Luna Noua din 30 mai- Ne dez-lantuim frumusetea

Luna Noua din 30 mai- Ne dez-lantuim frumusetea

Dragii mei OM,

Bine ne regasim in pragul unui nou ciclu lunar, de data aceasta pornind de la zodia Taurului, conform astrologiei vedice.

Traim vremuri amestecate

Configuratia astrala este complexa, pentru ca inca doua zodii, Pestii si Berbecul, sunt puternic activate de planete. Jucatorii celesti sunt aranjati intr-o configuratie de tip “umbrela”, in care majoritatea planetelor sunt pe o parte a hartii, si doar o singura forta li se opune, pe cealalta parte.

Ceea ce simtim la nivel individual este o stare de confuzie, situatiile se amesteca in viata noastra, iar haosul este potentat in continuare de miscarea aparent retrograda a lui Mercur. 

Avem senzatia ca au ramas lucruri nerezolvate in urma, pe de alta parte sunt situatii in prezent care ne preseaza, plus ca avem si multe planuri si intentii pentru viitor. Totul se aglomereaza pe segmente temporale scurte, si e o lupta in mintea noastra privind stabilirea prioritatii, la fel cum si planetele se lupta pentru “bucatica” mica de cer- adica cele trei zodii amintite mai sus. 

Eu personal resimt aceasta “incurcatura” planetara, la fel ca multe persoane din preajma mea, care ma intreaba ce se intampla pe cer in perioada aceasta, de ce resimt atata agitatie si instabilitate.

Reinventam relatiile

Cum am spus, energiile planetare numeroase care formeaza “deschiderea umbrelei” sunt contrabalansate pe cealalta parte a eclipticii de “capatul bastonului umbrelei”, care este Nodul Sud in Balanta. Din punctul meu de vedere, acesta ne poate da si iesirea din situatia de haos sus-amintita.

Ruperea unor tipare de relationare si activarea altora noi sunt actiuni esentiale pentru a putea merge mai departe.

 • Daca i-am vorbit de zece, de o suta, de o mie de ori unei persoane intr-un anumit fel si nu s-a imbunatatit nimic, poate e momentul sa avem alt discurs.
 • Daca am insistat, ne-am zbatut ani buni pentru o anumita relatie si nu a functionat, poate ca e momentul sa mergem mai departe.
 • Daca am mintit, daca ne-am mintit in privinta sentimentelor noastre, poate ca e momentul sa spunem adevarul.

Recomandarea mea este sa incercam ALTFEL in relatii, fara intentie de lupta sau de ruptura, dar cu intentia clara de A FI un model pentru SCHIMBARE.

Redescoperim aspectele venusiene ale vietii

Venus este elementul-cheie in ecuatia astrala curenta, pentru ca:

 • sustine frumusetea naturala, liberul arbitru in relatii si revolutia la nivel personal, prin prezenta alaturi de Nodul Nord si Uranus in Berbec;
 • sustine noile inceputuri in viata materiala prin aceasta Luna Noua, care se formeaza in zodia reprezentand domiciliu sau de noapte, Taurul;
 • sustine transformarea noastra karmica prin prezenta Nodului Sud in domiciliul sau de zi, Balanta;
 • sustine inspiratia artistica, vindecarea prin arta, conexiunea intre suflete la nivel planetar, prin prezenta planetelor Marte, Jupiter, Neptun in zodia sa de exaltare, Pestii.

Luna Noua se formeaza, de altfel, in cea mai fertila nakshatra sau subdiviziune zodiacala din sistemul vedic, numita Steaua Ascensiunii, Cea rosie sau Mireasa care roseste. Ea indica exaltarea in viata noastra a unor domenii venusiene precum: arta, mai ales dansul si muzica, cinematografia, moda, gastronomia, psihoterapia-mai ales pentru adolescenti, agricultura, zootehnia, comertul international, medicina si spiritualitatea traditionale. 

Sa descatusam asadar, arhetipurile venusiene din noi, pe care multi dintre noi le-am “oropsit” probabil, o buna bucata de viata. Un VENUS armonizat in matricea arhetipala personala inseamna:

 • sa avem o relatie buna cu banii si cu aspectele materiale ale vietii
 • sa gustam din placerile vietii-  alimente de calitate, haine confortabile, locuinte primitoare, calatorii relaxante;
 • sa ne oferim clipe de odihna de cate ori avem nevoie, pastrand echilibrul  intre activitate si repaus;
 •  sa putem face lucrurile cu drag si sa gasim motivatia pentru a porni cu gratie in orice proces;
 • sa convietuim in relatii armonioase, alaturi de oameni pe care ii intelegem si care ne inteleg;
 •  sa fim creativi si sa ne dam voie sa integram FRUMOSUL si activitatile artistice, in mod curent, in vietile noastre.

Incepand de luni, pe FB Universul OM, ajutam la ancorarea energiilor  venusiene in fiinta noastra cu afirmatii vindecatoare, pe temele sus-mentionate: aspectele materiale ale vietii, placeri, relaxare, stare de gratie, armonie in relatii, creativitate si inspiratie artistica. La fel cum aceasta magnolie isi arata frumusetea in noapte, si noi suntem invitati sa trezim, din noaptea uitarii, frumusetea fiintei noastre.

Pentru a intelege mai bine cum se rasfrang vibratiile astrale curente asupra hartii personale, va invit sa faceti o programare pentru consultanta astrologica personalizata la: contact@universulom.ro.

Multumesc.

Cu drag,

Irina-Astrologie si Dezvoltare personala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *