Luna Plina din 20.10.2021-NATURA VINDECATOARE

Luna Plina din 20.10.2021-NATURA VINDECATOARE

Dragii mei OM,

Suntem din nou in prag de Luna Plina.

De aceasta data este o Luna Plina pe axa Berbec-Balanta, in constelatia Ashwini- Steaua Calatoriei, in conjunctie cu Uranus retrograd, dar cu Jupiter, Saturn si Mercur din nou in mers direct.

CHEIA VINDECARII ESTE CONECTAREA LA ENERGIA NOASTRA VITALA

Constelatia Ashwini, denumita si Gemenii vindecatori, este prima Nakshatra din zodia Berbecului si reprezinta practic punctul de start al calatoriei Soarelui pe ecliptica. Nakshatrele sunt un numar de 27 de constelatii specifice astrologiei vedice, care ocupa segmente de ecliptica mai mici decat zodiile clasice, de doar 13 grade si 20 minute. 

Vibratia pe care constelatia Steaua Calatoriei ne-o transmite este una dinamica, de initiativa, de constientizare a energiei noastre vitale si a bucuriei de a fi, pur si simplu. Asa cum aceasta mica zodie marcheaza un inceput cosmic, tot asa bucuria de viata reprezinta punctul de plecare in existenta noastra, o oglindire a Universului mare in micul Univers numit OM.

Simbolistica acestei Nakshatre este foarte legata de vindecarea si de onorarea corpului fizic, iar mai jos sunt enumerate cateva modalitati prin care putem activa energia vindecatoare a configuratiei astrale curente:

  • Prin calatorii in natura;
  • Prin contact cu animalele, cu caii mai ales;
  • Prin utilizarea de remedii traditionale, din plante si din surse naturale;
  • Prin alimentatie simpla si cat mai “ de la tara”;
  • Prin tehnici de yoga/respiratie constienta;
  • Prin cresterea Iubirii de Sine.

Toate aceste practici ne conecteaza in mod autentic la Sursa de Viata din interiorul nostru, la chakra Radacina, la sediul energiei Kundalini, la baza energetica a vitalitatii cu care traim fiecare zi.

RELATIILE AUTENTICE SUNT CELE IN CARE NE MENTINEM STIMA DE SINE

Luna Plina din 20.10.2021 exprima si din punct de vedere numerologic tangoul Soarelui, simbolizat de cifra UNU cu Luna, simbolizata de cifra DOI. Dupa cum observam, ZERO-care este totul si nimicul,UNU si DOI sunt singurele cifre prezente in aceasta data.

Soarele din Balanta cu Luna care il oglindeste din zodia opusa pe ecliptica, Berbecul, ne ajuta sa simtim cu toata fiinta ca o relatie autentica este una care ne sustine energia vitala, bucuria de viata, stima de sine. Cu toate ca avem nevoie de relatii, de interactiunea minunata ce se stabileste intre doua suflete/minti/corpuri, daca aceasta interactiune ne blocheaza in maifestarea Iubirii de Sine, atunci e preferabil sa cerem iertare, sa iertam, sa acceptam si sa mergem mai departe, fideli fata de Iubirea pe care o purtam in primul rand fata de noi insine, fata de Fiinta Divina care suntem.

  • Asadar, o alta recomandare la aceasta Luna Plina este sa trimitem iertare si recunostinta catre toate persoanele cu care avem sau am avut relatii dureroase in viata noastra si, totodata, sa ne iertam pe noi pentru tot ce am manifestat in cadrul acestor relatii disfunctionale.

A VENIT TIMPUL PENTRU RECUNOASTEREA TERAPIILOR NATURALE

Faptul ca Uranus, planeta schimbarilor de mentalitate colectiva, este retrograd in zodia Berbecului si in conjunctie cu aceasta Luna Plina, aduce din nou in atentia generala importanta NATURII in procesul de vindecare. Cand vorbesc despre importanta NATURII, ma refer la:

  • importanta respectarii INDIVIDUALITATII- a naturii umane, a corpului si mintii noastre, care pentru fiecare dintre noi sunt diferite, si acest aspect trebuie onorat prin aplicarea unor metode terapeutice personalizate;
  • importanta contactului OM-NATURA, a iesirilor in aer liber si recunoasterea efectului extraordinar pe care il au peisajele, aerul curat, mangaierea ierbii sau a unui animal, fosnetul frunzelor si toate senzatiile pe care le primim intr-un cadru natural;
  • importanta fitoterapiei, a dietei, a remediilor traditionale si a actiunilor simple de igiena de zi cu zi, care sustin sanatatea si longevitatea organsimului nostru.

In final, va invit sa trimitem un gand de recunostinta colectiva pentru NATURA VINDECATOARE din noi si din jurul nostru!

Multumesc.Multumesc. Multumesc.

Irina-Astrologie si Dezvoltare personala

Pentru consultanta personalizata, trimiteti un mesaj la contact@universulom.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *