „iluminare colectiva”. Daca România ar fi candidatul meu la o astrograma, acesta este modul meu de a duce Romania la psiholog, de a o (ne) ajuta sa isi dezvaluie comorile ascunse, pe care si ea a uitat ca le mai are.

 

Hai sa dam mână cu mână

In concluzie, timp de o luna, de astazi pana in ultima zi din februarie, si poate dupa aceea ne intra in obicei :), haidem sa vorbim frumos despre România, sa gasim cuvinte de lauda, sa ne exprimam recunostinta pentru tara aceasta, care este casa noastra extinsa si pentru locuitorii ei/toti românii, care sunt rudele noastre de sange. Hai sa acceptam tot ce nu ne place ca pe o greseala colectiva pe care sa vrem sa o corectam tot impreuna. Hai sa iertam, sa multumim si sa iubim acest taram miraculos, in care noi am ales sa ne nastem si cu ajutorul caruia ne implinim cu totii menirea divina!

Pentru ca gandurile noastre sa fie cat mai focalizate si mai eficiente, propun ca astazi si in fiecare zi din februarie, la ora 15.30, ora României (care este ora de maxim al Eclipsei de azi si ora recomandata pentru setarea de intentii pe fusul nostru orar), sa trimitem ganduri de lumina si iubire catre tara noastra si catre toti românii.

Detalii tehnice pentru transmiterea luminii catre România

Transmitem lumina si iubirea printr-un exercitiu de imagerie pe care il putem face usor. Ne luam o pauza de cinci minute si ne relaxam. Inchidem sau nu ochii, dupa preferinta. Ne imaginam ca suntem in mijlocul creierului nostru, intre cele doua emisfere cerebrale. De acolo, pleaca o scara in spirala pe care coboram pana in mijlocul pieptului. Ne rotim usor spre stanga, ne vedem inima. Deschidem usa catre inima, o inchidem la loc. Suntem inconjurati de lumina si iubire pura, de ingeri, de ghizii nostri spirituali, de toate persoanele pe care le iubim si de situatiile in care am fost cei mai fericiti in viata noastra. Suntem in cea mai intensa stare de iubire interioara.

In aceasta stare de iubire pura activata, ne imaginam ca ne ridicam deasupra planetei Pamant si vedem, in zona Europei, o tara galbena :), asa apare pe harta mea, in forma de pestisor. E România…Ne plasam deasupra ei si trimitem raze de lumina si iubire, multumire, recunostinta, iertare, din inima noastra catre România si catre români. Mai vedem stralucind luminite si prin alte tari ale lumii si trimitem si acolo lumina si iubirea noastra. Sunt români plecati de Acasa, care sunt uniti cu noi in cuget si in simtiri si merita aceeasi atentie din partea noastra.

Dupa ce terminam transmisia, fiecare dupa posibilitati, ne intoarcem in inima, multumim tuturor oamenilor, entitatilor, ghizilor si situatiilor pe care i-am gasit acolo, in inima noastra, iesim pe aceeasi usa, pe care o inchidem si apoi ne intoarcem si urcam pe scara spiralata pana in acelasi punct din mijlocul creierului nostru, de unde am plecat. Deschidem ochii, ne dezmortim, revenim la activitatile noastre.

Ne revedem, asadar, pe frecventa „Iluminarea României”, la 15:30, ora României, astazi si in fiecare zi din februarie.

Multumesc pentru ca imi sunteti alaturi.

România/români, multumesc, iertati-ma, va iubesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *