Eclipsa de Soare- Urmeaza-ti calea

Dragii mei OM,

Am ajuns in pragul primei eclipse de Soare din 2022. Conform astrologiei vedice, este o eclipsa de Soare la Nodul Nord, in Berbec, potentata si de prezenta lui Uranus.

In interpretarea mea, aceasta configuratie ne invita sa ne exprimam “sus si tare” misiunea sufletului pe Pamant, de data aceasta, cu ajutorul unei gandiri- abordari alternative.

Nodul Nord sau cauza intruparii

Atunci cand Sufletul coboara in realitatea 3D si isi ia trupul in primire, el are un plan bine determinat care include scopul si durata 🙂 vizitei pe Pamant. 

Analizand Nodul Nord intr-o harta, putem determina motivele pentru care Sufletul acela a ales sa se incarneze aici si acum. De obicei, simtim si singuri motivul, ca pe o voce interioara, doar ca la cei mai multi dintre noi e o soapta abia auzita si, de aceea, neglijata. 

In perioada adolescentei, daca suntem bine ghidati- si aici va recomand pedagogia Waldorf, care insista pe educatia vocationala- ne putem conecta cu aceasta voce si putem alege directia potrivita de viata chiar la varsta de 18-19 ani, cand Nodul Nord este la prima lui intoarcere pe aceeasi pozitie cu cea din momentul nasterii. In caz contrar, putem astepta pana la 37-38 de ani, cand se produce o noua revenire, sau la 55-56 de ani, sau peste inca optsprezece ani si jumatate, pe principiul ca niciodata nu e prea tarziu :). 

Mai multe informatii despre pedagogia Waldorf, gasiti aici:  https://waldorf.ro/pedagogia-waldorf/

Daca nu suntem pe faza 🙂 in acele intervale foarte departate in timp, avem anual varianta unei scurtaturi, care se petrece la fiecare eclipsa de Soare in preajma Nodului Nord. E ca o zi de nastere in Spirit, ca un Paste in viziune astrologica- un moment in care suntem chemati cu totii sa ne reconectam la motivul intruparii, sa ne reamintim cauza spirituala care ne-a “impins” pe toboganul unei noi vieti. 

Iar si iar, revin si va invit sa vedeti din nou filmul Schimbarea, al lui Wayne Dyer, e cea mai potrivita vizionare in acest moment astral. 

Vibratia Berbecului- Inainte cu bucurie

Pe langa energia generala a unei eclipse de Soare la Nodul Nord, descrisa mai sus, in 2022-2023 avem un condiment special, faptul ca evenimentul se produce in zodia Berbecului, insotit de Uranus, o configuratie rara, care se poate repeta o data intr-un secol. 

Berbecul este zodia in care Soarele se afla in exaltare; din punct de vedere astrologic, se simte extraordinar de bine aici si da rezultate maxime pentru noi toti. 

Mai clar, eclipsa de Soare la Nodul Nord, in energia Berbecului, ne ajuta acum sa ne exprimam menirea cu rezultate materiale concrete. E un moment in care, sa facem ceea ce ne implineste sufleteste ne aduce cele mai mari beneficii. Emotia care ne confirma ca suntem unde avem nevoie sa fim, la nivel de Suflet, este Bucuria.

Si aici vin cu o alta recomandare de film- animatia “Intors pe dos”, in care, pentru a fi inteleasa mai bine de copii, Bucuria are o forma umana. La fel de bine, ne ajuta si pe noi, adultii sa ne imprietenim cu ea. 

Pentru a integra cele de mai sus, e necesar totusi  sa renuntam la urmatoarele idei, puternic impregnate in constiinta colectiva:

Doar muncind “din greu”, prin care majoritatea intelegem “fara placere”, poti reusi.

Viata este munca, munca si iar, munca.

Fa ce trebuie mai intai, ca apoi sa poti sa faci ce iti place.

Idei Uraniene despre o viata traita cu bucurie

Aici ne ajuta Uranus, care intervine in configuratia astrala curenta pentru a aduce o varianta alternativa, un nou mod de a vedea lucrurile, alegand o poteca neuronala nebatatorita. Aveti mai jos cateva ganduri diferite generate de aceasta combinatie planetara:

Banii au viata

Berbecul patroneaza si banii, prin care noi ne asiguram partea materiala a vietii, si care sunt sunt si ei vii- incarcati vibrational. Daca ii obtinem cu bucurie, ii oferim cu bucurie, si in acest fel crestem prosperitatea si starea de bine in intreaga lume. Daca ne “chinuim” pentru bani, vibratia lor scade, si ceea ce dam mai departe contribuie in continuare la dezvoltarea unei Umanitati conflictuale, axata pe lipsa si pe nevoia de a compensa, luand abuziv din resursele altcuiva.

Daca astazi traiesti, zambeste

Un alt concept pe care il sustine energia Berbecului este vitalitatea, bucuria de A FI, dinamica unei vieti libere mai ales din punct de vedere fizic: libertate de a ne misca, de a actiona, de a respira, de a ne juca, de a trai pur si simplu. L-am auzit pe Sadhguru spunand acest lucru, in evenimentul Save Soil de la Bucuresti: daca te trezesti dimineata, esti binecuvantat cu o noua zi de viata, si acest fapt merita intampinat cu un zambet. De altfel, toata intalnirea cu el a fost plina de viata, de cantec si dans si de oameni veseli, asa ca va recomand sa o urmariti:

Urmeaza-ti calea

Aud tot mai multe persoane in jurul meu spunand: mi-ar fi placut sa stiu sa cant la chitara, mi-ar fi placut sa fiu balerina, mi-ar fi placut sa urmez cursuri de pictura, etc. Sunt printre putinii adulti care frecventeaza o scoala privata de muzica si va spun cu mana pe inima ca se poate sa inveti sa canti la un instrument si dupa patruzeci de ani, mai ales daca ti-ai dorit sa faci asta de mic. Poti sa inveti sa pictezi, poti sa mergi la cursuri de tango, poti sa studiezi engleza cu profesor, daca nu ai avut ocazia in scoala. Poti sa faci tot ce iti place sa faci si apoi, din acea stare de bine generata de alinierea cu nevoile sufletului, se manifesta abundenta si bucuria in toate aspectele vietii, inclusiv cele materiale.

Mai jos gasiti recomandarea mea pentru o scoala de muzica minunata din Bucuresti: https://www.youtube.com/watch?v=Ta0j3juRrDI

Vibratia Pestilor- Arta ne uneste

Desi foarte puternica, energia dinamica Berbecului este echilibrata in acest moment astral de energia Pestilor, in care sunt prezente trei planete: Venus- micul benefic, Jupiter- marele benefic si Neptun- responsabil cu viziunea colectiva, curentele artistice, arhetipurile Umanitatii.

Traim cu totii un final si un inceput in vietile noastre. E momentul sa ne bucuram de ambele.

Traim cu totii ca Indivizi si traim ca o mare Colectivitate. E momentul sa ne bucuram de ambele.

Traim ca sa actionam si traim ca sa contemplam. E momentul sa ne bucuram de ambele stari.

Totodata, consider ca arta este, mai ales in anii acestia, liantul principal pentru crearea unor comunitati coerente, pentru transmiterea unui mesaj cu impact, pentru alinierea misiunii personale la o misiune mai mare, de grup.

De aceea, revin si inchei cu recomandarea de a va gasi acea pasiune pentru o anumita activitate, de preferinta artistica, care sa genereze multa Bucurie in viata voastra. Din starea de Bucurie, puteti apoi atrage oamenii potriviti alaturi, si astfel sa creati viata pe care v-o doriti. Acest fragment din invataturile Abraham-Hicks va poate fi de folos:

Multumesc.

Pentru consultanta astrologica personalizata, va invit sa imi scrieti cu bucurie la:contact@universulom.ro

Irina- Astrologie si Dezvoltare personala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *