Luna Noua in Berbec si Nunta Cosmica- Inceputuri benefice

Luna Noua in Berbec si Nunta Cosmica- Inceputuri benefice

Vintage hand drawn sun eclipse with sleeping moon next to it. Isolated Vector illustration. Tattoo, astrology, alchemy, magic, boho prints.

Dragii mei OM,

In perioada 4-7 mai 2019, din perspectiva astrologie vedice, se formeaza atat Luna Noua in BERBEC cat si NUNTA COSMICA, adica momentul astrologic cel mai echilibrat din an, cand Soarele si Luna sunt in cele mai bune pozitii pe cer, asa-numitele pozitii de EXALTARE.

Sunt zile de celebrare a vietii, a nasterii si re-nasterii continue, a armoniei universale si se coreleaza anul acesta cu Saptamana Luminata de dupa Pastele Ortodox. Se spune ca, in vechime, copiii se botezau in noaptea de Paste, dupa care, timp de o saptamana, erau imbracati in haine albe. De la hainele lor albe a venit si numele de Saptamana Luminata.

Despre vibratia BERBECULUI

Zodia Berbecului poarta cu ea simbolistica INCEPUTULUI, a NOULUI, a FORTEI DE VIATA, a STARII DE BINE NATURALE. Este caracterizata de verbul „A FI”. Practic, vibratia zodiei ne indeamna catre un singur lucru:

 • sa ne dam voie „SA FIM” si atat.

Sunt cateva expresii cu substantivele FIINTA si FIRE , derivate de la verbul ” A FI” care duc mai departe intelesurile zodiei:

 • „sa luam FIINTA” inseamna sa devenim VII, sa ne NASTEM in toate interpretarile posibile ale cuvantului, sa EXISTAM  intr-un mod INDEPENDENT de orice altceva din Univers.
 • „sa ne venim in FIRE”  inseamna sa fim PREZENTI, sa fim ACTIVI, sa fim in PARAMETRI OPTIMI psiho-fizic.
 • „in FIREA lucrurilor”  inseamna tot ce e NATURA, tot ce e VIATA sau SITUATIE PE PAMANT si tot ce este BUN asa cum este, pentru ca asa a fost lasat SA FIE de la inTRUPare, fie ca este vorba de o roca, de un animal sau de un OM; asadar, sa fim constienti de CORPUL NOSTRU FIZIC, de INSTINCTELE noastre, de NEVOILE NOASTRE PRIMARE- de miscare, de somn, de hrana, de acoperis deasupra capului.

Despre NUNTA COSMICA

Perioada de Nunta Cosmica din fiecare an ne ajuta sa ADUCEM IMPREUNA CONTRARIILE din viata noastra. Se naste acum o vibratie de ECHILIBRU intre conceptele pe care SOARELE si LUNA le reprezinta in viata noastra: masculin si feminin, constient si subconstient, activ si pasiv, veghe si somn, emisfera stanga si emisfera dreapta, ratiune si simtire.

Realizam ca este nevoie de o PRIVIRE DE ANSAMBLU, din ambele parti ale baricadei, pentru a ne castiga PACEA SUFLETEASCA. Viziunea aceasta INTEGRATOARE ne sprijina:

 • sa aducem LINISTEA in situatii conflictuale.
 • sa initiem relatii durabile- este, deci, o perioada buna pentru oficializarea de LOGODNE si CASATORII.
 • sa ne echilibram RITMUL DE VIATA- sa avem grija sa dormim si sa fim activi suficient, sa rationam si sa meditam suficient, sa vorbim si sa ascultam suficient, sa primim si sa daruim suficient.
 • sa fim capabili sa lasam la o parte judecatile privind o tabara sau alta si sa luam pozitia OBSERVATORULUI, in toate situatiile de viata, pentru a obtine de acolo informatie INTEGRATA, cu rol terapeutic, adica VINDECATOARE- ca si cum am fi propriul nostru psiholog.
 • sa lansam ganduri si proiecte NOI in Univers- in zilele care vin, au mari sanse de reusita datorita pozitiilor astrale armonioase ale Soarelui si ale Lunii. Nasterea unei idei este la fel ca nasterea unui copil; daca tatal-Soarele si mama-Luna sunt sanatosi si fericiti, copilul rezultat in urma conceptiei se dezvolta armonios.

Scriu mai jos cateva recomandari pentru a deveni cat mai receptivi la  energia astrala binefacatoare din aceasta perioada si pentru a o manifesta in viata noastra:

 1. CULORI: sa ne imbracam in culorile ALB si ROSU, sa ne punem decoratiuni care contin aceste culori in birou si in camera de zi.
 2. SUNETE: sa ascultam muzica in tonalitatile SOL major, SI major si DO major sau sunete cu frecvente de 194 Hz, 241 Hz, 256 Hz. De exemplu, Bach a scris Menuet in SOL major, melodiile pentru copii sunt scrise, in general, in DO major, iar Brahms, Mozart, Chopin au scris bucati muzicale in tonalitatea SI major.
 3. NUMERE: sa folosim numere care contin combinatii de 1 si 2 si cifra 9.
 4. ACTIUNI: initiere de proiecte, excursii, sport, infiintarea unei firme, casatorie, parteneriat, mediere, terapie de cuplu, conceperea de copii, plantarea.
 5. LOCURI: sa mergem cat mai mult in natura, in special la mare; in locuri noi, pe care le vizitam prima oara; in locuri salbatice sau greu accesibile, care necesita curaj pentru a le accesa.
 6. ALIMENTE: sa mancam combinatii de cereale cu lactate, care contin atat energia Soarelui cat si a Lunii si legume- radacinoase, care contin energia Berbecului.
 7. CRISTALE: sa purtam coral, cuart roz, piatra lunii, rubin, combinatii de cristale albe si rosii.
 8. ARHANGHELI: sa ne conectam cu arhanghelii Jophiel- bucuria lui Dumnezeu, Chamuel- cel care il vede pe Dumnezeu si Mihail- cel ce este ca Dumnezeu.

Sa FIM in LUMINA, PACE si BUCURIE!

Irina

Pentru astrograma vedica sau pentru interpretari personalizate ale evenimentelor astrale curente, scrieti-mi la contact@universulom.ro.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *